Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
28.9.2003 18:08:34
Zany, určitě se srazíme.Ještě nemáme ženicha.Kačce se zatim žádnej kluk nelíbí.Napiš mi, kdy se vám to bude hodit nejvíc a my sepřizpůsobíme, jo?
Od 6. na tejden jsme na chaloupce na dovče, takže potom kdykoliv. Holky, už se nám po měsíční pauze klube 7. zoubek a Kaťuša je v klidu, beruška moje. Jinak žádný převratný novinky. papa |
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
27.9.2003 20:00:11
Ahoj Šmudlo,
to víš, máme chůvu, kuchařku, paní na úklid, tak si na tý mateřský akorát užívám a většinu času prodrbu na netu:) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
27.9.2003 19:35:18
nechápu smysl tvojí otázky.
|
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
27.9.2003 14:25:11
No třeba tím, že si u něj přivydělávám.. :o)) A když to vhodně zkombinuju, tak zvládám obojí.
|
| šmudla | 11224 |
|
|
27.9.2003 11:37:16
Ahoj holky,
kde berete cas na vysedávání u internetu, to by mě tedy zajímalo. |
| Zany | 7436 |
|
|
24.9.2003 23:56:23
Rendo, tak až budete mít chuť se zastavit, tak mi písni na melíka (zany@seznam. cz) a vymyslíme srazík. S tím solením je to někdy problém. Nejstarší syn dokud jsem mu nezačala jídlo solit, tak taky nic moc nejedl, vydržela jsem to do jeho roka a půl. Prostřední syn nesolí dodneška, no a Manyny ten zbodne úplně všechno! Jo a ta živnost, to je docela dobrý nápad, třeba bychom si na mateřské ještě něco přivydělali :o)))) Zany
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
24.9.2003 8:15:35
Zany seš strašně hodná, ale já si dělala legraci :o).Nebudu tě přece otrvovat.Kačka fakt obědy prostě nechce.Jen když to jídlo osolim solčankou, tak ještě,ale uvařit zeleninu ve vodě a k tomu maso a nic jinýho s tim neudělat, tak na mě kouká, jak vrahounek a šklebí se a plive to.
Na čumendu, ale přijedem rádi.Káča miluje psi (horší už je to s dětma, má teď to období), Třeba by to na ní udělalo dojem. Hele a když je malej takovejhle kouzelník a sensibil, tak si udělejte živnost :o))))))))))))))))))))))))))). papapapa |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
23.9.2003 19:26:39
Leňucho náš Šimon taky vstává a uléhá s mňam na rtech. Od malička jsem ho kojila po hodině až dvou. Na tři hodiny se mi to nepodařilo dostat nikdy. Pravda, že docela dlouho nevstával v noci (asi od 2 do 5,5 měsíců), pak začal a zkoušel to na mě asi do 8 měsíců, kdy už jsem kojila v noci po 2 hodinách (což já vstávání neznalá matka nedokázala zvládnout), taxem řekla dost a bylo po nočním kojení, nahrazovala jsem ho vodou a teď už dost dlouho spí celou noc.
No nicméně s příkrmama jsme začali v půl roce, zdlábnul rovnou decku mrkve a teď už jsme v podstatě na 3 deci k jakémukoliv jídlu. Fořta se vyloženě nedržím. Zdá se mi dost extrémní v některých věcech, ale do roka jsem mu nedávala lepek, cukr ani sůl. Teď občas dostane celozrný rohlík, někdy mu ho dám i k snídani s máslem a posypaný petrželkou (miluje, když může jíst sám), k obědu dostává zeleninu, někdy bílý maso, občas mu udělám i těstoviny, zatím vůbec nesolím. K sváče dostane ovoce a k večeři kaši s ovocem. A ráno a večer ještě kojím. Měla jsem takovej seznam, co jsou hypoalergenní potraviny, jaký je vhodný ovoce a zelenina. Občas se kouknu do tý knížky Polévky a kašičky pro nejmenší, ale to spíš jen tak pro inspiraci. Protože nehodlám všude shánět bio a mlít si mouku a péct chleba a nehodlám na druhou stranu ani sladit medem ani ničím jiným. To bych měla doma kouli a ne dítě. Když Šimon vidí, že jíme, tak chce samozřejmě taky. Snažím se to eliminovat, ale v autě, při naší večeři (jinak snídáme společně, obědvám, když jde spát..), v kočárku a zkrátka občas když nutně potřebuju ho zabavit, tak dostane něco do ručičky. Ale někdy se to sejde, že mám pocit, že to dítě nepřetržitě ŽERE!!! Asi má fakt obě nohy dutý... Jo ještě k tomu vzteku s tím držením. To už znám dlouho, zkoušela jsem to a rozzuří ho to ještě víc.. :o(( |
| Zany | 7436 |
|
|
23.9.2003 16:18:24
Rendo, máte s Kačenkou zájem? :o) Prostě by jste přijeli a vidělo by se. Předem ale upozorňuju, že máme zrekonstruovaný 3+1 na 4+kk a je nás tady 6+2+1 ( 6 lidiček, 2 pejsci a 1 želvička ) :o)))))))
Ne, bez legrace, jestli jste z Prahy, tak můžeme domluvit nějaký jídelní srazík, třeba Manynyho apetit bude působit i na Kačenku. Na kamarádčinu holčičku a pak ještě na jednoho chlapečka to funguje celkem spolehlivě. Chlapeček, dokonce když přijdeme, říkává - Maminko, schovej ty sušenky nebo je Mates zase sežere :o) Páček, Zany |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
23.9.2003 14:22:34
Zany a kolik bereš za takovou ozdravovnu? :o))
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.