Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
21.9.2003 20:49:03
No jo, kojím pořád, původně jsem chtěla do roka, teď jsem to protáhla na rok a půl a uvidíme. Říkám si, že dokud to Lindě chutná a dokud nám to oběma vyhovuje, tak proč do ní cpát umělý mlíka. Jinak s tím kousáním byly problémy akorát v momentu, kdy se jí prořízly první zoubky a vyrostly tak, že mohla víc stisknout. Párkrát jí to "ujelo", pak zkoušela co jako já na to, občas s tím vyloženě naschvál zlobila, ale pořád jsem jí opakovala, že tohle "nenene" a během pár dnů byl pokoj.
Nočník bych určitě neřešila, každý dítě je v tomhle jiný. Já zastávám názor, proč na něj nedávat 10 měsíční dítě, když mu to nedělá problémy a proč do něj nutit 18 měsíční dítě, když mu to nic neříká. U Lindy jsme to zkusili a ona se hnedka chytla, tak v tom pokračujeme, ale toť vše. Navíc to má i stinnou stránku, co chvilku chce dělat "ee", takže mě to poměrně hodně zdržuje, protože ji samozřejmě musím dát vždycky, když si řekne. Navíc ještě nestojí, takže ji ani nemůžu oblékat a svlékat vestoje. Aspoň, že na 90% v tom nočníku vždycky něco je:) Občas totiž říká "ee", jen když nočník vidí, tak je pak problém poznat, kdy to myslí vážně a kdy jen ukazuje. Díky za rady ohledně mlíčka. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
21.9.2003 19:15:42
Ahoj Verčo, kravský mlíko můžou od roka, ale musí bejt plnotučný.Ne odstředěný, ani polo ani nízko.Já dělám Kačce občas, tak 2x do měsíce normální kakao.Ze sunaru jí to moc nejede.Takže buď v pohodě :o).
|
| Markéta,dcera Katka,27,8,02 | 9660 |
|
|
21.9.2003 19:12:08
Ty brďo, Verčo Ty ještě kojíš? No to koukám. Ty a nebolí Tě to, když už má Linda zuby? Já už na to vzpomínám jako na dávnou minulost.
Jinak od začátku dávám Nutrilon (co jsem přestala kojit), a tak se té značky držím i nadále. Jen jsem uvažovala, že bych teď zkusila Hamilon, protože ti mají od roku i ochucená mléka a to Nutrilon nedělá (nebo o tom nevím). Kravské mléko jsem k pití zatím nedávala, ale zcela normálně z něj dělám puding, krupicovou kaši, rýžový nákyp ... S nočníkem nechvátám. Vidím jaké Káča dělá pokroky v chápání, ale všude a všichni říkají a píší, že až od 15 měsíce, tak si ušetřím své i její nervy. Markéta |
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
20.9.2003 22:37:37
Ahojky holky,
teda koukám, ale naše Linda je v tomhle nějaká divná, tyhlety "ničící a vypínací" záchvaty ji nepostihujou. Jestli to nebude tím, že video máme na televizi, kam nedosáhne:) Maximálně tahá za telefonní kabel na zemi. Ale jinak je fakt docela v klidu, vystačí si s hračkama, hlavně knížkama, lezením, stoupáním (nově) u nábytku a mlácením lžicí do pokličky. Mlíčko jí dávám zatím jen MM, kojím ráno a večer. Ale už u manžílka několikrát vyžebrala jeho mlíko, co měl k snídani (normální kravský) a vyžahla skoro celej hrnek, než jsem to zjistila. Někde jsem četla, že kravský se má dávat až od tří let, ale nevím, když jí prokazatelně nevadí? Co myslíte? Jinak Linda chodí od začátku měsíce na nočníček (dostala ho k narozeninám) a slavíme celkem úspěch, už si dokonce umí několikrát denně říct, že chce dělat "ee":) Někdy je zabraná do hry, tak na to "zapomene", ale i tak si myslím, že to je šikulka. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
20.9.2003 9:30:54
ahoj holčiny, tak to sem ráda, že sou všichni "stejný".Ta naše můra nám ukroutila ovládání na hlasitost u věže, že když to chci růčo zesílit, tak to ztlumuje.Paráda.Takže věž je pouze na dálku.Video jí moc nezajímá, pokud z ní nečouhá kazeta.Co jí ale moc baví, je dálkový ovládání a protože robila kryt na baterky, tak sou vidět a teď už došla k tomu, že ho zvedá a pouští na zem tak dlouho, než vypadnou!!!!!!!!!!!Dokonce sem jí jednou načapala, jak má baterku naštorc v puse!!!A znáte mě - heslo párátko.Dostala na zadek a Kačka mi řekla mi tytyty!
Co se týká chození venku, je největší legrace, když mi uteče na trávu, mimo chodník a tam si kecne a směje se mi, že tam pro ní musim.Tak nevim, asi bude po tátovi :o)). Mám dotaz.Jaký dáváte těm prďolkám mlíko? Pa a užívejte si to teplíčko |
| Zany | 7436 |
|
|
20.9.2003 0:05:12
Ahoj holky,
tak jsem se konečně dostala k nějakému rozumnému psaní :o))) všechny vás především moc zdravím a smozřejmě všechny naše lvíčky a panenky :o) Markét, Matyášek zvládá podobné dovednosti jako tvoje Kačenka, jen s tím rozdílem, že všechno spíš vypíná..... Tak se třeba vrátíme z venku a já počítám, že bude umyté nádobí a ono ne.... Dálkové ovladače jsme začali schovávat, ale miláček se naučil televizi zapínat a vypínat přímo :o) Na rozdíl ode mne je manžel pyšný na to, že Manyny si zapne a vypne počítač, monitor, otevře a opet zasune DVD..... Teď, když jsme koupili nové video, konečně (manžel ) pochopil, že není optimální nacpat do něj kazetu, zadní kryt ovladače, baterky , 5 piškotů a půl rohlíku... A to jsem si pouze odskočila na záchod. Já tušila, že něco provádí, když na mne nebouchal, ale že to bude taková pohroma, to mne fakt nenapadlo :o)( Jinak považuji u Matýska za úspěch, že se přestal bát odstrkávacího autíčka , co dostal k prvním narozeninám, a konečně si na něj sedá. Sice čelem dozadu, ale už neřve, když si na něj má sednout. Jsou to prostě miláčci a každý den přináší nová překvapení :o))) Zany |
| Markéta,dcera Katka,27,8,02 | 9660 |
|
|
19.9.2003 21:39:20
Ahoj holky.
Chvilku jsem tu nebyla a už jsem si musela nalistovat stranu dozadu, abych byla v obraze. my jsme ale ženský ukecaný. Nicméně, co se týká popisu vztekání nemám již žádné další příspěvky, protože kromě mlácení sebou o zem děláme to samé. Káča se prohýbá v zádech, rve se s ostatními dětmi o hračky, uznává jen své hry a ne ty moje poučné a běda když na nich trvám. Možná, že by sebou i praštila, kdybych si dovolila jí nedat rohlík, když snídám já. Jsem ráda, že Verča psala, že je to prý normální, protože řeším, zda ustupování je či není výchovné. My zatím spíme v pohodě. Jsme již také odstěhovaní z pokojíku zpět do ložnice. Dnes jsem však celou noc chytala manžela, protože se mi zdálo, že Kačka mezi námi leze a padá z postele. Zatím ale naše odstěhování moc velký efekt nemá, protože jsem měkká matka a když manžel ráno vstává do práce, já se stěhuji ke Káče, aby když se probudí nebyla sama. tedy ono to má také důvod ten, že když sebou začne před šestou mlít, tak jí ukecám a vstává a vyžaduje mléko až v 7,00 hod. Jinak začíná na vše odpovídat ne a kroutit při tom hlavou, ale vždy se jí chudince ještě zamotá. Začala stavět komín, do teď ho jen bourala a umí zapnout věž a myčku. Tak to jsou naše pokroky. Mějte se. Markéta |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
19.9.2003 18:57:34
:o)))))))))
V pohodě, Kačka mi do toho taky čaruje a pak to musim mazat, takže sem to pochopila. Čauky |
| Zany | 7436 |
|
|
19.9.2003 16:39:30
Omluvám se, to bylo ve spoulupráci s našim miláčkem a pak jsem dělala maminku na plný úvazek :o)) Hmmm, tak se budí, jdu pokračovat v maminkování, snad něco napíšu večer. Páček.
|
| Zany | 7436 |
|
|
19.9.2003 11:57:28
Rendo, 3,
+tak o -tom nevyspání mi něco -pov-*ídej, -*!-!!!!,3*-3,-**--* |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.