| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 1746  [Dalších 366 >>]
ALICE & V-24.8.2002
  • 
28.11.2003 19:04:13
Tak vida, další závislačka, když hajá u vás.
Já jsem koupila Lego na www.legacek.cz v speciální akci, kde mají nová lega, ale z minulých let. A je to konkr. Mickey, toho jsem už dlouho sháněla a už nemohla sehnat. A malá na návštěvě u známých po tomhle sáhla a nechtěla vrátit, myšky. Náhodou si od legáčka nechávám posílat novinky, tak to tam je. Ona má ještě k vánocům toho žlutýho pejska jak se prodává od Lega pro nejmenší a Berušku od Lega. Vyhraje si s tím strašně moc. Máme taky hodně pokračovacího Lega, kterému odrostl syn, protože jsem ho kupovala už po 6 let, takže vidím že je pro ni tohle lepší. Je fakt, že ho užije málo, takže další kousky nebudu kupovat. To od 2 let pak je na delší dobu a syn ho měl mezi nejoblíbenějšíma hračkama. Má i Duplo vláček, ale to je ještě pro malou brzy. Sice se jí líbí jak jezdí, ale chce mašinku tahat a tím syn kdysi už jednu odepsal, ještě vloni si vyprosil novou už EXPLORE, ten vlak je úplně NEJ.
Jinak mám panenku, to jsem asi už psala. Knížky, dneska jsem zase neodolala a koupila další. Ach jo. Když právě ty knížky jsou dneska tak nádherný, já se kochám v Tescu při každém nákupu. Že my máme s těma dětma nějak moc času...
Míč jsem ji koupila s Baby born, aby měla svůj a nebrala bráškův.
Největší radost bude mít z toho kočárku co ji koupila moje mamka. Je totiž moc moc moc krásnej úplně pro maličkatou holčičku, jako jsou ty naše.
Máš fotoalbum na Rodině nebo jinde, koukla bych se. Já nemám, ale chci chci chci.
Renda a Káťa 11190
28.11.2003 18:30:47
Ali, jaký lego si koupila?ty velký kostky?

A nejsme náhodou ségry?? :o)))Naše mrcha měla taky včera den a chrní taky u nás v pelechu.Kolem desátý jí tam šoupnu a ve čtyři už je zas u nás.
Jé teď mi hrajou Aquileru - beautiful- rdim tady na to a jdu poslouchat papapapapapžžžž
ALICE & V-24.8.2002
  • 
28.11.2003 16:26:07
Ahoj holky, tak pročítám, co jste tady napsaly a jsme na tom s našema ratolestma stejně.
Taky mi malá většinou sedí na klíně a klácvesnice jí připadá moc zajímavá. Pracovna připomíná hernu. Včera navíc chtěla jenom chovat a chovat a byla děsně protivná jako už ani nepamatuju.
Dneska ji hlídal manžel, tak jsem si říkala alespoň si užije a ona potvorka celé dopoledne prospala a potom ji musel budit, aby došel pro syna do školy, ach jo. A nakonec mi říkal, jak máme hodňoučkou holčičku.
Já taky dávám pitíčka, ale vůbec do ní nemám šanci dostat čaj. Vyzkoušela jsem různé, ale ani náhodou. Tak jsem ji i dřív kupovávala Hipp nebo Hami ve skleničce. Teď už se jí podařilo rozbít několik skleniček a talířků, mističek, ani neočítám. Jak je něco na stole, co třeba malej neodklidí, hned je to její.
Mám právě hodně moc kazet s pohádkama, Krtek, atd... Tak jsem si říkala, že by mohla koukat. Já pro telku moc nejsem, ale syn ji má pokud možno zapnutou a malá chce čučet s ním. Zatím jsem ji nechávala krátce.
K vánocům jsem ji nakoupila a zabalila dárky, takže všechno pro ni mám připravené. ještě mi přijde vlastně Lego, objednala jsem na internetu.
Večer teď, jak jsem se zmínila, hodně špatně usíná. Najednou vstane a má den. Vzteká se a nechce spát. Já taky nenechám plakat, to se ještě nestalo a je to dobře. Jinak je totiž pohodová. Myslím si, že k usínání potřebuje pocit bezpečí. Ani ta postýlka neprošla. To vůbec nešlo, ať si říkáte co chcete. Spí zatím u nás.
Mějte se krásně a písejte
Renda a Káťa 11190
28.11.2003 15:19:50
jupíka dávám toho malinkýho kromě tý koly, to jsem ochutnala a málem jsem vrhla, jakej je to hnus.Jinak miluje nejvíc mulťák a to, že je tam to pítko a to jí baví lemtat z toho.Pak je taky stejný to Frigo, nebo frugo, fakt nevim, ale prostě ty malý lahvičky s tim uzávěrem.Taky jí někdy dělám tang, ale místo 1 litru dávám 2.Je to sladký jak cecek.tak ahojky a mějte se krásně

blbý počasí, kačka protivná - to je den :o)))
Anička
  • 
28.11.2003 15:06:00
Tak,koukám,že jsme na tom tak nějak podobně.Teď ho mám tady u sebe na klíně a musím si hlídat klávesnici.Nechce mi usnout-hajzlík-musím si lehnout k němu.Nenechá mě u počítače,víš.
Do lesa jsem nešla-tady prší,tak na to prdím.
Takže dáváš jupíka?A jaké?Myslím tím,ty 2-litrové,nebo ty malé?Já totiž nevím,zda jsou stejné-tak proto se ptám.?.
S tím spaním večer-jak jsem psala,že musím zhasnout a zavřít-nebýt v místnosti-to jsem myslela tak,že ho tam samozřejmě nechávám jen,když nebulí,víš.On stejně jen málokdy brečí takhle večer.
Pa pa,musíme jít na chvilinku spát-pouštíme si k tomu Čert ví proč
Renda a Káťa 11190
28.11.2003 12:35:51
jo a s tim jídlem.....
kdykoliv něco držim v ruce, nebo rozbaluju, nebo stojím u linky, tak slyšim: PAPáááááááááááááááááááááT :o))Takže tak nějak.a kačí pije čajíky od hippu, ale střídám jí je a taky jupíky, to miluje, že jako už pije sama a taky se teď naučila, že jí naleju džusik do víčka od aventu, tak 3-4 lžičky a ona to sama krásně vypije a pak jde a chce eně, tak si myslim, že brzo bude pít z hrnečku i větší množství.Uvidíme.Jinak kolem půl 12 už musim mít oběd, jinak na mě ječí potvora a honí mě, takže si většinou vařim večer omajdy a ty rychlejší jídla pěkně svižně už po ránu.U nás je ráno v 9:30, tak nějak se budíme :o)))

doufám, že to bylo vyčerpávající a papapapa
Renda a Káťa 11190
28.11.2003 12:27:32
Ahoj Aničko, tak vítej.U nás je to to samý v bledě modrym.Kačka lítá, jak ďáblík do desíti po bytě a pak padne.Ovšem teď, když u nás byla babička, tak jsme povídali, povídali a Kačí ne a ne usnout.Takže nás můra donutila všeho nechat, všechno zhasnout a pak teprve se uráčila.U nás byl odmalička problém s usínáním.Jenže já odmítala a odmítám jí nechat někde ječet, nevim, proč by se měla trápit.Takže se utěšuju tim, že jí to jednou přejde a bude usínat sama.
Já sem si teď pořídila průkazku do půjčovny a zkusim jí pouštět boba a bobka, krtečka, rákosníčka, tak uvidíme, jak se jí to bude líbit :o)).
Tk se mějte krásně holky a pa
Anička
  • 
28.11.2003 12:19:21
Ahoj holky,
tak se k Vám tak trochu přivtírnu.
Mám klučíka,který na nočník sám ještě nechodí a ani ho to nenapadne.Ale já ho tam vždy prdnu.Jenomže teď už se naučil z něho odejít,tak je to horší.Vyřešili jsme to tak,že dostal nočník s hlavou zvířátka,kterou má mezi nohama a tak nemůže slézt.A ještě ke všemu nočník hraje,když se Filip vyčůrá,nebo vykaká.Je super!
A s telkou to neřeším.U nás běží celkem často,malej nejraději sleduje reklamy,nic jiného.Zkouším ho učit na pohádky,ale moc dlouho,to nevydrží,pacholek.
A se spaním večer-to bylo něco.Teda celou noc spal už od miminka-i teď,ale než šel spát a než usnul,to bylo něco.Chodil spát až třeba v deset či jedenáct,teď už ho učím na tu půl devátou až devátou.Ale musím ho prdnout do postýlky,zhasnout,zavřít a nebýt u něho,usne sice třeba až za 3/4hod,ale někdy třeba i za 5min.
Jinak se strašně opičí,ale to dělají asi všechny dětičky.
Nejradši by snědl všechno a pil by nejraději džusy a pití,co pijeme my a nejraději ze skleničky.Už se mu podařilo dvě rozbít.No děs,holky!
Co dáváte vaším broučkům k pití?
Já mu dávám neslazený ovocný čaje a někdy mu musím dát teda cucnout toho,co piju já,protože by mi nedal pokoj.
Je to strašnej zvědavec a štoura-do všeho štourá,všechno by chtěl,ale musím říci,že je hodnej.Teda mám jen jeho,takže si řeknete,jak to můžu říci,ale je to tak.
A s dárečkama na vánoce jsem moc nepokročila.Koupili jsme jen nějaké hračky pro malého a ještě musím kupovat další a dalším.
A s výzdobou?Zatím jsem vyzdobila jen kuchyň.Dneska mám v plánu jít na prochajdu do lesa,na nějaké větívky a šišky,atd....a pak budu večer vyrábět a vymýšlet.
Renda a Káťa 11190
28.11.2003 12:05:24
ahojky, jasně, že nechávám:o))reklamy, to je pro kačku bůh.nevidí, neslyší, dudlík jí vypadne z pusy......
a teď už 3 dny koukáme po koupání na večerníčka
ALICE & V-24.8.2002
  • 
28.11.2003 7:01:40
Ahojky,

dneska už tady sedím, protože jdu na pohřeb. Děti budou s manželem. Teda syn jde do školy a s malou ho potom musí vyzvednout. Do školy ho vozíme, protože je to celkem daleko.
Mrška šla spát až dlouho a dvakrát se pokusila vstát. Myslím si tedy, že to začíná zkoušet, co prosadí.
Chci se zeptat, necháváte už děcka koukat na telku?
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 1746  [Dalších 366 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.