| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 1746  [Dalších 396 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
1.12.2003 22:57:51
Rendo, nás taky nikdo nezve musím si to hlídat sama. Když jdem na kontrolu, tak mě sestra řekne, kdy mám zavolat a objednat se. Já blbec poctivej se furt objednávám, kdybych se na to vykašlala, asi by mě akorát vynadali až bych tam přišla na kontrolu. Nevim.
Malá má brejle? Jak je snáší
Já je mám od 4 let, kvůli šilhání dalším asi 3 očním vadám, na který by ani operace nepomohla. Zkrátka mi na to přišli moc pozdě. No a když jsem u doktorky jen zmínila, že Šimon trošku šilhá, tak mě hnala okamžitě hned s ním na oční, protože, když se to nechá, tak dopadne jako já. Brejle na pořád. Takhle by se to snad dalo zvládnout jen na chvíli, a pak se uvidí. Nebo neuvidí.. :o)) No jo vývoj mozku je věc složitá, hlavně, že už se konečně něco ví, že ty děti to maj v tomhle snažší.
Aničko, já taky musím Šimona dát do postýlky a odejít. Jinak by si myslel, že si budem hrát a o spaní by nemohla být ani řeč. Ráno taky dělám mrtvýho brouka, jinak jakmile se objevím ve dveřích je konec. Když jsme na chatě v jednom pokoji, tak se budí brzo a nechce pak spát, když nás vidí. Doma spí v pokojíku svým a je to pohoda. A perníčkama nic nezdobím, jen je žeru.. .:o)) ty naše jsou opět velmi vesele ošklivé, za to dobré, takže vyzdobit s nima byt to by bylo asi docela hustý.. Já zkrátka umím cukroví velmi chutné, leč nevzhledné. Nevíte, jak by se to dalo vyrovnat na chutné a vzhledné??????
Na sraz je ZOO moc daleko a draho... pro mě.
Kdyžtak něco v centru. Tramtárii nebo Nový Smíchov nebo tak.

Anička
  • 
1.12.2003 22:47:05
Holky,
my taky vstáváme tak v 9.30-10.00h ráno
jinak bych se asi zbláznila (kdyby to bylo dřív)
Anička
  • 
1.12.2003 22:44:21
Ahoj holky,
tak se k Vám zase nějak přifařím a doufám,že to nebude vadit.
Náš malej by nejraději chodil spát snad až o půlnoci,takže se ho právě pokouším učit,že musí chodit hajat dřív.Zkousli jsme tu devátou večerní-s tím,že ho kolikrát musím dát do podtýlky,rozsvítit jen malinké světýlko a vypadnout z pokoje.Jinak,kdybych u něho byla,tak by mu usínání trvalo asi tak dvě hoďky.
No,ale to víte,že někdy si s ním ležkáme a ty dvě hoďky si vychutnáváme(s mužem).Je to naše první štěstíčko,takže je to jasný,néééé......
Musím se přiznat,že já žádné perníčky nepeču-dostala jsem je od své mamky a už s nima mám vyzdobenou kuchyň a předsíň-zatím jen dva pokoje-ale budu pokračovat-ještě teda nevím kdy,ale přijde mi to brzy.Takže počkám.
Stromeček si chceme (teda mému muži-nejsme svoji,tak nepíšu manžel-je to celkem fuk,nechává to na mě-a já jsem mooooc ráda) koupit živý-nějakou menší borovici,ale ještě né teď,až později.No,a pak ho ozdobím-jen mírně-samozřejmě tak,aby malej spal a ráno,až by vstal,aby měl překvápko.
Jsem zvědavá,jak bude reagovat????

Renda a Káťa 11190
1.12.2003 22:40:39
jo ale zase spinkáme jak neviňátka do 9:30 !!!!!!!!!!!!!!!!
Renda a Káťa 11190
1.12.2003 22:38:50
se z vás buchty zbláznim :o)Vy ste tak šikovný........ale já mám už taky uklizeno a nazdobeno a a a a ...vůbec.Píct budu o víkendu, páááč tady nebude tatínek, jede na hory, ale bude tu babička a to se budu mít.

Lydu díky, díky, zkusim to.

Ali, drž se, Kačulín chodí chrápat ve 22 a to jí nutim.A z toho kočáru mám škodolibou radost, že nejsem sama.:o)))))

Ta naše blbá doktorka nás prostě ještě nepozvala ani na jedno z těch očkování.Já jí prostě nesnášim, bordelářku!!!!!!!Už mě fakt přestává bavit.

Lydu a my máme taky brejličky.Teda já má na levým oku 2 a pravý ok, jenže kvůli nějakýmu vyvážení mám i na pravým 1.5.Takže za chvíli na něj taky neuvidim.Dneska už jsou operace.Furt přemejšlim, že si to nechám udělat, protože mě brejle dost otravujou, ale mám strach.

no tak hezkej den a kdy dáme toho sraza???????????Co ZOO?????????nebo nějaký to kafíčko s dětským koutkem????papa
lydushe + 3 háďata 3538
1.12.2003 22:24:38
Ahoj Alice,
do hajan chodí Šimon až kolem půl devátý. Protože bych nepřežila, kdyby se mi ráno vzbudil dřív jak v 7. Občas se o to sice snaží, ale já se zase snažím o opak a zatím vedu já. Přes den spí jen po obědě.
Vy jdete teď na lžičku? Na obrnu? My jsme teď byli na tom Trivivacu (příušnice, spalničky, zarděnky) - o potřebnosti tohoto očkování se nebudu vyjadřovat, akorát bych se naštvala...! A má chudák modřinu na ruce. Za 2 měsíce bude přeočkování na TetraHib, mám pocit, že z těch pitomejch očko asi nikdy nevyjdem. A nejhorší je, že mu to vždycky vychází na zimu. Příště rodim v zimě, aby to vycházelo na léto.
My dneska plavčili s výbornou náladou. V pátek jdem na oční, držte nám palce, snad to nebude na brejle. Neumim si představit, že by Šimon, kterej špatně snáší i rolák kolem krku měl nosit brejle. Ach jo.
To má po mě. Jsem jen zvědavá jak to bude probíhat.
Jo a Rendo ty perníčky už mám i ozdobený. Ale ne mojí zásluhou, u nás je zdobí výtvarně zdatný manžel...
lydushe + 3 háďata 3538
1.12.2003 21:51:58
Stáhni si ho z www.astalavista.cz tam zadáš acdsee popř. verzi a ono ti to stáhne buď kód (číslo) nebo nějakej prográmek, kterej ti ho vygeneruje nebo něco co ti přepíše exe soubor, tak aby to chodilo.
ALICE & V-24.8.2002
  • 
1.12.2003 21:27:24
Psala jsem odpoledne a je z toho večer. Kde jste všichni?
Zítra jedu s malou konečně na lžičku, naštěstí je zdravá. Ještě mám jiné vyřizování. Už kolem šesté jsem ji uložila, v kolik dáváte dítka do hajan?
Taky jsem se radovala, že je hodná najednou v kočárku, protože dávám fusak, a z toho byla líná vylézat. Ale už na to přišla a tak taky chodíme, tlačím opět kočár, ona chce chovat, začne kopat že nechce chovat....
Renda a Káťa 11190
1.12.2003 9:56:55
Lydu, chce to po mě nějakej kodík, co s tim ?????

Maturitu fakt mám, nekecám:o))))
ALICE & V-24.8.2002
  • 
1.12.2003 8:15:44
Ahojky,

tak s tím srazem by to mohlo jít, záleží kdy a kde, něco navrhněte. Já jedu k zubaři, odpoledne vám sem písnu, papa
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 1746  [Dalších 396 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.