Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jíťa + Tomík 8/2002 | 12490 |
|
|
5.10.2003 22:31:19
Našla jsem MC www.novatrojka.cz Je to v Jeseniově ulici dole pod Parukářkou (P3)! Zkusíme to! Mějte se
|
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
5.10.2003 22:14:04
My chodíme plavat do Berouna. A do YMCY jsem chodila ještě před rekonstrukcí, takže jsem zvědavá co mě čeká. Jinak ty hodiny co tam mají pro rodiny s dětmi ty jsou nějak kolem poledne a to se nám nehodí Šimon chodí spát.
Máme furt rýmu. Jsem z toho na mrtvici. Začali jsme brát homeopatika a nic. Ještě se mu dneska prořízla dvojka dole a vypadá to i na stoličky, že do toho jdou taky.. tak čekám co bude. |
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
5.10.2003 21:45:37
Rendo, ještě že nejsi moje dcera:)
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.10.2003 17:12:52
Tak sem se taky koukla na ty mMC a u nás je jedno, ve kterým je i farma se zvířátkama.Bohužel pro takový prťata, jako máme my, je tam program jenom 2x tydně, ale ty zvířátka jsou k vidění každej den a MÄ se jim dokonce i přinést nějaká dobrota, jako starej chlebík, nebo ovoce.
Už se tam docela těšim. Lydu a Ymca je fajn, chodím tam plavat.Je to jedno za zařízení, který mám zadara, takže toho využívám. Chodíte holky některá plavat? papa |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
5.10.2003 13:23:27
Ahoj,
my se chystáme do MC v YMCE Na Poříčí. Bývá tam veřejná herna otevřená, vstupné je asi 30 Kč. Mám podobný pocity, tak jsem si řekla, že vyrazíme tam. Jenže, jsme teď nemocný, takže sedíme doma.. :o(( Jinak o tom nočníku si osobně myslím, že je to blbost. Musí se totiž vytvořit nejdřív nervové spojení močový měchýř - mozek, a pak je dítě teprve na nočník zralé. To spojení se vytváří někdy okolo 18 měsíců, u každého dítěte jinak. Na nočník to má smysl až když se dítě probouzí suché nebo si je vědomo toho, že se počůralo nebo pokakalo (upozorňuje na to apod.). V opačném případě se může stát, že dítě nočník nechápe a zoškliví si ho. Nás dávali na nočník jak jsme začali sedět a pěkně se s námi ty maminky natrápily... :o)) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.10.2003 10:12:38
Ahoj Jitu, napsala a máš tam zase dva kousky, jo?
tak papa a mějte se Veru, to bych ti teda dala s tim svátkem :o))))))))))) Máš štěstí, že máš klidný miminko (slečnu).papa |
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
4.10.2003 22:35:17
Jíťo, na tchyni a jiné podobné rádce se v klidu vybodni, každý dítě je jiný. Nemá smysl nutit dítě na nočníček, když na to evidentně ještě nemá nebo naopak zbytečně dlouho otálet, když by to už zvládlo. Prostě to vidíš sama, co už malej zvládne a podle toho se řiď, žádný porovnávání. Je pravda, že Linda se vyčůrá skoro okamžitě po probuzení, to se ale dá praktikovat jen po odpoledním spaní a navíc je to typ, co jak se vzbudí, hnedle je čiperka, žádná rozespalost, takže ji můžu hnedka vrznout na nočník. Ráno to ale nehrozí, protože než se proberu a vylezu z postele já, tak už má Linda dávno "poté":)
|
|
|
4.10.2003 22:30:49
Dík za radu, Tomášek ale kadí tak 4x denně a vůbec to na něm nepoznám! Budu to zkoušet. Tchyně mě vytýká, že její děti už chodily na nočník v roce, ale za cenu toho, že je přivazovala k noze postýlky! A to je prý vůbec neterorizovala! (divný slovo, co?) Mám dávat Tomáška na nočník hned po probuzení, jenže on je ještě rozespalý, chce se mazlit a nočník ho studí. Výsledkem je řev. A když to zkusím později, už je vyčůraný! Tak fakt nevím! Bydlíme kousek od Flóry. Vzkaz pro Rendu: Nepsala jsi mi asi před týdnem e-mail?
|
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
4.10.2003 22:05:33
Ahoj Jíťo,
s mateřským centrem ti bohužel neporadím, my jsme zatím doma a kombinujeme procházky s návštěvama kamarádek s dětma, ale se zimou na krku už to pravda nebude taková legrace. Kde bydlíte na té Praze 3? Ohledně nočníku, my jsme asi speciální případ, protože Lindu jsem neučila. Prostě jsem ji tam posadila a ona hned ten první den udělala dvě loužičky a velmi rychle pochopila, k čemu nočník je. Výhoda je, že je Linda celkem kliďas, takže vydrží delší dobu sedět na jednom místě a taky ji sezení na nočníku hrozne baví, asi že má "rozhled":) Zkusila bych tam malého nejdřív dávat zhruba v době, kdy obyčejně kaká (pokud to teda u vás je nějak pravidelně) a u toho bych si s ním třeba prohlížela nějakou knížku apod., aby tam vydržel. Nedávala bych mu nočník na hraní ani bych ho nenechávala někde na dostupným místě, prostě aby si nemyslel, že to je hračka. |
|
|
4.10.2003 21:56:02
Ahoj holky! Nechodíte někdo do nějakého mateřského centra v okolí Prahy 3 (mohla bych i někam dojíždět!)? Blíží se deštivé dny a Tomík by určitě rád poznal nějaké nové kamarády (já také). Zdá se mi, že jsou dny jeden jako druhý a chtělo by to nějaké zpestření! A taky bych ráda věděla, jakým způsobem učíte chodit na nočník? Tomík ho maximálně přinese a s mojí pomocí si na něj kecne, ale vydrží tam tak 5s a už chce pryč!
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.