Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
19.11.2003 19:55:24
Jasně, doktorce bys důvěřovat měla. myslím si, že je to důležité ji změnit, když nejsi spokojená. Já taky právě tu svojí na gyndě změním, jen jsem pořád váhala kam jít. teď odešel primář z porodnice a má ordinaci, tak chci jít k němu. Takže to dlouhé rozhodování snad konečně bude mít konec.
Když jde o dětskou je určitě důležité, aby byla dobrá. Na ty zoubky máme taky gel. To by ti právě měla poradit, jenže jsou bohužel doktorky, co jsou se vším hotové hned. Je jich všude dost. nebo mám na ně štěstí. Ale dětskou tam neřadím, tu jsem si nechala v ji. Když se malá hodně potila jako mimi, tak mi třeba doporučila test, jestli není chudokrevná, atd... Ona se pořád dost potí, ale když ji bylo tak kolem 4 měsíců tak to bylo tak strašný, že jsem ji i během noci musela převlíkat. To mi nepřipadalo normální. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
19.11.2003 18:52:43
No jo, ale dítě je dítě.Nerada bych, abych něco zanedbala jen proto, že mi řekne, to je dobrý atak.Když sem chtěla gel na zoubky, tak mi řekla :"a vám taky někdo patlal gel na dásně, abyste nemohla jíst?Těch 8 zubů vydržíte, ne?!" fakt děsAle nemůžu říct, že je zlá, to ne.Na Kačku se smějě povídá si s ní, ani se nerozčilovala, když jí malá na první prohlídce počůrala, ale prostě ji nějak nedůvěřuju a to bych asi doktorce měla.
Jo a Kačka zase nechce z vany.Ta řve, když jí rvu ven :o)) |
| Ali |
| • |
19.11.2003 18:47:07
No vidíš, já se chystám už 6 let změnit doktorku na gyndě. A pořád se k tomu ne a ne dostat. přitom jsem zvládla i druhé těhotenství u ní. ale vím, že žádná sláva.
Teď jsem akorát vykoupala dětičky a dostala jsem se k počítači. Malá nesnáší koupání už od narození. v porodnici řev začal a vydrželo jí to. to syn, když byl mimi čvachtání miloval, každý je prostě jinačí. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
19.11.2003 18:06:02
malá je pěkná můra.Zrovna teď se probudila a je ukňouraná a jak sem jí nesla, tak sem si dala o roh postela pěkně do kolena a řekla sem au.No a ta potvůrka se začala řechtat na celý kolo.No co bys jí řekla :o)))
My sme zatim zdraví a já sem volala doktorce, že jako bysme měli na očkování a co teda a ona mi řekla "máme čas" a sestra jí zkrotila a řekla mi, že to naplánujou a pozvou nás.Naše doktorka je vůbec divná a už mě přestává bavit, jenže je mi trapný jí říct, že už u ní nechci bejt. tak papa a mějte se |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
19.11.2003 11:07:40
Ale vyšlo, vím přesně o co jde, jak by ne. To je totiž ta první sranda, co napadne každýho když řeknu že bydlím v Pe. Jezdím do školy do Brna, dělám dálkově. Takže jsem zvyklá. na tenhle žertík jsem se už připravila, když jsem se do Pe stěhovala. Hele, díky za ten seznámek, hned to okouknu.
Chci jet do Prahy taky na vánoční trhy, na to se už těším te%d. Jezdíváme tam před vánocema pravidelně, to si nenechám ujít. Taky jezdíme do Rakouska na vánoční trhy, tam bývaj taky super. Co malá. My jsme od začátku podzima pořád nachlazený, střídá se to pořád dokola. Ani nemohla na očkování, protože měla teplotu a teďka ji musím objednat u doktorky znova. Je to teda na tu lžičku, byla jsi už s malou? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
19.11.2003 8:42:43
Jen tak mě napadlo:
"jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium........" tak abych tam nemusela, viš? :o)))) To jen tak, abysme se zasmáli.Asi to nevyšlo. Tak papa |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
18.11.2003 23:40:01
Ještě jsem se rozhodla zavítat semka jednou. Dodávám mejlík, promiň.
V Pelhřimově bydlím zatím jenom 6 měsíců a ještě jsem se tak úplně nerozkoukala, ale to krematorium, hmmm. Jo, malé jsem taky zatím nekupovala panenky typu Baby born atd... Jsou na to ještě malé, máš pravdu že úplně stejně jim poslouží ty levnější. Malá se teď moc ráda mazlí s panenkama a plyšákama. Na vánoce taky dostane mimino a ještě určitě od mojí mamky jinou panenku a ta ji koupila kočárek, to bude určitě největší radost. Ona byla dlouho jen na auta, mám prvorozeného syna. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
18.11.2003 21:20:49
Ali:
jaký máte v Pelhřimově krematorium ? Mě je 27, ale v lednu to bude víc :o(((A Kačka tam bude mít boby, panenku (v tescu maji mluvící s oblečením za 399,-)je úplně stejná, velikostí,jako ta chou chou, jen o litr levnější.A mysli, že jí to bude srdečně jedno, co to je, hlavně, že mluví.Potom mám pro ní knížečky a taky jednu se zvířátkama do vody.Nekupujem žádný hadry, ty jí kupuju celej rok.Tak chci, aby měla myšička jenom hračky :o)) tak papa |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
18.11.2003 21:14:50
Jo a taky jsem vám chtěla říct, že v cerrefouru na smíchově, bude ve čtvrtek dětskej den a to od 15-17.Bude tam Ronald, maxim turbulence, potom ta Majda, co je v kouzelný školce s Františkem a dál už si to nepamatuju.Jo snad nějaká diskotéka o ceny.Tak přijďte, my tam budem :o))).papa
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
18.11.2003 21:07:02
Jé Ali, ty tam nemáš mejlik, tak ti to přepíšu až malá usne.Tak vydrž :o))
papa |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.