Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
30.11.2003 23:11:35
no tak se na mě nevytahujte vy potvory :o))))Tak já taky něco upeču a nazdobim a vyfotim a vy budete koukat :o))))))))))))))))
Album máme na rodince Kačenka Drnková, ale nic tem neni, já musim ty fotky nejdřív zmenšit víš ?hned jak to zvládnu, dám vám vědět, ale pošlu ti Kačí taky přez emilka jo? tak papapapa a s tim srazem to dáme nějak dohromady, dokud nemrzne |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
30.11.2003 21:52:57
Rendo
acdsee si můžeš stáhnout třeba tady: http://www.stahuj.cz/grafika_a_design/spravafotografii/acdsee32bit/ stáhneš to, bude ti to chodit 15 dní a potom se dá stáhnout na tom astalavista.cz crack, kterým to uděláš na furt.. :o)) |
|
|
30.11.2003 21:48:31
Rendo, kde máte album??? :o)
A já se teda nechci chlubit jo, ale okna mám umytý od minulýho víkendu a myla jsem je se Šimonem.. a ode dneška mám dokonce i upečený ty perníčky. Dělala jsem nový recept z časopisu, trošku se mi nečekaně nafoukly, takže můj každoroční sen o úhledném cukroví se OPĚT OPĚT rozplýváááááááááááá!! Sraz udělat můžem. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
30.11.2003 16:54:36
Lydu, mě taky taky prohlížel na Bulovce Dvořák, dělal ultrazvuk a v Po
dolí sme se ,museli, potka,t, - zase Kačour HOLKY NECHTĚLI BYSTE SI UDĚLAT SLEZINU ???????????????????????????? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
30.11.2003 16:41:33
ahoj kočky, já sem dneska vodvařená.Dostala sem to a bolí mě břicho a taky mě je líto. že neni to mimi na cestě, protože sem chtěla rodit zase v srpnu.ach jo, ale co, na narozkách nezáleží, hlavně, že to někdy bude a že budem všichni zdraví.
Tak já nic nepeču, sem líná, připadám si jak v přechodu.:o))))A Kačule taky furt ječí a kňourá a nechce bejt doma, když jdem ven tak nechce bejt v kočárku, když jí vypustim, tak ječí, že nechce ťapat a natahuje ručičky, když jí vezmu na ruce a tlačim kočár jako tele, tak zase kope nožičkama, že nechce nosit, tak já nevim.Má taky svoje dny.Nám teda rosou stoličky, taky 4.Dvě nad sebou už máme a roste nám teď druhá strana. Včera sme měli na návštěvě babičku, přinesla Kačce vláček se sundavacíma a nandavacíma kolečkama a divila se, že to Kačí zvládla sundat i nandat.CCCCC, neví, že máme šikulku :o)))) Lydu, to ACDSee sem zkoušela a nejde mi to, nikde jsem nenarazila na stahování.Jen nějaký nahrání na CD, tak sem to udělala, ale na CD je prd.Teda něco tam je, ale nevim, jak se to zpouští.Budu muset pozvat souseda a ten mi to zprovozní a pak vás zaplavim fotkama :o))) Ali, klobouk dolu, ty si teda včelička, já nemám ještě ani umytý nádobí, atož okna :o)))))))))))))))))))))))))) tak holky papapapapapapa a mějte se |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
30.11.2003 14:05:20
Kde máme dneska Rendu?
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
30.11.2003 14:04:10
Jo a taky požíváme ten talířek s tou přísavkou a jsem spokojená. Vyzkoušela jsem různé včetně Bebe jou a všechny ji utíkaly ze stolu a tak jsem právě tento uvítala. Jinak jí pěkně, všechno, není vybíravá a neučíme jí extra na sladkosti. malej měl v tomto věku problémy s pokožkou a nesměl papat čokoládu a teď nejí ani bonbóny a figurky od loňského mikuláše má ještě vystavený. Vůbec nechce sladkosti a má krásný zuby. Neříkám, že nedávám žádné sladksti dcerušce, občas nějaké to Kinder je. Ona teda na sladký je, takže musíme krotit, radši uvařím něco sladkýho.
|
|
|
30.11.2003 13:50:33
Já měla jako malá úplně blond vlásky.. a manžel tmavší, tak Šimon je takovej napůlenej.
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
30.11.2003 13:32:48
Ahoj, tak to fotoalbum Šimona je bomba, koukla jsem se ráda a fakt moc pěkné. Já zatím fotoalbum nemám. Ale moc se mi líbí, akorát si říkám po kom má ty světloučké vlásky.
Taky jsem dělala perníčky se starším synem a bude určitě hodně cukroví. Dneska jsem stříkala na okna přez šablony obrázky a vyhrála jsem si. Malou hlídá od rána manžel, já myla okna a šablonovala. Taky jsem si koupila Praktickou ženu speciál a byla jsem mile překvapena, jaké tam jsou skvělé recepty, vánoční kapr z marcipánu a další ... Prostě něco zase jiného, takže se těším až vyzkouším. Navečer plánuju procházku do města a jsem dobře naladěna, protože začíná advent, což miluju. Taky pořád dokola marodíme a v úterý snad konečně půjdeme s Vanessou na tu lžičku k doktorce. Minule byla marod a to se nesmí, tak snad tentokrát to vyjde. |
|
|
30.11.2003 11:39:25
Kde máte alba holky???
my na http://rodina.cz/kotalici/ nebo na http://home.tiscali.cz/malysimon/ - tam je toho víc... Je to pro mě snažší to tam nahrávat. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.