Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ALICE&V-24.8.2002 |
| • |
1.11.2003 8:01:42
Opravdu nezapřou, že jsou na tom stejně věkově. Lezeme po výškách, telefonování je velkým koníčkem a já věčně hledám mobil a poslouchám, kde zvoní, a když najdu tak dozvoní. Je to jedna velká starost a radost.
To autíčko jestli se nemýlím bylo v TESCU v letáku, ale nejsem si 100% jistá, omrkni to. My ho máme a je fajn. Rendo polepšila jsem se a napsala jsem jméno. Přeji všem pěkný víkend Alice |
| Jíťa + Tomík 8/2002 | 12490 |
|
|
31.10.2003 21:06:26
Tak koukám, že máme všechny úplně stejné problémy! Tomášek taky leze, kam se dá. Teď si oblíbil stoleček na telefon, vyleze na něj, vysedává tam a dlouho telefonuje. Jenže se občas zapomene a hodí "záda", takže musím "telefonovat" s ním, vydrží mu to i hodinu. Musím vytahovat šňůru, takže se k nám po většinu dne nikdo nedovolá! A zákazy naprosto neplatí. Nevím, jak vy, ale já se donedávna chlubila, že Tomík nesahá na věž, televizi atd., stačilo říct nene a šel pryč,jenže není to ani týden, co objevil čudlíky a je konec. Neustále vypíná a zapíná televizi, věž máme totálně rozladěnou, že už se nedá poslouchat, dost často nahrává něco na video a nejradši stojí 5cm od televizi a vypíná a zapíná! Nevím, co s ním mám dělat, nic nefunguje, zákazy, domluvy, dokonce plácnutí, vše bere jako ohromnou legraci! Asi všechno zrušíme a načas se vrátíme do doby kamenné (jo a do ložnice, kde máme počítač nesmí, což je škoda, má tu prostor, zase totiž zapíná a vypíná). A se spaním to máme taky takové podivné. Večer usíná krásně a sám v postýlce u sebe v pokojíčku, vydrží tam tak do jedné a pak spustí řev, že mi nezbývá než si ho vzít do postele, kde spí bez probuzení až do rána. Už jsem to přestala řešit, hlavně, že máme večer klid a v noci a ráno si ho aspoň užívám! Mám taky prosbu, nevíte, kde bych mohla koupit takové to autíčko odrážedlo, má opěrátko vzadu, volant a je docela nízké a široké. Na motorku jsme ještě malí, nedosáhne moc na zem a jde mu to jen dozadu. Nikde ho nemůžu sehnat. Ani nevím, kde jsou nějaká dobrá hračkářství, kam by se taky mohlo dojet MHD. Dík a mějte se
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
31.10.2003 16:26:12
no jo, holky sou prostě potvůrky.
a moc se omlouvám, ale mohla bych vědět tvoje jméno?Když ti chci na něco odepsat, tak nevím, jak tě mám oslovit.Jestli to teda nevadí :o))) ahojky |
| A&V-24.8.2002 |
| • |
31.10.2003 10:52:29
Tak nám naše zlatíčko taky leze po vejškách, už ji tato zábava drží asi měsíc, je to o strach. Zábrany na schody všechno neřeší, protože máme taky skříňky a stoly a další a další, kde hrozí nebezpečí. Takže nespouštět z očí. má dny, kdy ji to tak nedrží a dny, kdy je to šílený. U syna jsem nic takového neřešila, no jo to budou ty vynalézavý holky.
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
31.10.2003 9:53:30
Lydu, díky, zkusim to omrknout.
Ty postavičky sou jakoby z tvrdší pěnovky a sou asi 20-30 cenťáku veliký a sou úžasný.Viděla sem krtečka, myšku, rákosníčka a chtěla bych to Kačce nalepit po zdech, víš? Kačka se taky vztekala, jak sem vám psala, ale trvalo to max měsíc a půl a teď je to zas moje zlatíčko.Teď už ani moc nechce vypouštět z kočárku a radši se vozí.Máme ale jinej problém, leze mi po všech vejškách.Nemám šanci uklízet v jiným pokoji, protože jen se vzdálim z obýváku, hned jí najdu na stole, nebo vedle televize, jak se sápe po stěně.Naše obvyklé "nene a nesmíš" na ni absolutně nefunguje a když dostane na plínu, tak mi zdrhne a obloukem je zas na židli a leze na stůl.Fakt hrozný.Radši si nedomejšlím, co by se jí mohlo stát. S tim spaním máte holky asi pravdu, ale co já vim, tak Kačka se blbě přizpůsobuje.Tak nevim, jak se to povede nám.A když to nepujde, tak vyrazíme na chajdu a ona se tam třeba zas pořádně vyspí :o)). tak papa a hezký pátek |
| A&V-24.8.2002 |
| • |
30.10.2003 22:52:11
Rozhodně nepovolím, protože přece chci, aby se naučila hajat samostatně. Holky, kolikrát si říkám, po kom to dítě je takovej vztekloun. Když jsem ji včera ukládala do postýlky tak to vypadalo, že se ji rozhodla zbořit. Dneska je unavená, protože je zase nachlazená.
Máte někdo zkušenost s kosmetikou Hadek pro děti. Já jsem v porodnici dostala tenkrát ten test balíček, ale nějak nevím konkr. spíš bych chtěla zkusit ten nosní olejíček a v buletinu na něj byla propagace, že je i pro úplně maličkatá miminka, jelikož je to dražší tak se zajímám o zkušenosti. Jo a o jakých zvířátkách se tady zmiňujete, pro mojí inspiraci, úplně jsem to nepochopila, asi jsem trošku natvrdlá.... |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
30.10.2003 19:56:58
No tak cvaknutý prstíky už neřeším, cvakne si je mnohokrát, když je sám, ani o tom nevím, raději ani necekne, když je se mnou, začne se litovat.. :o)) S tím spaním to přejde. KDyž jsem Šimona odstěhovala do vlastního pokoje první noc se budil taky pořád, druhou noc už to bylo lepší a netrvalo to ani měsíc a už se nebudí v noci vůbec. Jsem taky teď trošku línější, čekám jestli bude brečet doopravdy, než se k němu vydám. Předtím jsem u něj byla pokaždý když si jen béknul a občas to bylo jen takový postěžování a nic z toho... Uvidíš, že se to spraví a že to bude dobrý. Jen nepovilit. A o vztekání bych si mohla psát hodiny... :o)) Znám to moc moc dobře. Pokaždý když jdeme ven a dávám Šímu do kočárku vylejzaj sousedky a chodí se dívat, co to tomu chlapečkovi ta šílená matka dělá...
Rendo ty postavičky by mohli mít ve Sparkys. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
30.10.2003 16:57:01
musím vám říct, že jen sme dojeli na chaloupku, tak Kačka spala neuvěřitelný dvě a půl hodiny po obědě a v noci se mi vzbudila jen jednou v 5 a pak v půl 9.takže super.a co je nejlepší, vydrželo jí to do teď.pokojíček je na konci příprav.už máme vymalováno, o výkendu jdeme pro koberec a pak nějaký police, chtěla bych je u země, aby si sama na všechno dosáhla, a nějakou komodu.pak už mě nic nenapadá.
jo a holčiny, viděla sem v nějakým krámě nalepený postavičky z krtečka a jinejch večerníčků, jenže už nevím kde.neviděla ste to některá náhodou někde?moc dík. a co ty vánoce?jaký dodržujete zvyky???? díky a pá pá, já jdu aerobičit |
| A&V-24.8.2002 |
| • |
30.10.2003 7:57:33
Oni jsou strašně chytrý, malá se umí taky pěkně vztekat a platí nepovolovat, taky otevírala skříňky v kuchyni tak dlouho dokud si necvakla prstíky a už zase ji to láká. V postýlce děs, tak takhle špatně jako dneska jsem se s ní už hoooodně dlouho nevyspala, protože byla vzhůru snad stokrát. Ach jo.
|
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
29.10.2003 19:13:33
Držím palce.. :o))
Hlavně vydržať a pevný nervy, jak jednou povolíš, je konec.. Zrovna se o tom bavíme se manželem. Jednou jsem Šimonovi povolila krámovat propisky a byl konec, krámuje je pořád. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.