| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 1308  [Dalších 328 >>]
oloušek, chlap. 4roky 7476
11.5.2004 17:16:15
leni, s tou ukradnutou skorapkou je to mrzute.. nam ji taky ukradli, mamce z kufru auta, tak vim, jak se asi citis. zbyla mi jen striska a ta vypln pro novorozence.
nastesti, kocarek toho byl usetren. aspon to.
a diky ti za predpoved pocasi, aspon vim, na co mam byt pripravena. :o)
oloušek, chlap. 4roky 7476
11.5.2004 17:13:39
ahojky. u nas prsi, co u vas?
veru, mam radost, ze bydlite. vazne. a neporadek? ja bych ho brala hned. :o) tesim se, ze te tady uvidim ted casteji.
hani, s unavou jsem na tom stejne. taky jsem si dneska lehla s filim, jako leni. jsem zvedava, co budu delat v noci. rano zase do prace. vstavam v 5.15, tak si na me vzpomente. :o)
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
11.5.2004 15:55:04
leni, krásně?!? tady se doteď ženili všichni čerti, hromy blesky, teď vykouklo trochu slunko, ale je černo, tak my dnes nikam nejdem.

ráno jsme byli venku a než jsem se ohlídla, tak míša odcházela se školkou, kterou jsme potkali a pak jsem ji domů táhla s hysterickým řevem:o(

jitu, o té únavě mě povídej...včera jsem byla do půl desáté v práci a pořád bych nejradši jen ležela a spala a spala...asi jarní únava.

hihi, leni, jsi slepičí prdelka:o)))) ale já to nebonznu, žes mi to o té veru kuchyni řekla ty.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
11.5.2004 15:02:47
jo a s tema zlodejema,sousedka z baraku podezira malire,co tu malovali barak,ze maji jeste klice od domu..jim se loni ztratily nejaky veci ze sklepa...byl s nima problem,spatne uklidili po sobe,nevymalovali co meli atd...museli se vratit a dodelavat ...a ty klice pry snad jeste maji!!!:(
11.5.2004 15:00:38
dobre rano:)) jsem si ted hodku a pul schrupla:) misa jeste spi..dneska sla prvne pesky k dr a zpatky,tak je asi vyrizena:) ockovani nam odlozila na pristi patek,kvuli te seste nemoci.Takze jsme tam byly zbytecne...

jo,holky,neco Vam povim:)Veru to tam ma moc pekny:)a Hani,ta kuchyn se povedla!!!az to tam poradne vsechno vybali a zabydli tak budou mit hnizedecko jedna basen..ale pssst nikomu to nerikejte:))))

venku je krasne,tak asi pobezime na hriste:)
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
11.5.2004 13:04:33
Veru, to je fajn, že bydlíte:-))) Přeju hezké bydleníčko !! A z toho nepořádku si nic nedělej, u nás je taky celkem pořád zabydlenej! Když jsem jakž takž dala byt do pořádku po dceři a rozvodu, tak přišla svatba a Martínek a je to tady zase děsný. Už se těším, až časem budeme dělat rekonstrukci jádra a vyměníme některé otlučené kusy nábytku a koberce.

Dneska jsme absolvovali taky "obrnu na lžičku". Paní dr si na úterý objednala 13-tileté(dcera) a na zířek mrňata. Tak jsem ji dnes poprosila, ať to dá i Marťovi, ať tam zítra na 7 hodin nemusím letět znovu!

Leni, to máte s tou sedačkou blbý, hlavně, že to nebylo nic dalšího a momentálně používaného. My máme všechny nepoužívané věci vyvezené na chalupu, doma bychom bylo šíleně zaskládaní!

PS: Hani, žiju, ale občas večer bývám tak zničená, že padnu v 9 do postele s Marťou a jsem ráda, že se nemusím hejbat. A taky v pondělí mám 3 hodiny němčinu, takže musím dělat úkoly a sem tam trochu mrknout na slovíčka. Jo, a zajistit Martínka - odvést k našim, nakrmit,....
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
11.5.2004 9:00:55
ahoooooj veru, to je super, že už bydlíte. s tím bordelem si nelam hlavu, my ho máme doma pořád a nikam jsme se nestěhovali:o)))) veru, přihoď nějaký fotečky, jsem zvědavá na kuchyň.

oli, hezky vydělávej korunky, počasí stejně stojí za prd:o( teda taky prší, fouká a je 10st:o(

leni, to je mi líto s tou autosedačkou:o( nejhorší je, že by to taky mohl být někdo z baráku, že? u nás se kradly kola, zloděj za sebou hezky zase zamknul dveře, nepoškodil zámek a když už tam žádný slušný nebyly, tak přestal krást:o( naštěstí nás o nic nepřipravil, ale je to divný pocit podezírat sousedy.

tak mám takový pocit jestli míša neměla taky nějakou tu pátou, šestou nebo kolikátou nemoc, protože když ji měla z podzima tak se chovala stejně:o( ale teplotu neměla a ani se zatím neosypala, tak je to možná k tomu nachlazení.
10.5.2004 22:24:18
supeeer...tak te tu zase vitam:)) a nenech se odvadet od vybalovani nejakou rodinkou:)))))
pani jedna 6505
10.5.2004 22:06:00
Ahoj holky,
tak už bydlíme, kuchyň hotová, jen je pořád všude děsnej binec - občas se mi zdá že už se ho nikdy nezbavim...
Díky Lenčinýmu taťkovi už funguje i spojení, tak že se na vás taky mezi vybalováním můžu juknout.

10.5.2004 21:15:01
jo,oli,pocasi je tu presne jak pises..chladno,chvili prsi,chvili ne..dneska jsme sly ven az po 16 hod...a co jsem videla predpoved do pristiho tydne,nema byt o moc lip:(
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 1308  [Dalších 328 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.