| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 1308  [Dalších 318 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
10.5.2004 21:05:16
my jdeme zitra taky na obrnu:)

tak si predstavte,co se nam stalo:( vedle bytu mame takovou komoru,kterou jsme zapomneli zavrit..(stavalo se mi to dost casto,ted dele ne) no a rano byly dvere dokoran a ztratila se nam autosedacka-vajicko:(( chjo..je to blby pocit a ted se bojim tam neco dat...nastesti kocarek ma pujceny kamaradka...jeste tam byl stary papinak,ktery zlodej vynesl jedny schody a pak ho tam nechal!? nechapu-asi byl pro nej tezky,nebo nevim...patrala jsem po baraku a muselo se to stat z nedele na pondeli v rozmezi od 22.15 do 8...a dum se zamyka:( nechapu..tak hlavne,aby se priste nepodivali do bytu..hruza:( nikdy se tu nic neztratilo..
oloušek, chlap. 4roky 7476
10.5.2004 19:31:27
cauky. dari se dobre, hani. jen toho casu neni tolik.. :o))
jsem rada, ze to miska tentokrat ustala bez atb a ze je protivna, to se spravi. uvidis. zkousi to.
leni, vy se drzte a miska at je brzicko zdrava. a co ten net u veru? uz jede?

zitra rano musim do prace, pak na prelzickovani obrny a snad se spravi pocasi, abysme mohli vyrazit ven. taky je u vas chladno a poprcha?
10.5.2004 13:24:23
Hani,to me mrzi,ze je Misak tak protivna:(ale jsem rada,ze to ustala bez ATB!Misa min tyden prodelala 6.nemoc...nechtela obedvat,po obede spala,v utery 37.7 ale nejak jsem to neresila.. v patek se osypala,tak jsme jeli na pohotovost a diagnoza 6 nemoc.nic se na to nedava,odezni to samo a myslim,ze je uz fit:)

u veru jsme byli,tatka nainstaloval,fungovalo to,ale vecer veru volala,ze ji to nejde:( tak nevim kde je problem:(

jo a na den matek jsem dostala od tatky Merci:) hodnej:)))
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
10.5.2004 11:39:56
zdar, tak si musím gratulovat, tentokrát jsme ten děsnej kašel přežily bez ATB:o))) dnes jsme byli zase u dr a poslechově je to dobrý. takže budem ještě týden doma a pak půjdem zase na pár dní do jeslí, abysme mohli být zase 14 dní doma.

každopádně jsem z ní ale strašně vyčerpaná, protože je celý dny protivná, nechce nic jíst, jen bonbony a když ji je nedám, tak se válí po zemi a hystericky řve. to ale dělá pokaždý co ji nedám to co chce:o(

leni, jasnačka, že je míša vzorňák:o))) z toho co o ní píšu to jasně vyplývá;o))))))

leni, tak jak jste nainstalovali net u veru? už jim to frčí?

oli, jitu..haloo, jak se daří?
Kriss,Kiki 4/02 3534
9.5.2004 23:42:15
Popřál vám někdo ke dni matek? Tak já všem maminkám přeju všechno nej..., zdravé dětičky a ať moc nezlobí :-))
7.5.2004 23:33:47
jo a psala veru smsku,ze jsou zabydleny a kdyz to dobre vsechno dopadne,tak tam v nedeli jedem - tatka ji zapoji internet..uvidime,jestli to pujde:)a budeme tu mit zase nasi Vercu on-line:)
7.5.2004 23:31:57
Hani a chces rict,ze je Misak vzornak?:))))

drzim palecky,at se ji to nerozjede:( s tou ztratou hlasu jsem to mela po velikonocich:( blby..ale ATB jsem odmitla a dostala jsem se z toho:)kloktala jsem a jedla paralen a pila bylinkovy cajiky:)tak Hani,hodne sil obema!

a s tim bydlenim mi ani nemluv:(
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
7.5.2004 22:25:55
leni, no dovol, co jsi tím myslela???:o))))) to jako, že naše dítko není vzorňák jo?:o)

jo jinak jsem dnes měla pocit, že míša vykašle plíce...děsný. ráno jsme byli u dr a průdušky zatím čistý, v po jdem zase, tak doufám, že ji to nesedne. a na mě to leze taky a přicházím o hlas:o(

jsem se pustila do shánění většího bydlení....akorát je všechno tááááák strašně drahý, že tu asi zkejsnem do smrti:o(

ještě k tomu datu narození...já bydlela s klukem, kterej byl rozenej ve stejný den jako já v jednom baráku, pak jsem se přestěhovala a za měsíc zjistila, že on bydlí vedle ve vchodě mého nového bydliště:o) v podstatě se tak nějak pořád nechtěně následujeme:o) a teď v novém zaměstnání mám kolegyni rozenou též ve stejný den...joooo zlatej březen:o)
7.5.2004 21:21:12
Jitu,Martinek je vzornak,co?:)Hani,jak je mozny,ze jsou s Misou narozeny ve stejny den?:)))Jsem zvedava,jestli se to jasnovidce s tim kojenim vyplni:)))

Jinak jsem dneska vecer objevila u Misi vyrazku na zadickach i brisku,tak jsem zvedava,co se z toho vyvrbi..doufam,ze by to treba mohly byt potnicky,no a jestli ne,tak nevim:( teplotu nema.Ale dneska opet po obede spala hodku a pul,coz je u ni nezvyk:)Jinak u ni ale nic nepozoruju..

Jitka, Martin *22.4.2002 8596
7.5.2004 14:17:11
Zdravím všechny při pátku, u nás na Moravě je celkem slunečno a teplo:-)) Odpoledne se chystáme do parku a na nákupy, před tím s Martínkem ještě zkoukneme Veroniku na ukázkové hodině aerobiku v naší tělocvičně.
Při obědě Marťa hodně otevíral pusinu a já jsem zahlídla dole 2 napůl venku poslední zuby. Podrobila jsem ho důkladné kontrole (kousal, potvůrka:-)), ale horní prořezané ještě nemá.
Taky se těším na léto, až doladíme to čurání, ale Martínek citlivka a lidumil asi nebude chtít čurat na kytičky. On je takový citlivka, že natahuje a křičí na ostatní, pokud dělají něco nevhodného. Prostě se za ně bojí. Např byl nedávno v kostičkách popis, co dělat, když je v parku "nehodný" člověk. Martínek jen to vidí, tak začne pofňukávat a křičí nechodit, ne, ne .... Snad z toho vyroste!

Jinak mi včera psala švagrová, že byla u jasnovidky a ptala se na mě a na Martínka. Bylo jí řečeno, že ho budu kojit do 3,5 roku a že jsem mu to v minulém životě slíbila!!!
Přeju hezký víkend, hlavně lepší počasí!!
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 1308  [Dalších 318 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.