Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| annak3 | 13292 |
|
9.11.2003 15:11:23
Alice,chtěla jsem se zeptat,co-nebo jak vypadá ten koberec puzzle?Díky Anička
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
7.11.2003 23:13:03
Jsem ráda, že je auto sehnané.
K vánocům se to najednou nakupilo. Pro naší holčinu máme Lego pro nejmenší - už jedno takové má a vyhraje si s ním. Potom panenku, mamka pro ní má kočárek úplně pro její věk, prďáckej. Potom knížky, ty nesmí chybět nikdy ani pro syna. Ten koberec puzzle máme a je super, strašně se nám osvědčil, stavíme z něj domečky a podobné věcičky a potom se snadno uklidí zpátky. Holky, taky jsem koupila toho krtečka dekoraci, jak se tady o tom písalo. Mám krtka a myšku, ostatní nebylo, ale hlavní je krtek. Potom ji koupim pro rozvoj motoriky, takové ty kuličky dřevěné na těch očkách, má to IKEA a Quelle taky, to je úplně skvělá věc, doporuč. až od dvou let, ale myslím že nic nezkazím koupím-li dříve. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
7.11.2003 21:08:41
pardon :o))
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
7.11.2003 21:08:18
Ahoj Jitu, zrovna sem ti chtěla napsat, že ho maj na letáku v Carrefouru, tak nic :o))
O zubech mi něco povídej.Kačce lezou 2 stoličky najednou a beruška v noci nespí, přes den kňourá a je to moje neštěstíčko.A aby toho nebylo málo, má k tomu rýmu a co plína, to nadílka.Je mi jí hrozně líto a nedokážu jí pomoct.Dneska nám dala doktorka brufen sirup, tak to na noc vyzkoušim. K vánocům budem kupovat panenky, asi nějaký boby, chtěla bych ten puzzle koberec, nějakou hrací hračku, asi nějakou tu farmu a knížky, leporela. A co se týká zvyků, holky mi nechtěj prozradit, jaký mají.Asi je to rodinný tajemství :o))My zkusíme nějaký z netu.Zadala jsem si "vánoce" a je tam toho docela dost, tak si něco vyberem. Mějte se krásně, všechny, a hezkej víkend P.S: Už pouštíte prckům pohádky?Jestli jo, tak jaký? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
7.11.2003 21:08:08
Ahoj Jitu, zrovna sem ti chtěla napsat, že ho maj na letáku v Carrefouru, tak nic :o))
O zubech mi něco povídej.Kačce lezou 2 stoličky najednou a beruška v noci nespí, přes den kňourá a je to moje neštěstíčko.A aby toho nebylo málo, má k tomu rýmu a co plína, to nadílka.Je mi jí hrozně líto a nedokážu jí pomoct.Dneska nám dala doktorka brufen sirup, tak to na noc vyzkoušim. K vánocům budem kupovat panenky, asi nějaký boby, chtěla bych ten puzzle koberec, nějakou hrací hračku, asi nějakou tu farmu a knížky, leporela. A co se týká zvyků, holky mi nechtěj prozradit, jaký mají.Asi je to rodinný tajemství :o))My zkusíme nějaký z netu.Zadala jsem si "vánoce" a je tam toho docela dost, tak si něco vyberem. Mějte se krásně, všechny, a hezkej víkend P.S: Už pouštíte prckům pohádky?Jestli jo, tak jaký? |
| Jíťa + Tomík 8/2002 | 12490 |
|
|
6.11.2003 21:36:04
Omlouvám se za double příspěvek, nějak mi to dvakrát ujelo!
|
|
|
6.11.2003 21:35:00
Alice, chtěla jsem odpovědět všem, ale asi jsem omylem napsala jen tobě, promiň. Tak tedy znovu: Všem moc děkuji za tipy na auto, už ho máme, koupili jsme v Tescu džípa za 399,-! Už víte, co budete kupovat prťousům k vánocům, potřebovala bych nějaké tipy. Mějte se a dobrou PS: Zase nás berou zuby, je to hrůza, Tomík řve ve dne v noci!
|
|
|
6.11.2003 21:34:53
Alice, chtěla jsem odpovědět všem, ale asi jsem omylem napsala jen tobě, promiň. Tak tedy znovu: Všem moc děkuji za tipy na auto, už ho máme, koupili jsme v Tescu džípa za 399,-! Už víte, co budete kupovat prťousům k vánocům, potřebovala bych nějaké tipy. Mějte se a dobrou PS: Zase nás berou zuby, je to hrůza, Tomík řve ve dne v noci!
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
4.11.2003 15:17:33
Holky, je mi líto že autí nemůžete sehnat. Já ho viděla v Tescu v Jihlavě za těch 299,- ale určo ho budou mít i jiné hypermarkety, bylo to odrážedlo Bimba v akci místo 540,- kč. Pěkňoučké.
Mluvíme podle doktorky normálně, takové to máma, táta, auto, ták, deme, bumbu, papu, čiči, není, a pak ta její řeč... Syn, když byl v tomto věku tak měl také těch pár snadných slovíček a v 18 měsících úžasně pokročil a pak už to šlo rychle. Je to hodně individuální a nedělala bych si z toho hlavu, to přijde. Jinak dceruška mi taky nechce spát ve dne a v noci se budí a najednou chce úplně vstát, horor. Zatím jsme ji uložili na flašku, jenže se toho začíná dožadovat a z pěkného spaní je... Tak nevím čím to. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
3.11.2003 19:03:45
ježiši, holky to s těma čárkama, to mi do toho psala Kačka.Pardooooon :o)))
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.