| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 1746  [Dalších 306 >>]
Renda a Káťa 11190
3.11.2003 19:01:14
Ahoj Jitu, nedělám to ráda, ale pochlubim se--.--K-ač-ka- po-+ví-dá: pejsek, balon, co to je, halo halo, papat, boty - to je jí rozumět, ale zbytek taky netuši.A nelámej si s tim hlavu, každý miminko je jíný.Třeba ten tvůj malej bude doktor a ta ujecaná holčička prodavačka.Třeba čeká, až ho napadne něco mooooooooooc moudrýho a pak vás ohromí :o)))))).Naša katy zas neumí sama usnout, jako jiný děti a budí se v noci.

Za ten globus se omlouvám, ale fakt sem je tam viděla a Kačku jsme do toho testovali.Tak vážně promiň.

papa
lydushe + 3 háďata 3538
3.11.2003 18:40:48
Jíťo, to auto by měli mít v Carrefouru. Přišel nám dnes leták s hračkami a od 5.11. do 14.12. by mělo být za 299 Kč. Tak to zkus vzít ještě tam. A mají ho i v té Puntanele na Zličíně, ale nevím za kolik.
Jíťa + Tomík 8/2002 12490
2.11.2003 21:08:46
Alice a v jakém Tescu jsi byla, v bývalém Máji auto nemají, byla jsem už i ve Sparkysu, na Čerňáku, v Novém Smíchově a nemají ho ani v Glóbu v Čakovicích! Dneska jsem se tam táhla přes 3/4hodiny a 3/4 hod zpátky a taky nic.Mají tam jenom jasně červené a za 800,-. Jsem z toho už zoufalá!!! Jinak jak jste na tom s mluvením? Tomášek umí jen 3 slova: Haf, ham a hop a občas mu to splývá! Jinak je "ukecenej", ale vymyslel si svoji řeč a vypadá to, že se se slovy jako je máma, táta aj. nehodlá obtěžovat. Kámoška má stejně starou holku a ta už umí skoro všechno (přišla ke mě a řekla mi "dej mi to"). Asi je to tím, že je to ukecaná holka. Já si zase říkám, že čím později, tím líp, ale občas bych si už trochu pokecala. Taky už zkoušíme jíst sami a výsledkem bývá dost často kaše na stěně, a tak! Je to sranda! Tak se zatím mějte a držte mi palce se sháněním autíčka Jíťa
lydushe + 3 háďata 3538
2.11.2003 20:39:06
Teda holky, já vás obdivuju, že už začínáte pomýšlet na další. Já bych samozřejmě taky strašně chtěla, ale neumím si představit, že za tímhle raubířem budu běhat s břichem a když ještě pořádně nechodí, že ho budu někde vláčet v náručí... A navíc mám pocit, že bych si chtěla užít pořádně obě děti, takže zatím ještě asi počkáme než malej trošku povyroste.
Docela prima hračkářství je ještě v Metropoli Zličín, dá se tam dojet metrem a od metra je to 2 minuty pěšky, je dvoupatrový jmenuje se Puntanela a je naproti vstupu do Electro World. Maj tam dost velkej výběr i takovejch těch hraček, co se normálně nevidí: kostky, kolesovej parník a podobně. A ty autíčka tam maj taky. Nevím bohužel za kolik. V našem mikrobytě by toho Šimon asi moc nenajezdil. Každopádně jedete-li tím směrem, zastavte se tam, rádi tam chodíme i očumovat.. :o))
ALICE & V-24.8.2002
  • 
2.11.2003 17:47:11
Tak po dlouhé době...
Taky chci napsat, že jsem dneska byla v tom Tescu, a to autíčko tam také mají, je tam za 299,- kč a vypadá pěkně, barevně žluto-červeno-modro-zelené. Opěrátko, úložný prostor pod sedátkem, vyklápěcí světla, klasika. Naše malá už podobné má a jezdí na něm a naučila se couvat, což považuju za úspěch.
K vánocům jsem ji koupila pěkné lego, takže to začíná. A jaké zvyky dodržujete, pište, pište, pište.

Jsem z vás asi nejmladší, je mi 24.
Renda a Káťa 11190
2.11.2003 17:21:30
Koukám Jitu, že je to všude stejný, ale je to takový roztomilý, že máme tyhle mršky.A mě bude v lednu 28.
A ke globusu se dostaneš z palmovky a myslim, že i z vysočanský a dřív se to jmenovalo červený vrch, nebo mlým, nebo tak něco.Ale já tam jezdila před 100 lety a to tam nikdo ještě nevěděl, co je to, vůbec, globus.:o)))

tak papa
1.11.2003 23:01:39
Držím palce, taky se už snažíme, ale nějak to nejde. (Většinou těch pár dní co by to šlo, malej nespí nebo nejsme jeden doma a tak, občas si připadám jako v té knížce Prevítem snadno a rychle, mimochodem je super, doporučuji k zasmání!)Nevím, kolik ti je, Rendo, ale mě táhne na 31 a zase tak stará si nepřipadám! Nevíte někdo, jak se dostat do Glóbu v Čakovicích?
Renda a Káťa 11190
1.11.2003 20:47:52
Jitu moc díky.Floru máme blízko, tak tam zejtra sjedem.To zas bude peněz za jezdící auta :o)))
A máš pravdu, jsou to čakovice, ale hlavně, žes mi rozuměla.

Tak se mi dneska potvrdilo, že se nám nepovedlo další mimi, tak sem z toho nějaká smutná.Doufám, že to stihnem do listopadu, tak mi držte palečky.A taky doufám, že na to už nejsem stará!!!!

tak papa
1.11.2003 20:40:54
Díky za radu, zítra se zkusím podívat do Čakovic do Glóbu, jen zatím nevím, jak se tam MHD dostanu. Rendo, ty zvířátka jsem dnes viděla v hračkářství v přízemí Paláce Flóra, krtečka, myšku, zajíčka, atd. Nevím, jestli je to ono, ale dá se to lepit na zeď, my to máme na skle a jsou moc fajn. Tomášek dnes dostal od babičky hrací piáno a mě už z toho dost třeští hlava, Ale je strašně srandovní, vždy si vybere nějakou melodii a poplácává si u toho do rytmu! Dneska usnul kupodivu brzo, tak toho musím využít, mějte se.
Renda a Káťa 11190
1.11.2003 15:55:19
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, skvělý, díky, už je my líp :o)))

No a to ste se divily, holky, že nám ta naše potvůrka rozbila věž?
Jíť, k nám se taky nikdo nedovolá, neboj.Je to fakt asi všude stejný, ale zase na druhou stranu, já myslím, že to k tomu patří, vždyť o čem bysme si jinak drbaly?:o)))Jen doufám, že tu za 15 let nebudem probírat problémy, jako drogy, nebo nechtěný těhotenství.Jak tak pozoruju zprávy na nově, nebo saunu, tak je problémový každý dítě.Fakt tu televizi asi vyhodíme.To sem zase pesimista, co?To je tim počasim.

Jíťo, to autíčko maj taky v globusu v Letňanech a je to kolem 500 - 600.A jsou moc hezký, taky si ho pořídíme.
tak pa a hezkej víkend
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 1746  [Dalších 306 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.