| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1746  [Dalších 1526 >>]
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
10.2.2005 21:24:58
Ahoj Lydushe,
gratuluju k těhulkovství :o)

Zofka se moc těší na mimi ... pusinkuje mi bříško a od léta se snažím ji nenosit za krkem (jak jsem ji do te doby nosila) a kdy ji chci pochovat, tak si sedám a ona už ukázněně sedá pod bříško ... musím říct, že to bere "rozumně" a žádné trablíky, že by na me nebo na pupik byla ošklivá, to ne.

Rekli jsme ji, že miminko vyndáme, až bude venku hezky a teplo, že ted ještě ne v zime ... (čekáme ho 1.4.) ... a dokonce me prekvapila, že řekla, že ho vyndá táta a máma a paní doktorka :o) a že ona bude taky pomáhat :o))))

No, obávám se, že pomáhat při porodu Zofka fakt nebude - že ji necháme u babiček.

Ale srovnala se s tím dobře, jeste uvidime, jak to bude po porodu ... ona je takovy pečovatelsky typ ... a jsem ráda, že vidí, že i její "dětský kamarádi" v jejím věku mají sourozence tj. miminka ... takže ji to asi moc nepřipadne, že i ona bude mit miminko :o)

Jindřiško, myslim na tebe, doufam, ze uz brzo se dočkáme zprávičky o narození :o)

gabca

lydushe + 3 háďata 3538
9.2.2005 20:21:57
Nazdárek holky!
Tak s tím přenášením to je trošku otrava, že člověka honí často do porodnice. Já to se Šimonem měla taky tak..:o)) Tak přeju, aby "to" bylo brzy!
Já jsem teď ve 24. týdnu a sháním těhotenský pás, protože mám bříško dost nízko a hrozně mě bolí stydká kost.. To by mě zajímalo, kde budu v případě dalšího těhotenství nosit to další dítě. Asi někde u kolen...:o)))
Mějte se krásně! A jak zvládaj Vaše srpňátka ty miminka příchozí?
Šimon se těší, že bude "miminko drandit v kočárku", ale pere se to v něm, někdy mě do bříška plácne, když se na mě zlobí....
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
9.2.2005 18:08:15
Čauky všichni,
tak vás chci jen všechny informovat, že jsem furt doma a nic se neděje, krom toho, že teď začnu chodit do porodnice několikrát do týdne.
Pa, pa :o)
mavaal 15078
7.2.2005 11:31:06
Ahoj holky,

tak já Jindři taky myslela, že to bude dřív. Už v listopadu jsem byla po jednom ultrazvuku děsně vystrašená. Tak tedˇse připojuji s přáním pěkného a rychlého porodu, dej vědět nám na Rodinku.
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
7.2.2005 7:47:49
Ali,
no, vidim naší Zofku (8/2002) taky jak přeopečovává našeho mimiska, jak mu bude cpát "dudu" a proste ho bude chtít tahat :o)
Ted se na nej těší, řiká mu "kájo" - je to pracovní název a uvidime, jestli to skutecne ten Kája bude nebo Amálka :o)

Koulím 33.tyden.

Jindriško, ty nás napínáš !!!! :o)
Tak at máš rychlý porod a jde vše jako po másle.

Tesim se na zpravičku o novém mimiskovi.

Zatim
Gabča
6.2.2005 22:15:41
Čauky všichni,
Ali se plete. Stále jsem ještě doma a v očekávání. Už běží 40.tt, tak jsem zvědavá jak dlouho. Jestli to bude jako poprvé s Kájou, tak ještě 14 dní :o)
Musím přiznat, že jsem nevěřila, že takhle dlouho vydržím. V prosinci jsem měla jakési problémy a měla strach, a teď se Kulíšek v bříšku tváří, že se mu ani nikam nechce :o) Bude to zřejmě velmi odolný jedinec, když zvládá ty psí kusy, které s ním já s Kájou provádíme :o)
Mějte se moc hezky a já se zase ozvu.
Pa, pa :o))
mavaal 15078
4.2.2005 16:26:31
Díky za přáníčka, Jindři už má v této době taky možná mimíska na světe.
Malá Vanesska mi moc pomáhá. Horší je uhlídat to. Pořád by malou chtěla vyndávat z kolébky, takže opravdu ani minutku bez dozoru. Nejvíc se ji líbí, když miminko koupu. Od včerejška máme kočárek. Sice jsem měla ještě ten po V., ale nakonec mi to nedalo a koupil se nový. A co vy ostatní?
30.1.2005 22:08:48
Ahoj Ali a Ali,
i my se připojujeme a přejeme jen to nejlepší. Mamince i dcerušce hodně zdraví, klidu a pohody.

Už jsem na Tebe taky myslela a napadalo mě to, když jsi dlouho nepsala.

Tak ještě jednou hodně zdravíčka od
Jindry (t.č. 39. týden těhotenství) & Káji :o)
lydushe + 3 háďata 3538
29.1.2005 14:18:53
Ahojky Alice (obě)!!!
Taky jsem si říkala, že se nějak dlouho neozýváte, jestli už jste na světě. Tak gratulujeme a přejeme vše nejlepší, hodně pohody, spánku a úsměvů!
Lída, Šimon a břísko 22. tt
mavaal 15078
27.1.2005 21:45:54
Gabčo, díky.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1746  [Dalších 1526 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.