Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anička+Filip |
| • |
16.5.2004 22:49:59
Ahoj holky....Lidunko....
my jsem v pohodě a v pořádku.Měli jsme PC mimo,a pak furt někde lítáme a couráme...je už krásně,tak jak jinak,žeee:o))) Lidu, vy jste teda děsný:o)))),vy se z toho teda asi nevyhrabete.....achjoooo.....už jste na tom teda alespoň líp?????Budu Vám držet palečky:o))) Jindřiško, máš můj mejl,tak až se Ti někdy bude chtít,tak písni a někde se srazíme:o)) Mějte se krásně:o))) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
16.5.2004 20:30:52
kde jste holky? Luci, co Filípek a vůbec jak se máte, neslyšela jsem o Vás už leta. Anče, Kubo hajnej!!!
Holky to už sem vůbec nechodíte nebo nebudete chodit co? Jak se máte, napište sem něco nebo se zbláznim. Jsem už 10 dní zavřená doma a tohle je můj jedinej kontakt se světem! Jo vlastně včera jsem mohla odpoledne jít do knihovny... asi tak na hodinu. Se mám co??? |
|
|
12.5.2004 18:09:58
Jindřiško, můžu Ti říct, že virózy, kašle a rýmy u nás probíhají podstatně hůře než šití či zánět dutin. V podstatě jsme zánět dutin odhalili náhodou.. a to šití bylo až na tu "tovární" rutinu Motola v podstatě docela vcukuletu hotové.
Když má rýmu, budí se v nocí a bulí a nespí skoro vůbec a je vyčerpaný... Šimon teď spí, nemá teploty a na nic si nestěžuje. Naopak bych řekla, že větším problémem je to, že nemůže chodit ven. Nesmí na sluníčko, za prvý kvůli antibiotikám (-ům???) a za druhý kvůli to mu zánětu. Ale co jsem koukala na výsledky krve, tak už je v podstatě bez zánětu.A další hororstory z Motola: včera nám řekli, že má Šimon špatnou krev. Tak jsme 3 hodiny čekali na hematologii (mj. hlavou se mi honily různé myšlenky od leukémie po neschopnost zdravotnického personálu), nakonec ty 3 hodiny čekání stejně nebyly k úplnému užitku, protože ty výsledky stejně nebyly všechny, nicméně nám byl oznámeno, že došlo zřejmě k laboratorní chybě... Naposledy, když jsem byla já v Motole s AMC, tak nááááhodou taky došlo k laboratorní chybě, když mi oznamovali výsledky AMC.. moc AFP (nic si z toho nedělejte, to měly skoro všechny maminky z vaší várky, ale říct vám to musíme...), tak začínám o laboratořích Motola silně pochybovat. |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
11.5.2004 22:38:36
Ahojky,
tak mě všichni děsíte - zlomenina, záněty dutin, šití na hlavě. Hrůza. Přeju všem brzké vyzdravení a maminkám pevné nervy! Chtěla jsem si postěžovat, ale nějak si teď připadám trapně. Kája byla "jenom" nastydlá, dvě noci nespala kvůli velkým horečkám, kašli a rýmě, ale dneska se to už (zdá se, ťuky, ťuk) snad srovnalo. Nějak my to ale přijde nepatřičný, po tom co jsem tu četla, o tom vůbec psát. Aničko, já nějak nestíhám se s Tebou domluvit. Než Kája onemocněla, tak jsme furt někde trajdaly a máme zase dost plánů. Já Ti když tak dám vědět v ten konkrétní den a buď budeš moc a půjdeme na společné hřiště nebo ne. Platí? Kdyby se chtěl někdo přidat, tak klíďo. Mějte se hezky a užívejte života, co jde. Já se chystám na druhou vlnu oslav mých 30-tých narozenin. Pa, pa :o) |
|
|
11.5.2004 18:57:05
Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůře. Dneska se mi to zase pěkně potvrdilo. ŠImon ráno vběhl do radiátoru a zmuchlal si hlavu a na čele utržil pěknou tržnou ránu...
Takže jsme strávili další den v Motole na chirurgii, RTG a očním, kde ho nakonec zašili a má 5 stehů. K zánětu dutin se přidaly komplikace jako anémie a průjem, takže mám pocit, že mé dítě soustavně pracuje na sebedestrukci... Jediný co mě udržuje při životě je poměrně hnusný počasí... Takže se mějte líp než my, což předpokládám tak je.. Ahoj |
| Majka L. | 11496 |
|
|
8.5.2004 13:01:28
Koukám, že jsem to zase zvorala. Ten příspěvek pod tímhle je od nás, ale nějak jsem se do toho zamotala, až jsem to poslala jako neregistrovaný uživatel. Ha ha. Majka
|
| MartinaL |
| • |
8.5.2004 12:59:08
Ahoj holky, my nějak nestíháme. Miška byl teď nemocný - měl zlomenou klíční kost. Spadl z postýlky. Akorát mě naštvalo, že když jsme hned ten den přišli na pohotovost, řekli nám, že mu nic není. A až za 5 dní, když se mu na rameni udělala modřina a boule, se zjistilo, že to má zlomený. Ach jo... Majka
|
|
|
8.5.2004 11:12:54
Na http://rodina.cz/kotalici/ máme nový fotky :o) Některý jsou moc pěkný.
A tady je fotka s domečkem http://rodina.cz/scripts/album/photo.asp?id=152360&from_fid=108&from_kid=0&zvetsit=yes, jak jsme se o něm už bavili. Luboš vyrobil z krabice od televize. Tak pro ilustraci. Mějte se! |
| Lenka-Dáda 20.měs. |
| • |
7.5.2004 23:20:49
Ahoj!!!
Moc byh ocenila rada někoho zkušenějšího!!! |
| mavaal | 15078 |
|
|
7.5.2004 19:52:57
Tak to je mi moc lito prcka, budu na vas myslet!!!! Ja jsem dneska byla pryc, takze jsem zase unavena. Mala je ted silene upovidana, takze mam radost. jak je hezky tak je venku, bud se mnou nebo s nekym.
Jo a nejak jsme tady jenom my dve, proc?????? Vis vic nez ja???????? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.