| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 1746  [Dalších 636 >>]
ALICE & V-24.8.2002
  • 
12.12.2003 12:48:35
Holky cestovatelky, jukněte na www.holan.cz.
Jinak je mi Rendy líto, co si bez nás chudinka počne. Snad se nám brzo objeví.
Naší malé je už o hodně líp. Teď má pro změnu zácpu. Takže na to hodně trpí od malička, tak masírujeme a děláme všechno možné pro to, aby se jí to upravilo. Chudinečka malá.
Já včera taky chtěla pokecat a nešlo to.
Lydu, taky s malou hodně, když je zdravá, capkáme. Většinou v kočárku nechce být a golfky ji taky přestávají bavit. Tak nevím. My máme taky Maxi Taxi. Koukala jsem na fotečkách ze srazu, že je některá taky máte.
Anička+Filip 13825
12.12.2003 10:58:29
omlouvám se za dvakrát vložený text,kočky:o)))
Anička+Filip 13825
12.12.2003 10:57:43
Ahoj Holky
Včera jsem si chtěla s Vámi pokec,ale vůbec mi nešly otevřít stránky???Nevím proč??

Rýma ( u Filipa) pomalu ustupuje,tak snad to bude fajn...

Musím Vám napsat vzkaz od RENDY....
Vyhodily si s KAčkou nějak PC (už od včera),takže VÁS móóóc pozdravuje a až bude mít PC spravený,tak sem ihned vlítne.....šikulky....

Jinak včera jsme byli u mamky-koupili jsme jí kytičky (ty ona nejraději),dortíky,knížku a ještě takový ty hrnce,jak mají na pokličce dírky(jako cedník).
Dávali jsme si lososa,ale Filípkovi moc nejel (a to jí všechno snad už od půl roka)...

Taky jsem včera kupovala nějaké dárečky(jen takové menší) a koupila jsem si samozřejmě i pro sebe (já nikdy neodolám-jsem na to děsná)...

Holčiny,
musím běžet...mějte móóóc kráásněě,ať jste zdraví,hlavně prťata a večer za Vámi zase juknu...
paaaaa
Anička+Filip 13825
12.12.2003 10:57:27
Ahoj Holky
Včera jsem si chtěla s Vámi pokec,ale vůbec mi nešly otevřít stránky???Nevím proč??

Rýma ( u Filipa) pomalu ustupuje,tak snad to bude fajn...

Musím Vám napsat vzkaz od RENDY....
Vyhodily si s KAčkou nějak PC (už od včera),takže VÁS móóóc pozdravuje a až bude mít PC spravený,tak sem ihned vlítne.....šikulky....

Jinak včera jsme byli u mamky-koupili jsme jí kytičky (ty ona nejraději),dortíky,knížku a ještě takový ty hrnce,jak mají na pokličce dírky(jako cedník).
Dávali jsme si lososa,ale Filípkovi moc nejel (a to jí všechno snad už od půl roka)...

Taky jsem včera kupovala nějaké dárečky(jen takové menší) a koupila jsem si samozřejmě i pro sebe (já nikdy neodolám-jsem na to děsná)...

Holčiny,
musím běžet...mějte móóóc kráásněě,ať jste zdraví,hlavně prťata a večer za Vámi zase juknu...
paaaaa
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
11.12.2003 23:08:54
Ahoj Lydu, to je fajn, třeba si někdy zalezeš s "námi". Já jsem taky samá závrať. Pomalu ani ze židle nemůžu koukat dolů.:-) Ale to našeho taťku neodrazuje a občas mě zkouší nalomit, abych to zkusila. No jo, ale to bych navíc musela úplně ostříhat nehty!! :-) Bojím se ale tím míň, čím víc o tom sama vím. Takže o Filípka se zatím nebojím. Jestli bude vůbec sám chtít a navíc u těch dětí je to jinak.
Ty jsi s tím lezením skončila úplně? Nechodíš ani na umělou stěnu? Asi je to taky dost o čase, viď?
Chaloupku máme v Bystré ned Jizerou. Je to mezi Semilama a Jilemnicí. Chtěli jsme původně někam do Českého ráje, ale to je moc atraktivní lokalita, takže naše finance na to nestačily.
11.12.2003 23:05:21
Ahoj Lydu, to je fajn, třeba si někdy zalezeš s "námi". Já jsem taky samá závrať. Pomalu ani ze židle nemůžu koukat dolů.:-) Ale to našeho taťku neodrazuje a občas mě zkouší nalomit, abych to zkusila. No jo, ale to bych navíc musela úplně ostříhat nehty!! :-) Bojím se ale tím míň, čím víc o tom sama vím. Takže o Filípka se zatím nebojím. Jestli bude vůbec sám chtít a navíc u těch dětí je to jinak.
Ty jsi s tím lezením skončila úplně? Nechodíš ani na umělou stěnu? Asi je to taky dost o čase, viď?
Chaloupku máme v Bystré ned Jizerou. Je to mezi Semilama a Jilemnicí. Chtěli jsme původně někam do Českého ráje, ale to je moc atraktivní lokalita, takže naše finance na to nestačily.
11.12.2003 23:03:27
11.12.2003 23:01:56
11.12.2003 23:01:32
lydushe + 3 háďata 3538
11.12.2003 22:33:40
Jé vy jste lezecí roďka! Kdepak máte chaloupku???
Já jsem taky lezla, jenže můj muž trpí závratěmi, a tak jsem toho brzy po začátku našeho vztahu nechala, protože seděl pod skálou, dívaje se na mě, tiše zvracel... To jsem mu v dobách těžké zamilovanosti nemohla dělat, že... :o)))
Samozřejmě, že Šimonovi tady schovávám nějaké ty věcičky na lezení. Hned jak to půjde, hlásím ho do horolezeckého kroužku, nebude-li po taťkovi.
[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 1746  [Dalších 636 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.