Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
18.11.2003 21:04:35
Tak kočky, sem střevo, takže vám to posílám emilkem, jo??? :o))
jinak my se máme fajn.Káťa má teď novej výraz.Dřív, kromě normálních slov, říkala, PITIPITI a teď je to OBSISI.Nevim, co to je ale, ale říká to na věci, který neumí pojmenovat. Já budu o víkendu sama samička a budu už píct cukroví, to bude !! Jinak se pokouším hubnout a nejde mi to a to se blížej vánoce.Ach jo. Tak zatim papa a posílám.Jo a okopčila sem to tady na rodince, takže to nemám vyzkoušený, ale hodlám to vyzkoušet co nejdřív. pa |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
18.11.2003 18:16:53
ještě jsem chtěla napsat, že malá papká hodně sama, to jsem ráda, připadá si důležitá a je taky hodně snaživá. Akorát ta židlička jí nepasuje a postýlka taky neměla úspěch.
|
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
18.11.2003 18:15:41
Já bych ten seznam docela ráda uviděla, lze-li to. Sice na to teď nemám, ale snad se k tomu časem dopracujem. Ve zprávách jsem slyšela, jak je moc stát vstřícný vůči OSVČ na mateřské dovolené. Sice si budu moct vydělat kolik zvládnu, ale zas mi životní minimum zvýší na jednou tolik.. haha, takže už nebudu moct dostávát sociálku. Není to vtipné, když mi živnosťák v podstatě leží v šuplíku?
No to je putna. Vánoce zatím nestíhám. Šimon má stejně před vánocema svátek, takže to asi trapně rozdělím, aby to nedostal všechno najednou. Podle mě to moc nechápe. Dám mu knížky a dřevěný kostky a nějaký lego. Myslím, že o zbytek se postará naše rodina. U nás teď nic, byli jsme všichni marod. Šimi začal teď ťapat a má boty... |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
18.11.2003 18:04:33
Sláva, jsem ráda že nemusím přecházet jinam, fakt se mi nechtělo. Přišlo mi bezva najít někoho, komu se prcek narodil ve stejný době. Já jsem z jihlavy a teď bydlím v Pelhřimově. Do Prahy jezdím hodně často tak mi ten seznam můžeš dát, budu ráda. Takový věci jsou moc fajn, když se berou ohledy na dětičky. My jezdíváme na hory do Rakouska do takových hotelů a to je perfektní. Dneska už na děti myslí. Já mám syna a dceru, malá se narodila 24.8.2002 a syn 17.8.1996. Oba v jihlavě.
Kolik je ti let? A co ty dárečky, co bude mít holčička pod stromečem. já jsem úplně posedlá a množí se nám šíleně. taky to není dobrý, ale nějak nemůžu přibrzdit. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
18.11.2003 14:08:33
Ahoj Ali, my už taky nakupujem na vánoce, je to mor.Když nebyla malá na světě, tak mě to tak nelákalo.Chodila sem i na štědrej den do práce a ani mi to nepřišlo.Dneska už se taky nemůže dočkat, co řekne stromečku, cukroví, pečení, balení a hlavně dárečkům.Přijdu si jak blázen :o))
A do července nechoď, já ti sem budu psát každej den, jo? A kde si vlastně rodila?A jaký na vás byli?Atak dál, a tak dál :o))) Našla sem na internetu seznam restaurací v Praze, kterým říkaj Babyfriendly.Jsou s dětskýma koutkama a tak.Hned o víkendu nějakou vyzkoušíme.Jestli ten seznam chcete, tak mi písněte a já ho sem okopčim. Tak papapapa |
| annak3 | 13292 |
|
18.11.2003 0:15:45
Tak to už jsem v obraze,holky.Ten máme taky,ale nevěděla jsem,že je to ten,o kterém jste si tady písaly.Díky
|
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
17.11.2003 22:13:32
Ahoj Alice,
tak s židličkou problémy nemáme, Linda v ní jí už poměrně dlouho a v pohodě. jen ji nemůžu donutit, aby jedla sama, rukama je to OK, ale jak má vzít lžičku nebo vidličku, je konec. Snad ji nebudu krmit až do puberty:) Jestli chceš, tak můžeš zaskočit k "nám" do "babince" (online babinec), tam to žije denně... |
| A&V-24.8.2002 |
| • |
17.11.2003 21:37:42
Nedávno jsem se tady těšila, že se naše diskuze rozjela a teď jsem tady asi zase sama. Tak nevím, jestli mám přejít do nějaké červencové nebo úplně jinam. Radši bych si pokecala s někým, kdo má srpnovou ratolest jako já.
Dneska jsem nakoupila na vánoce různé blbůstky na výzdobu, takže mám ohromnou radost. Těším se jak malá. dárky zabalené...Bez komentáře. Jo a malá se pěkně rozpovídala, má spoustu nových slovíček, což je pokrok a mám z toho radost. Ještě se chci zeptat, jak vám dětičky papkají v jídelní židličce. Naše dceruška protestuje, jeden čas, když byla venku na terase tak nebyl problém. Teď se v tom kroutí a končí pláčem. Radši nebude jíst, jen aby tam nemusela. Ach jo. |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
9.11.2003 23:06:56
Ano je to ten super kobereček, moc ho doporučuju.
|
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
9.11.2003 20:54:26
Aničko, ten kobereček máme doma a je k vidění
TADY |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.