| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 1746  [Dalších 246 >>]
~•~Missy~•~ 4201
4.10.2003 18:57:04
Rendo, nejsem nevěrnice, ale to víš, chodím tam, kde to žije:)

Já na rejpalky toho druhu na Rodince zvysoka kašlu, jen mě naštvalo, že se takhle opřely do Martiny, tak jsem udělala výjimku a zareagovala. Upřímně řečeno jsem celkem dobrá na češtinu, hrubka mě vždycky praští do očí, ale jsem daleka toho tady dělat korektury a cpát holkám svý moudra, o tom to tady skutečně není.

Mně se vždycky hrozně líbila Linda, plánovali jsme mimčo na jaro, tak by měla svátek celkem za dlouho, jenomže pak jsem znejistěla, že každej druhej má problémy s otěhotněním, tak jsme plánovaný odklad zrušili a zadařilo se okamžitě. Čímž pádem má Linda svátek 6 dnů po narozeninách. Snad mi to odpustí:)

Ke cvičení gratuluju, já bych se v životě nevykopala, jsem hrozně líná, to raděj nejím.
Renda a Káťa 11190
4.10.2003 11:44:41
tak kde ste holčiny? jak se máte, co děláte?spojim asi 100 diskusí najednou,neva?

verčo,vyprdni se na ty ženský bláznivý ze "jmen" a pozdravuj martinu.mysli, že tady jde o to, abysme pokecali, a abysme se něco novýho dozvěděli a nebo něco naučili, získali inspiraci atak.ty tlachy o gramotnosti a rúznejch "i, y" sou trapný.příjde mi to, jako by chtěli ukázat, že sou nejlepší.možná by to tu mělo bejt rozdělený na rubriky podle vzdělání, co? :o)))))))))))))to je prča.

a k těm jménům.my plánujeme pořídit kačence sestřičku a jméno vybereme podle termínu.chtěla bych, aby měla narozky proti svátku.prostě, aby měla jednou za půl roku něco, aby si to užila.ale líbí se mi vendula, alice, zuzka, kamila, gábina, tak uvidíme.

A holky, JÄAAAAAAAAAAAAAA začla chodit na aerobik!!!!!!já tlustoprd se tam mrskám, jak nudle v bandě.teda musim se pochválit, že teď už celkem rozumim těm povelům, ale začátek musel bejt dost zábavnej.každopádně, jestli nevíte, co s volným časem, tak doporučuju.je to vážně super a je mi fajn.

tak hezký víkend a doufám, že mi taky napíšete.

zany, tobě vyrobím nějakýho emilka, jo?

papa
Renda a Káťa 11190
1.10.2003 7:40:04
Zany, nebude ho mít odřenej celej rok, v zimě bude sníh a pude padat do měkýho:o))))))))))))))))))).

Katka dělá to samý.Taky zdrhá a taky se mi směje.Hrozně jí baví klouzačky a chce tam lézt sama a při chůzi jí nesmim držet a to je řev, když jí čapnu aspoň přez silnici.

Už 14 dní sháním zimní kombinézu a snad žádný nejsou.
Tak se mějte a papa
Zany 7436
30.9.2003 23:13:56
k té Olomouci se nebudu vyjadřovat. Kdyby bylo ale mimi v pořádku, tak se to těžko stane.
My tedy nachcípaný nejsme, ale ten náš broučínek si dneska zase natloukl ten skoro zahojený čumák :o)( Lítá jak torpédo, kočár chce leda tak tlačit, ne se v něm vozit. Samozřejmě, že šlo opět o to, jít domů,a tak mi opět zdrhal, chechtal se na celé kolo a při tom nekoukal na cestu. Tak má ten nos zase celý odřený a to jsem si odpoledne říkala, že se mu to pěkně rychle zahojilo a stroupky sloupaly. Příště si na něco takového ani nepomyslím, protože když to takhle půjde dál, bude mít ten čuchometr odřený celý rok.
Jinak se miláček asi začíná pomalu, ale jistě odstavovat :o((( Přes den si už o MM skoro neřekne, pokud nabídnu, říká nene. Takže jen večer a jednou v noci. Ráno po probuzení si ještě cucne , ale pak maže k lednici, mlátí do ní a volá ham :o) Je mi to sice trošku líto, mlíko by bylo, ale i 14 měsíců dobrých, ne?
Zítra odpoledne mám "volno", hlídá tatínek. Kamarádka má narozeniny, tak si uděláme malý mejdánek, kouknu se po obchodech, zajdu do knihovny. Prostě se chystám si volno trošku užít :o) Zany
Renda a Káťa 11190
30.9.2003 21:55:55
Dík za info :o)).To je tak, když se člověk dozví půlku.Je fakt,že normální a běžný to neni a neni třeba se ničeho bát.

Vy ste nachcípaný, to je blbý, rýmu nesnášíme, ale nám zas rostou zuby a co plína, to má naložíno.Takže má beruška k zoubkům taky červenou prdelinku.Chuděra moje.

Jinak zase máme převrácený spaní.Už mi chrněla jenom jednou přez den a teď
- zas dvakrát, ale to snad těma tesákama.

Tak pa holky a mějte se fajn.
~•~Missy~•~ 4201
30.9.2003 20:56:30
Lydushe, ty o tom víš víc? Mě to teda tak dostalo, že jsem o tom ani nebyla schopná napsat:( To je hrůza.
lydushe + 3 háďata 3538
30.9.2003 19:10:30
Klídek jo?
Miminko bylo mrtvý, vykoukla hlavička a protože museli nutně okamžitě porodit zbytek tělíčka, aby zachránili rodičku, tak to tak dopadlo. Jinak je to samozřejmě hrůza, ale zaplať pánbůh, že zachránili maminku. Nešlo už to ani císařem...
Jinak my sme všichni pěkně nachcípaný. Ach jo.
Renda a Káťa 11190
29.9.2003 23:16:04
holky, miminku v olomoucký nemocnici utrhli doktoři při porodu hlavičku .To je hrůza, jak pro maminu ale asi i pro toho doktora, ten to bude mít před očima do smrti!!!

Zase nebudu moct usnout

dobrou
Renda a Káťa 11190
29.9.2003 13:50:26
No ani my nemlu.Nebudu připomínat naši příhodu s párátkem a ani to, jak nám vypadla s toho blbýho kočáru.Taky byla beruška celá odřená a horší než tohle, bylo jí držet na retgenu.Ale zas sem viděla všechny zoubečky:o(((((((.

papa
Zany 7436
28.9.2003 22:10:21
Rendo, my už sice nějaké adeptky na nevěstu známe, ale Manyny pořád vybírá :o))))
Jinak si náš broučínek ve čtvrtek pěkně natloukl čuchometr. Nechtěl jít domů a trošku se vztekal, dupal nožičkama, ručky za zády a pak spadnul rovnou na obličej. Rána slušná, řev na celé kolo. Rychle jsem mazala domů a až tam zjišťovala "škody". Zuby všechny, krve moc. Výsledek - odřené čelo, nos, celý horní ret pod nosem, natržená horní uzdička a prokousnutý dolní ret. Jak tohle dokázal na jednu ránu, to fakt nechápu. Ale všechno dobře dopadlo, plakat přestal poměrně brzy, rány jsem očistila, pofoukala a za čtvrt hodiny už vylezl na stůl :o) V pátek to vypadalo ještě hůř, dneska už naopak velmi dobře. Některé stroupky už samy opadávají a celý den řádil na zahradě.
Je to děs, ty mrňata se oklepou velmi rychle, ale já mám husí kůži ještě dneska, když si na tu šlupku vzpomenu. Zany
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 1746  [Dalších 246 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.