Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
30.11.2003 11:37:33
Čau holky,
vůbec teď nestíhám. Celej tejden jsem dělala řidiče naší nemocné rodině, ještě jsme byli na očkování a do toho mě zkolaboval počítač, odpálila jsem zdroj, když jsem zapojovala skenr.. No prostě paráda. Rendo program na zmenšování fotek je třeba ACDSee. Dá se stáhnout z internetu, zadej si do vyhledávače jméno a ono ti to něco najde. Stáhni si full version a pak třeba na www.astalavista.cz si stáhneš instalační klíč podle verze. TAm jdou fotky zmenšovat zvětšovat a je to i na prohlížení všech možných obrázků. Nebo jestli máš doma powerpoint, tak by to mělo jít i v něm. Nebo třeba Adobe Photoshop sehnat na CD nebo ke skenrům se dodává Photo Album... A tak. Nám teď rostou ty 4, tak je ŠImon protivnej jak činže, naučil se teď ječet a zkouší, co to s námi udělá. Na nočník ho neučím, nechci ho učit příliš brzo a pak odradit. Nejdřív to zkusim tak v roce a půl, dřív to stejně nemá smysl. Pije mi jen vodu, občas mu do toho dám takovou jablečnou šťávu koncentrovanou, ono je to pak jak mošt. Čaje nepije a nechci mu je sladit, jelikož strašně žere, byl by tlustej.. :o) K jídlu sní uplně všechno, co mu dám. A ve velkým množství. Jí sám, má takovej umělohmotnej talířek s přísavkou. Hrozně jsem se tý umělý hmotě bránila, ale nakonec ta přísavka vyhrála. Se skleněnou miskou pořád smýkal nad kobercem a to bylo na mě moc. Jinak na vánoce se těším, jenže teď máme doma dost problémy s nemocnou rodinou, takže fakt nestíhám myslet. Malej dostane jen pár dárečků od nás. Většinu asi stejně obstarají příbuzní. Chudák jde mu pak z toho hlava kolem. Ještě to moc nechápe. 2 dny před vánocema má svátek, tak mu to asi rozdělím, aby toho neměl moc najednou, nakonec z toho totiž stejně nemá radost, přeskakuje z jednoho na druhý a neví si s tím rady. Mám zaděláno na perníky, tak je snad dneska upeču... Taxe mějte. |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
29.11.2003 18:20:53
Ahoj holky,
dneska jsem se dřív nedostala na počítač. Měla jsem návštěvu a krásně jsem si ji užila. Přijela i mamka a brácha, byla jsem si omrknout auto. Plánuješ dalšího mimíse, to jsi odvaha. Já si neumím představit mít děti po takovém kratičkém čase. Ale já už mám po, další neplánujeme. Chtěla jsem kluka a holku, ideál. Sice mám věkový rozdíl celkem velký-6 let, ale dodělávala jsem si nástavbu a hodně jsme cestovali, takže další dítě do toho chaosu nebylo vhod. Pak přišla plánovaně, úplně vytouženě malá. Narodila se, když syn šel do první třídy a naprosto mi to tak vyhovuje. Já jsem s bráchou od sebe 2 roky a je to úplně bezva. Pro děti je to asi úplně super, horší pro rodiče. Ale všechno se koneckonců nějak zvládne, MUSÍ, že? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
29.11.2003 12:45:38
jo a miminko plánujeme a vyrábíme, ale asi někdo chce, aby to bylo pozdějc, pááááč nám to nějak ;nejde;.Tak uvi-díme.papapapaí------------
píše mi do toho ta potvůrka, doufám, že to rozluštíte |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
29.11.2003 12:42:58
Ani, dík za tip, jenže to bys mě musela nejdřív s tim foťákem naučit.Jsem ráda, že vůbec fotim.Fakt už se nedivim, že má mamka problémy s technikou.Jo, čim jsme starší.......Ale já zabojuju a pak ti dám vědět, jo?tak papa a napiš nám vaše album, ať vás můžem vomrknout :o)))
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
29.11.2003 12:40:39
Ali, tak já na to mrknu ještě jednou.Vůbec nemám inspiraci, tak by tohle bylo docela pěkný.To sem ráda, že se ti líbí o)))))))) po mamince)))
Ba ne, je celá tatínek, ale světlá je po mě, modrý oči a světlý vlasy, ale dlouho jí to nevydrží, já je měla jen do 3 let a pak tu poch...... slímu, jak se říká. tak papa jdu na legáčka |
| Anička |
| • |
29.11.2003 11:12:59
Rendo,já to s těma fotkama mám třeba tak,že si už rovnou na foťáku musím nastavit stupeň (kvalitu) fotky a podle toho jí pak třeba můžu nebo nemůžu dát do alba (kde se právě vyžadujou malé fotečky).TAkže si vždy před vyfocením musím nastavit tu nejmenší a pak fotit a pak mi to album na rodině teprve vezme.
Třeba to budeš mít na stejno,omrkni to a uvidíš... |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
28.11.2003 23:28:28
Promiň, asi jsem tě trochu zmátla. Je to hřiště Mickey Baby a Minnie baby. na www.legacek.cz, pod sady rok 1997-2002 nebo podobně, prostě starší sady doprodej. Je tam odkaz na www.lugnet.com, kam když si zadáš kód vybrané hračky tak máš obrázek. Víš a Myckey a Minnie jsou pro naši prďolu myšky, takže toť vysvětlení.
Teď jsem se mrknula na fotečky, je hezká blondýnka. Naše malá má světlé hnědé vlásky a tmavě hnědé očka. Foto dodám během asi 14 dnů. Jsou tak kouzelné, a tak strašně rychle to uteče. Vidím to u syna. Je mu 7 let a nedávno jsem si ho přinesla z porodky. Plánujete už další, nebo už neplánujete? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
28.11.2003 21:21:26
chudák čičinka :o(( já kočky miluju, bohužel jsem v rodině jediná, tak máme mazlící čubinku :o))
jo a žádnýho myšáka jsem na legu nenašla papa |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
28.11.2003 21:08:29
Jsem blbá, vždyť jsi to tady nedávno psala, o těch fotkách.
Teď se mi vrátil poraněný kocour, včera ráno utekl a někde se chytil a teď se dobelhal domů, veterinář není doma. Malá naštěstí spí, tak jsem si říkala to bude pěknej oddychovej večer a zase kocour. Hlavně, že se vrátil. legáček má nejlepší nabídky z těch obchodů na internetu. Malá už něco málo z těch kostek má a hraje si snima. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
28.11.2003 19:15:58
fotoalbum mám, ale nejsou v něm fotky, pááááč mi ještě nikdo neporadil program na zmenšování fotek a ty moje to nechce.Tak já ti pošlu Kačí přez mejlas, jo?Tak papapa a rychle si udělej vaše album, ať to můžu taky vokouknout.papapa
jdu na legáčka |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.