| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 1746  [Dalších 286 >>]
A&V-24.8.2002
  • 
28.10.2003 23:42:15
Tak zítra bude hajat naše zlatíčko poprvé, nebo opět POPRVÉ v postýlce. Mělo to být teda dneska, všechno jsem jí připravila, má voňavou čisťounkou postýlku...jen do ní ulehnout a...Jenže dneska zase spokojeně spí u nás, takže zítra druhý pokus. Když jsme se dneska vrátili od mamky a malá byla tak utahaná, bylo by asi pravděpodobné že by spala všude tedy i v její postýlce. Když jsem ji nesla z přebalča a ona se přitulila dopadlo to jako vždycky předtím. Jsem nenapravitelná. Ale zítra už FAKT nepovolím. Dám vědět jak změna proběhla.
Renda a Káťa 11190
26.10.2003 19:23:44
chtěla sem napsat market a napsala sem marci, sem telátko :o))promiň
Renda a Káťa 11190
26.10.2003 19:22:27
:o))Marci, Kačky sou nejlepší, to je jasný.Na ucpanej noc je prej nejlepší vincentka a na zadní hlenovitou rýmu nasivin.Nám se olynth neosvědčil.podle mě, jí to pálilo.

My sme na chyjdě taky nastydly obě, ale doufám, že to nebude tak hrozný.A mimochodem, obě noci spala bez probuzení.až v 6 a pak v 8:30.Můrečka jedna a doma mě terorizuje :o))

Tak hezkej večer holky
A&V-24.8.2002
  • 
25.10.2003 19:56:28
Také jsem měla zkušenost z O.. na rýmičku a docela zabere. Jinak nic neporadím. Momentálně jsme nemocné, malá měla teplotu a kašel, takže je protivná - má právo. Střídáme se chováme a rozmazlujeme, protože nemá na nic chutˇ, zvrací, nechce capkat. Nejvíc ji potěší knížečky. To podzimní počasí je děs.
lydushe + 3 háďata 3538
24.10.2003 21:39:01
Na rymu me vzdycky pomahal Olynth, je i pro maly deti. A doktorka mi jednou pro Simona napsala bajecny kapky do nosu, michali to v lekarne a jmenovalo se to neco jako Targesini, nebo tak nejak. To byla myslim ta ucinna latka, taky tam byla kapka efedrinu. Jsou takovy hnedy a trosku smradlavy, ale ryma se po nich spousti jako fik. Bohuzel tu ten recept nikde nemam v pocitaci.
Markéta,dcera Katka,27,8,02 9660
24.10.2003 20:18:24
tak mi jsme na tom podobně. Je to asi jménem, že Kačenky nemají se změnou žádné problémy. Hlavně, že tam jsem já a jinak je jí to zcela jedno. Také jsme od malička trajdali a je zvyklá na lidi, takže s tím naštěstí nemáme problémy.
Neznáte nějaký "utrejch", po kterém se spouští rýma? Už zkouším třetí kapky a pořád nic.
Markéta
Renda a Káťa 11190
23.10.2003 22:09:36
U nás je to pohoda.Kačka s náma trajdá od malinka.Na konci šestinedělí sme už byli na chaloupce a pak to taky bylo tak, jak píšete.Nechtěla, spíš nemohla usnout a furt se budila.Tyhle prázdniny sme jí ale dali zabrat.Byla sem s ní furt někde, protože manžel si bere dovču až po sezoně a tak sme si užívala, tu víkend, tu tejden a to měla špatný spaní jen tu první noc, pak už ne.A od prázdnin sme nikde nebyli, tak uvidíme.
A ještě k tý porodnici :o))Po nás chtěli, abysme se sprchovali po malý, po velký, před každým kojením, no to bych se rozpustila.Vydrželo mi to první den a pak tak 5x za den.
tak pa a zejtra to tu roztočte i za mě, Jo?
papa
~•~Missy~•~ 4201
23.10.2003 22:00:20
S těma změnama prostředí mám taky strach, na dovče jsme sice ještě nebyli ani nikde jinde přes noc, na pokojík si zvykla v pohodě, ale i tak. No uvidíme, na jaře bychom chtěli někam na hory, snad to přežije(me) :)
lydushe + 3 háďata 3538
23.10.2003 21:39:36
Tak já jsem si Šimika brala do postele taky v porodnici, sestry nic neříkaly a když říkaly, bylo mi to jedno. Taky mě buzerovaly ať kojím nejdřív z jednoho prsa a pak z druhýho, že se mi neudělá mlíko. Kašlala jsem na ně, měla jsem svoje informace a mlíka bylo dost.. to jen tak na okraj.. :o) A taky jsme se Šimonem spali. Ale nakonec se nikdo nevyspal. Máme malou postel (šířka 140) a já si ho k sobě brala hlavně ráno, když jsem ho kojila, a pak už jsem byla líná ho nosit pryč, dokonce i dřív líp spal. Pak se to zvrtlo a místo spaní mě dloubal do očí a do nosu a všelijak prudil a v postýlce usnul úplně v pohodě, tak jsem to zrušila. Učila jsem ho teda spát samotnýho, aby nebyl závislák...
A s těma změnama, hrůza a hrůza!!! Na jaře jsme byli na dovolené, měli jsme tam šílené problémy s usínámím i se spaním. A když jedeme na chatu, tak nechce usínat sám a vstává strašně brzo (spíme v jedné místnosti) a já to vždycky nejvíc odnesu. Musím ho nějak vytrénovat. Jenže nevím jak a kde. Loni než jsme se rozkoukali byl podzim a zima, na chatu jsme nejezdili, protože se tam moc nedá být, když je ošklivo. A když jsme pak začali jezdit na jaře a v létě, tak už byl tak zpohodlnělý na svůj pelíšek a klídek, že je to docela nepříjemný.
A&V-24.8.2002
  • 
23.10.2003 20:52:04
Jelikož píšeš, že jedeš na chaloupku, nedá mi to nezeptat se. Jak snáší změnu. My když někam jedeme tak je hodně rozhozená a potom jí trvá alespoň několik dní než se nám doma vrátí do normálu. Je to ta změna, teď plánujeme hory a docela mám obavy jak si to užít, jsou to probdělé noci a tak, my celkem dost cestujeme. Když jsme se přestěhovali do domu bylo to také děsný, nechtěla spát, vztekala se, prostě doma je doma. Vždy nabereme na cestu hračky a děláme pauzy, taky má moc ráda knížky, strašně se dokáže zabavit.
Teď plánujeme cestu na pondělí, protože bude mít syn prázdniny. Tak uvidím, navíc se nesmíme vracet pozdě večer, bojí se tmy. A aby toho nebylo málo, usínáme při světle i doma, vyzkoušeli jsme co se dalo, naštěstí je to jen tlumené.
Taky přeju pěkný víkend, těm co sem už nezabrousí, a o tom intimním životě to bylo napsáno moc hezky.
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 1746  [Dalších 286 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.