Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
23.10.2003 14:51:47
:o))) Lydu, milostnej život se odehrává po celým bytě, jen ne v ložnici.A je to mnohem zajímavjejší, než kdysi, když sme zklouzli k tomu, že se dá milovat jen v ložnici a v posteli :o)))to je ale asi do jiné diskuze co-?pardon.
A s tim spaním v posteli to máme podobný.Já jí v porodnici taky tahala k sobě, taky my sestřičky říkaly, že máme každá svou postel a tak dále.A doma přesně tak, jak ty.Furt sem na ni koukala, šprušle mi překážely a prostě - byla moc daleko ode mě, tak taky skončila s náma. Taky si ale myslim, že jí bude líp ve svým pokojíčku.taky si myslím, že někdy kňourá jen tak a že by se bez toho mlíka obešla.Každopádně, na novej rok nám to začne. tak pa a hezkej víkend, jedem naposled na chaloupku |
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
22.10.2003 21:50:34
Ahoj holky,
tak u nás je to jinak, Linda spí v postýlce sama od narození a k nám do postele jsem ji nebrala nikdy. Teď od neděle spinká ve svém pokojíku v našem novém domě, měla jsem trochu obavy, jak to zvládne, ale překvapila, spí jako dudek skoro 13 hodin, rozhodně líp, než když jsme byli všichni pohromadě. Dárečky na vánoce už se nám shromažďují, dostane hrací kostku, Lego (takový to pro nejmenší), magickou tabulku, knížku (knížky miluje úplně nejvíc) a odstrkovadlo. Kočárek máme Danny sport - kombinaci, naprosto vyhovuje a na občasné cestování MHD máme golfáče ABC. Fusak do nich nemám, tak snad bude stačit teplé oblečení, deka a nánožník. Jinak Linda je kliďas, takže v kočárku celkem vydrží i když už to smozřejmě není, co dřív, chybí jí pohyb. Snažím se ji zabavit, což většinou zabere (v poslední době co chvíli zpíváme) :) |
| A&V-24.8.2002 |
| • |
22.10.2003 21:36:58
Ahoj holky,
jsem ráda, že se nám ta diskuze pěkně rozjela. Je asi pravda, že je lepší mít děťátko v postýlce, když... Já jsem už v porodnici strašně ráda nechávala po kojení malou u sebe na mazlení, nějak jsem si ji nemohla vychutnat, a vždy mi nějaká sestřička vynadala, že se to nemá. Tak jsem se těšila domů až si to budu všechno dělat podle svého. Kámoška se mi vysmívá, že spí malá u nás, protože jsem prohlašovala, že už nikdy. Připravila jsem mimo postýlky ještě kolébku, načančala, nakonec v ní spala celkem 2x. V postýlce byla dokud jsem nepořídila ohrádku občas během dne. Prostě v té naší posteli se mi to zdálo nejpohodlnější. Kojila jsem do 6 měsíců plně a potom ještě nějaký týden, teď nekojím, ale malá se taky budí během noci na mlíčko. Jinak taky ráda spinkala na takové té podkově, to jsem si koupila původně na kojení a pak jsem to použila skvěle pro ní. Také má svůj pokojík, my jsme se stěhovali před 6 měsíci do jiného města, z bytu do domečku. Hned jsem ji zařídila pokojíček. Zatím si tam ve dne pohraje a tak jí to je příjemné prostředí, uvidíme až bude na spaní. K vánocům ji chci koupit právě kočárek, jenže vůbec nemohu vybrat, dívala jsem se i na internetu, ale zatím nic konkr... Panenku už mám, na to jsem se těšila, až se budou kupovat. Prvního mám syna, tak je zblblá a jenom brm brm, protože je to všude samé auto, traktor a pod. Jo a ten milostn´ý život? Jo je to náročné, ale taky to jde, nebo spíš musí jít. |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
22.10.2003 20:55:14
Tak já jsem Šimona přestěhovala do pokojíčku někdy před prvníma narozeninama. Ještě ho kojím, ale na noční kojení jsem ho odnaučila už někdy v 8 měsících. NEbudil se totiž v noci od 2 měsíců, pak okolo půl roku začal vstávat několikrát za noc a frekvence se stupňovala čím častěji jsem kojila tím častěji vstával. Tak jsem mu začala dávat pít jen vodu, když s probudil. Párkrát zkusil bulet a pak ho to přešlo. Pak jsem zjistila, že ho začínáme rušit, jak se meleme v posteli a koukáme na televizi, tak jsem ho odstěhovala. Trošku jsem to obrečela.. :o))) První noc hrůza, druhou a třetí jsem spala u něj v pokoji. Pak se to uklidnilo a teď ho dám spát v půl devátý, usne a vzbudí se kolem sedmý. Výjimečně dřív. Kojím až když se probudí ráno a vstává. Je to taky bezvadný pro mě, protože neslyšim, když si různě pobrekne. A když brečí, tak čekám, jestli z toho něco bude, protože kolikrát si jen tak postěžuje a spí dál. Takže vřele doporučuju!!!
Jinak vás co s váma děti spí obdivuju. Šimon se tak příšerně rozvaloval, že nikdo nebyl schopnej se vyspat a navíc jsme ho i my rušili. A propos, jak to probíhá s milostným životem, když máte dítě v posteli??? :o)) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
22.10.2003 18:27:05
Co se týká kočárku, máme golfky inglesina.Když mi usne, vozím v koši deku , tak jí obalím a dám nánožník a na zimu bude normálně ve fusaku, v teploučku.Měla sem taky deltim a v těch originál kšírách se vztekala a škrtila a ty klasický, komunistický nám určitě pomohly.Od tý doby, co chodí, tak jí hned u baráku vypustim a ona většinou ťape mým směrem.Když ne, pustim kočár a běžim :o))
Jinak, taky chrápe můra s náma , ale k vánocům jí připravujeme novej pokojíček, kde je teď hadrárna a žehlírna, tak sem zvědavá, jak se jí to bude líbit.Hlavně, jak mě, protože se ještě 2X v noci budí na mlíko !!!!! K vánocům jí kupujeme jen hračky, protože oblečení, jí můžu koupit vždycky a nic jí to neřekne.Hlavně aby to hrálo a něco dělalo.Taky plánujeme už nějakou panenku, takový to miminko a nějakej kočárek.Taky se moc těšim, jak bude koukat na stromeček a očička jí budou svítit překvapením. Tak se mějte páá páá |
| A&V-24.8.2002 |
| • |
21.10.2003 23:24:46
Holky díky za rady,
já jsem měla ozkoušeno vozit malou na podvozku v autosedačce, měla jsem maxi cosi v kombinaci s maxi taxi, to bylo fajn, jinak v tom kočárku děs. Jenom ta autosedačka je jen do roka, teď už byla v golfkách a to by mi zmrzla. V kočárku je to šílený a to jezdím s malou pro syna do školy, takže se tomu nevyhnu. Jinak Deltim není špatný až na ty kšíry, ty nám nevyhovují, dokonce se mi z nich vyvlékla. Už jsem dala klasické kšíry, stejně je hned otočená a vzteká se, zabavuji ji jak se dá. Kdyby chtěla capkat, ale nosit a nosit, navíc moje záda na tom nejsou nejlíp. Jinak capkáme, to jsem moc ráda, myslela jsem že jí to potrvá déle, a ejhle. Začala týden po prvních narozkách. A taky hajá u nás v posteli, četla jsem tady, že je takových mazlíčků víc. Teď však začínám uvažovat, že to zkusíme s postýlkou. Do 6 měsíců jsem ji kojila, tak se mi zdálo pohodlné mít ji u sebe, navíc se často budila a tak jsem byla líná vytahovat ji z postýlky a zůstala u nás. Když byl syn mimi tak to probíhalo stejně. Potom si zvykl bez problémů sám, tak uvidím... Co zvažujete na vánoce. Už se těším hlavně na tu reakci ze stromku a toho kolem, vloni to byl ještě uzlíček, takže to budou takové první opravdické... |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
21.10.2003 22:12:52
My jsme na to podobně. Řeším to taky jídlem. Piškoty nebo "žížaly". To jsou takové kukuřičné křupky, jen mouka a voda. Šimon je miluje. Jakmile někam vyrazíme a začne být nuda, tak už hlásí ňjaaaaamy a jí, dokud nedojedem domu, nebo dokud se nepřestane nudit. Ale nejde jen o kočár, když je dlouho v krosně nebo v šátku, tak je to podobné. Chce nosit v náručí nebo na koni nebo lézt na zemi a podobně. Už aby ťapal, aby si mohl změnit polohu.. :o)) Když brutálně vymýšlím zábavu, tak to v kočárku i vydrží. Jenže jak je teď zima, tak nejsem schopná mu vnutit rukavice a je zase problém, že mu je zima na ruce. Ach jo.. .:o))
|
| Nikolka1 | 6957 |
|
|
21.10.2003 21:50:46
Maminky,nemáte zájem se naučit anglicky nebo jinému cizýmu jazyku?Výuka v centru Brna s hlídáním dětí.Najdete nás na stránkách WWW.volny.cz/tomidomi
|
| Markéta,dcera Katka,27,8,02 | 9660 |
|
|
21.10.2003 19:26:46
Ahoj.
To jsem si prožila také, pokud jsem Kačku nenesla, tak mi v kočárku stála a já jednou rukou tlačila kočár a druhou jí držela, protože mám krátké kšíry, aby v nich mohla i stát. Vyřešila jsem to tím, že jsem korbičku (také mám deltim) otočila a Kačka kouká dopředu a zároveň jsme začali dlabat "prkénka" - takové ty pšeničné a kukuřičné "knekenbroty". Má přehled a když přeci jenom se začne šponovat, vrazím jí do ruky prkno a je klid. Nyní spíš chce chodit. To si asi budu uvazovat kočárek za pas, protože zatím chodíme jen za ruce. Ještě jeden postřeh. Chodím na procházky se sousedkou, která má o rok a půl starší holku a pokud si vezmou s sebou "golfáče", tak Kačka stropí scénu a musí se v nich vézt. Ale na zimu se mi to zdá velice nepraktické - pořádně tam nezabalíš nohy. Takže nějaké takové vozidlo budeme kupovat až na jaře. Markéta |
| A&V-24.8.2002 |
| • |
21.10.2003 11:28:29
Malá začíná pěkně zlobit v kočárku, vůbec si s ní nevyjedu, protože to končí vždycky stejně, že tlačím kočár a nesu zlatíčko. Proto se ptám jaké používáte kočárky, uvažuju, že koupím něco šikovnějšího než je kombinace z Deltimu, kterou používám. Myslím nějakí sportovní.
Jaké máte tipy na vánoce, napište. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.