Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
20.11.2003 20:56:18
Hele s tou homeo je to složitý.
Funguje na principu obrazu rostlin či látek z přírody a obrazu nemocí. Vyvolává v organismu stejný nebo podobný průběh nemoci, aby se tělo bránilo a v podstatě si vytvořilo obrannou reakci přirozeným způsobem. Takže co se týká rýmy, když mluvím s homeopatkou tak jí popisuju jak to začalo, kdy to začalo, jaký má průběh, barvu, jestli mu teče z nosu ráno nebo večer, jestli u ní kašle, jestli má teplotu, jestli ho v nocí budí a podobně a pokaždý na tu rýmu dostaneme něco jinýho. Taky se to musí shodovat s člověkem jako takovým, co se týče typu. Třeba i když já budu mít stejnej průběh jako Šimon, tak já dostanu něco jinýho, protože jsem jinej typ. Jinak rychleji to léčí, protože se většinou nečeká, až ta nemoc úplně propukne, ale léčí se příznaky. My ty homeopatika berem průběžně na posílení konstituce a imunitního systému. Od 3 měsíců měl zácpu, což v podstatě byl nějaký problém v konstituci, kterej se tak projevoval. Nic jinýho mu na to nepomáhalo. Nejlepší je se poptat nebo zapátrat na internetu. Chce to někoho osvědčenýho. Páč homeopatů je docela hodně, co mám ze zkušenosti, tak takový ty kombinovaný pediatry, co si udělaj atestaci na homeopatii nemá smysl brát. Maj přístup pediatra a ne homeopata a málokdo to umí sloučit dohromady.. Třeba paní doktorka Kabelková z Polikliniky Budějovická je prý bezvadná. |
|
|
20.11.2003 20:44:46
No Rendo, my to nemáme tak daleko do Berouna. Bydlíme v Košířích. Jsem tam za 20 minut. Kdyztak www stránky na to plavčo je Studio Kytka. A u mě zvítězili:
a) cenou 1 lekce pro poprvé stojí 150,- Kč postupně se cena snižuje až na 100,- Kč b) přístupem majitelky, která ti všechno vysvětlí a pokud jseš nová, tak tě nejdřív pozve na kouknutí, a pak se můžeš teprve přihlásit c) prostředím d) vedením lekce (pondělí a úterý super instrukorky, čtvrtek je trochu horší.., ale taky neni špatný) e) tím, že se platí půl dopředu a zbytek, když začnou lekce f) nahrazováním hodin. Nahrazuje se 1:1 pokud se omluvíš den dopředu a nahrazovat můžeš i v dalším čtvrtletí!!! No a tak. Původně jsme jezdily s kamarádkou, takže jsme se střídali v řízení, takže to vycházelo levněji, ale ona se na mě vykašlala, tak jezdím sama a cena vychází pořád o něco levněji než Juklík.. A ještě se občas stavím za mámou, která u Berouna bydlí, takže mi to neva. A psychologicky zaplatím za kurz jen 1500,- místo 3800,- v Juklíku a benzín se vždycky nějak zplichtí... :o))) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
20.11.2003 9:51:02
Holky, a co ty homeo a rýmice.Jak to zabírá a v čem to zmírňuje?A léčí to rychleji?Jak se to používá a kdy?Docela bych to vyzloušela.Unás je rýma nejhorší věc na světě.Díky
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
20.11.2003 8:18:21
Když byl syn malej, měl totiž atopický ekzém a všechno na to jinak selhávalo.
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
20.11.2003 8:16:40
Tak já taky používám homeopatii. Moc jsem se pro ni nadchla už když byl syn prcek a nemůžu si ji vynachválit.
S tím plaváním máte výhodu, že bydlíte v Praze. máte výběr, i když je něco stejně špatný, ale můžete jít zase jinam. To já bych si ani vybírat nemohla, protože není z čeho. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
19.11.2003 21:53:10
Hele Lydu a to jezdíte z Práglu až do Berouna?A nevyjde to stejně draho, jako to plavání?Já jen, že bych teda jezdila taky.Fakt nechci zažít ten samej hnus a neochotu, za moje prachy.Já vybrala, prozatím, Kenny a to bazén v Průhonicích.Ale je to 20 lekcí za 5000,-Máme to nejblíž.A předtim jsme byli v ABC aqua baby club.Nevim, asi jsem náročná, protože moje kamarádka si to nemůže vynachválit a vlastně díky ní, jsme tam šli.Pidi bazén a to, co už jsem psala.
Tak zatim a dobrou. |
|
|
19.11.2003 20:47:43
O doktorech mi raděj ani nemluvte. Sehnala jsem si pediatra, starou pani doktorku, pokrokovou pani, která zná mýho muže od miminka. Jenže milej pan primář nám jí poslal po půl roce do důchodu a vzal si tam svojí kamarádku, doktorku, co v životě ambulanci nedělala, takže když člověk volala, že má dítě teplotu a rýmu, tak začala řvát do telefonu, okamžitě ho sem přivezte, může mít zánět mozkových blan!!! A kapejte do nosu, nebo dostane zánět středního ucha... Zkrátka uměla uklidnit.. Ta po 3 měsících odešla (naštěstí) a máme další doktorku... Ta je docela prima, taky starší paní, ale moc jí ještě neznám. Pláču po tý naší, ale je mi to prd platný. Jinak hodně věcí řešíme homeopatií. Moc to Šimonovi pomáhá. Nejen na různý rýmičky a podobně, ale i třeba na reakce po očkování. Od tý doby co ty homeo berem, tak neměl jedinej problém s očkováním. Před tím měl strašný teploty, bylo mu blbě, a teď jako bynic.
A o gyndě mi nemluvte. Já se zas bojím odejít, protože to mám všechno v jednom baráku Na Homoli a vim, že na ambulanci gyn už nový pacientky neberou... A ještě tam máme hlídacího dědečka tak chci zustat tam.. |
|
|
19.11.2003 20:41:51
Rendo nechodily jste náhodou do Plaváčka na Vyšehrad? Kamarádka vyprávěla odtamtud něco podobného... Já jsem nejdřív měla se Šimonem vaničky od 2 měsíců doma a od 8 jsme chodili do Juklíku. Ale dost mi tam vadil přístup: Něco se vám nelíbí, tak se seberte a vypadněte, za bránou čeká 10 dalších, kteří rádi přijdou na vaše místo... Strašně drahý, měli jsme nezaškolenou a nezkušenou instruktorku, zkrátka to stálo za prd. Teď jezdíme do Berouna, je to tam božský. Moc milý lidi, krásnej bazének, rodinný prostředí. Tady v Praze plavou snad ještě někde v Satalicích.
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
19.11.2003 20:20:06
No my chodily obě plavat od 6ti měsíců a bylo to tam hrozný.Každou lekci jiný maminky a děti, skoro pořád sme opakovali a asi 6tou hodinu byla tak ledová voda, že sem Kačku po 10ti minutách řevu vyndala a 4 lekce už sem jim nechala a nešli sme.Hrozně mi to otrávili.Teď chcem začít u jiný firmy a doufám, že na to už neni pozdě a že se jí to bude líbit, i když je to teda peněz jako želez :o((
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
19.11.2003 19:58:26
S tím máte štěstí. co já bych za to dala. Snažím se, aby to bylo hodně příjemňoučký, ale kdepak. má hračky, vodolepky na stěně, ale všechno je marný. V létě nechtěla ani do bazénu a to jsem plánovala, že budeme chodit na plavání i během zimy. Se synem jsem chodívala od malička a bylo to perfektní, ale slečna ...
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.