Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
7.5.2004 18:41:28
My jsme dneska skončili málem v Motole! Ještě nad náma ta hrozba visí, ale zatím jsme doma. Ráno měl ŠImon takovou divnou modřinu pod okem, taxem zavolala na dětské a už to jelo. Dětské - ORL - odběr krve - dětské, odeslání do Motola na dět. ORL - rentgen - zpátky ORL. Má zánět dutin, máme antibiotika, něco na teplotu, něco do ucha, něco do nosu (musíme tamponovat), něco na ředění hlenu. Zkrátka sajrajty nad sajrajty. Dávám mu to ale poctivě, protože, když se ten otok zvětší, tak nás hospitalizujou. Budou mu jinak muset dávat antibiotika injekčně. Kvůli tomu, že ty dutiny jsou blízko mozku a mohlo by dojít k zánětu mozkových plen...
A mě dneska začalo bolet v krku a v uchu. Doufám, že to nemám taky. To by už byl vrchol. Plácáme se v tom od dubna. Na plavání jsme byli 2x... hrůza. Tak nám drž palce. |
| mavaal | 15078 |
|
|
7.5.2004 10:11:06
No vidis, tak presne tohle znam. Mala si s tim uz pekne uzila. Tedka taky spatne spime a nekdy je hodne protivna. Navic jsem tedka porad u mamky, protoze provadela nejakou rekonstrukci v byte a nemela volno, takze jsem tam byla ja. Jezdim zase do Brna, protoze mi zacaly zkousky a jinak nic.
Ja myslela, ze uz jste jenom kamosky na ICQ nebo nejaka ta akce. |
|
|
6.5.2004 21:49:08
Prosimtě nic nepodnikáme, všechno jsou tady jenom kecy.
My jsme dneska byli na pohotovosti. Šimon pořád plakal, ukazoval si na bříško a říkal, že ho bolí, měl teplotu i přes to, že jsem mu dala Paralen.. a představ si, že měl zaražený prdíky. Krom toho má pořád tu rýmu a rostou mu špičáky. Takže jsme byli zase za pitomce. Odvolala jsem manžela z práce, takže nestihne kvůli tomu důležitou zakázku a ještě moje teta, co přijela z Anglie, musela odejít, páč Šimon tak bulel, že se to fakt nedalo. A já nevěděla, co to je. Jestli třeba nemá slepák, když jsem mu tam sáhla, tak řval jak tur... výborný. A byli to prdiky... :o)) |
| mavaal | 15078 |
|
|
5.5.2004 22:02:45
Ahoj, ja jsem tady, ale vy nikde. Nahodou jsem si rikala, ze asi neco porad podnikate v Praze spolecne... Akorat jsem v kontaktu s Anickou, hodna holka!!
|
|
|
5.5.2004 20:27:03
Co vy mrtvoly??? Co děláte, jak se máte?
My s rýmou. Už to neřešim, musela bych se zbláznit, předáváme si to tu furt dokola. Tak se mějte. |
| mavaal | 15078 |
|
|
29.4.2004 21:39:54
Tak jsem tedka prijela domu a jdu to poslat znova, ja to posilala na raanfi.
|
|
|
29.4.2004 19:23:36
Dneska jsme dorazili na Koubka bylo to výborný!
Zejtra chystáme ten Střelák v 16:40 na Gotharty. Pak bych se chtěla přemístit na Císařskej ostrov na Levellers.. moji oblíbenci.. jenže to nestíhám, musela bych mít turbopohon. A navíc Střelák - Císařskej je lán cesty. Ale ten Střelák mám na 90% (těch 10 je nečekaná situačka v podobě onemocnění atp.). Se ukažte, ozvěte. Těšíme. |
| Anička+Filip |
| • |
29.4.2004 12:22:15
Ali,ale já tam žádné nemám /od tebe/????.....
|
| mavaal | 15078 |
|
|
29.4.2004 11:40:52
Nahodou jsem poslala foto nekdy pred vikendem, takze poslu jeste dalsi.
|
| Anička+Filip |
| • |
28.4.2004 22:16:23
Alice,
na fotečky-mail od tebe čekám,jak na smrt...hihihi:o)) Ty jedna opice:o))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.