Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
27.11.2003 20:02:23
:o))))
|
| Ali |
| • |
27.11.2003 19:31:01
Kdyby nepřišel mejlík, tak bych se asi na Rodinu už dneska nekoukla. Sedět u počítače s malou není nejideálnější.
Syn opravdu nočník přeskočil a začal chodit rovnou na záchod s tím prkýnkem, to je moc bezva. Domek máme v Pelhřimově na moc pěkném místě. Máme najednou tolik místa. Nebyla jsem na to zvyklá a domek jsem si snila °6 let. A splnilo se. Jen to uklízení ničí. Zahradu jsem chtěla kvůli dětem a máme psa. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
27.11.2003 17:26:12
Jo holčiny, jakej je dobrej program, na zmenšování fotek a kde ho uloupim?????
díky, díky |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
27.11.2003 17:25:04
ahojky, tak právě my to moje zlatíčko restartovalo počítač!!!
Já zatím nezdobím, ale furt šúruju a nemá to konce.Vypadá to ,že úklidem se bordel množí.Ale o víkendu budu mít taky krásný okýnka.Na dveřích už mám vánoční měsíc s housličkama, takže alespoň zvenku jsme vánoční.Už se nemůžu dočkat stromečku a rozbalování, co tomu Kačka řekne. Nejvíc se ale hrozim nákupů.Dost mi vaděj všechny t lidi, asi nejsem sociální typ a měla bych žít v lese :o)))).To handrkování o lepší kus flákoty mě irituje. Jo Ali, a kde máte domeček.Mít domeček je náš velkej sen.Šetříme a šetříme a snad se nám to jednou taky povede. A z nočníku si hlavu nedělej, to přijde samo.Kačka si ho nosí k televizi a sama se na něj šteluje, až si sedne a dělá, že kaká, jenže jak jí slíknu a posadim znova, tak vystřelí, jak šíp.Tak nevim, asi jí rovnou pořídim to dětský prkýnko. Tak papa kočky a mějte se. |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
27.11.2003 14:19:49
Ahoj, ahoj, ahoj!!!!
Tak konečně se vracím za váma. Jak se máte a jak jste nachystané na vánoce. My zdobíme celý domeček a už jsem neodolala a máme nasvícená okna, prostě blázen, ale mám vyndaný i vánoční truhlíky a teď připravuji takový vánoční květináč před vchod. Strašně si s tím vyhraju. Ráda dělám tyto výzdoby. S tou homeopatií jsem byla celkem vyjukaná. Asi máš pravdu, já jsem použila jen věci na atopický ekzém, ale abych se přiznala tak jsem neměla tušení, že je to až zas tak MOC komplikované. Jinak taky chci, aby se mi malá rozpovídala a hodně zpíváme, ona do rytmu se natřásá, prostě je to fajn. Dneska jsem našla zatoulaného pejska - retvívra a tak jsem ho dovedla domů a našla páníčka, mám dobrý pocit že jsem pomohla. Sama totiž mám ovčáka, hodně utíká a máme starosti, jinak je to mazel a děti ho milují. Chodíte už na nočník. My jsme ostudy veliký. A to se říká, že holky tohle zvládnou raz dva. Asi budeme výjimkou, ach jo. A co dárky, už máte pokoupeno? Já jsem byla tento týden u Rosmana a malá se rozběhla a vybrala si maličkého růžového medvídka asi za 60,- kč a na bříšku má hvězdičky a měsíc, strašně jí to zaujalo. Hned na to šilhala a začala ho pusinkovat. Tak jsem jí ho koupila. Ona je na plyšáky. Syn měl plyšáku moc a jen se v tom držel prach a ona je opak, prostě holka, pořád se s nějakým mazlí a bere si je na cestu, do kočárku... Pište, pište |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
27.11.2003 9:50:00
jak se máte????
naše Kačka už se budí jen jednou v noci- jupííí.Jinak teď jsme začli trénovat děkuju a dopadlo to tak, že vždycky, když mi něco podá, tak řekne kuuuuu, takže je to asi moc brzo:o))) tak se mějte fajn, když je venku tak hnusně papa |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
21.11.2003 18:41:42
No my to nemáme vyloženě jako prevenci. Ale průběžně dostává homeo, protože se mu tu vyrazí vyrážka, tu má problém s něčím jiným a tak. Zkrátka opravujeme ho.. :o))) Takže za chvíli už to nebude potřebovat vůbec jen v akutních případech. A ta kytka plave ještě v těch Satalicích. To bys měla asi taky z ruky co?
|
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
21.11.2003 18:41:33
No my to nemáme vyloženě jako prevenci. Ale průběžně dostává homeo, protože se mu tu vyrazí vyrážka, tu má problém s něčím jiným a tak. Zkrátka opravujeme ho.. :o))) Takže za chvíli už to nebude potřebovat vůbec jen v akutních případech. A ta kytka plave ještě v těch Satalicích. To bys měla asi taky z ruky co?
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
20.11.2003 22:58:21
aha, tak to sem netušila, že je to taková věda.mě zas ale přijde zbytečný, jí to dávat jako prevenci.tak to máte, ne?a budějovickou máme blízko.dík za tip :o))
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
20.11.2003 22:54:29
tak to máte bezva.my bydlíme na zahraďáku, takže by to taková výhra nebyla.i když 1500 a 5000 je fakt velkej rozdíl.problém je v tom, že prodáváme auto a táta má už jen služební a to můžu řídit jen ve vyjímečných situacích, kvůli pojistce.a to plavání neeeni.udělal mi tim čáru přez rozpočet a tím pádem padá i to průhonický plavčo.tak nevim.ale určitě se na to kouknu.díky moc
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.