| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 1746  [Dalších 1346 >>]
Anička+Filip
  • 
28.4.2004 22:15:04
Lidunko,
už jsem jukala na stránky....tak pokud se odsud zítra,či pozítří vyhrabem,tak se tam třeba potkáme,jůůů:o))
A díky za tip:o)
Anička+Filip
  • 
28.4.2004 22:13:42
Jsi moc hodná,že nás zveš,ale nevím,zda by to bylo dobré /když už tam budeš mít kamarádku/.....ale pokud se ti někdy bude chtít,tak se můžem s prckama sejít....stačí písnout /třebas sms,nebo mail/:o))
lydushe + 3 háďata 3538
28.4.2004 18:48:19
Tak to vypadá, že už se Šimon odnudlil, tak jestli to zejtra stihnem, půjdu s ním na V. Koubka na Dětský ostrov a v pátek se chystám na Střelák na Gotharty... :o) Kdo chce se připojit, nechť tak učiní...
Je to v rámci akce www.unitedislands.cz.
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
27.4.2004 22:10:12
Nazdárek ženský,

tak už máme zase jaro, tak trochu provětrám téma společného dne. Tak kam vyrazíme? Musím přiznat, že krom pár vyvolených netuším, odkud kdo je. Tak čekám vaše nápady a náměty.

Mimochodem, Aničko, já jedu v pondělí za kamarádkou na jižňák. Máme sraz kolem 15h. někde na písku, kámoška ještě upřesní, protože já to tam neznám. Asi to bude někde blízko busu 154 zast. Donovalská (jestli mě paměť neklame). Nechceš taky vyrazit? Nebo kdokoli, komu se to nezdá z ruky.

Mějte se hezky, pa, pa :o)
Renda a Káťa 11190
26.4.2004 10:44:17
.......trhnete si nozickama, ja se vam tu vymejslim a vy na to kaslete, tak uz nevymejsllim niiiiiiiiiiiiic. howgh
sedy vlk
mavaal 15078
25.4.2004 23:01:17
Já jsem měla golfky Maxi Taxi a prodala jsem je taky právě s autosedačkou jako komplet, ale ještě mám Inglesinu u mamky, protože tam hodně jsme. Právě spojená rukojet je u Inglesiny a spokojena jsem.
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
25.4.2004 22:37:03
Sháníme, už konečně, golfky. Máte tipy, co na nich joo a co nee. A jakou značku.
Mám představu spojené rukojeti. Nevím, jestli to vyřeší to, co si představuji. Měla jsem golfky Maxi Cosi Tico s autosedačkou, ale po výměně sedačky za větší jsem se zbavila i golfek, protože mi vadilo, že musím používat obě ruce, aby mi golfky jely dopředu..:-) U spojené rukojeti předpokládám, že tenhle problém není..?
Pokud se týká koleček, tak tam moc nevím, co by měly umět. Vlastně jednu věc vím, aby uměly nesbírat hovínka.:-)
Ráda bych stříšku se zabudovanou pláštěnkou a to je asi tak všechno, čeho jsem si zatím všimla na golfkách, a co se mi líbilo. Jaký máte zkušenosti vy? O svém favoritu značky se nebudu šířit, nechci víc napovídat.:-)
Díky za tipy.
25.4.2004 22:27:45
Jsem nějaká jetá, nebo co.....
Opravuji:" pro ty".
:-)))))))))))))))))))))))
Kdyby náhodou někdo nerozuměl:-)))))))))))
25.4.2004 22:26:44
Díky těm, které jste mi napsali nějaký tip k myčce. Už to teda máme pořešeno skoro 14 dní, Koupili jsme nakonec Electrolux, jsem moooc spokojená, jen by mohla být ještě víííc potichu-má 47 decibelů.
Pto Ty, které uvažují o koupi myčky, vřele doporučuji!!!!!!!!!:-))))))))))))
25.4.2004 22:24:18
Počasí hrůza cooo?
Ahooj všechny! Moc vás zdravím!!!! Jak si užíváte zase zimu?:-((( My jsme zavřený doma u zapnutýho topení...:-( Ale zítra razíme na chalupu, protože náš tatínek má jediný volný týden od začátku roku a na dlouhou dobu (tj. někdy do srpna..), takže musíme:
-kolaudovat,
-usadit pískoviště (díky moooooc za tipy, už máme koupeno z OBI-120x120, kryté, nenatřené, cena Kč 990,--, uvidíme...:-))),
-posekat trávu,
-vyhnat krtky,
-zasadit stromky,
-přesadit skalničky,
-vyvětrat a prohřát barák,
-opravit střechu,
-postrašit myšky,
-dát lekci drzým sousedovic slepicím (nemáme oploceno, achich ouvej..),
-a tak vůbec samé zajímavé a záživné činnosti!:-)

S dovčou u Rendušky ještě nemáme jasno. Musí nám to tatík odsouhlasit. Protože se přichomejtl k naší diskusi a uviděl příspěvěk Lídy, kterak píše o volnu pro mužský, tak se toho chytil (ačkoli maká doma, tak má víceméně sezonu u konce a od května ještě k tomu dělá na víc než plnej úvazek-protože i víkendy-a odjíždí nám do Prahy), a že by si taky rád s námi užil volna. Takže Renďulíne, achich jo, myslím, že my v tomhle termínu neee. O týden později už zase joooooo, ale pak už zase neee, protože bychom taky někdy rádi na sobě spáchali tu svadbu. A tak....jůůůůůů. Ufff. Už jsem to teda vykecala. Ale ještě si to můžu rozmyslet. (mimochodem, dneska jsme spolu na druhý pokus sedm let:-)) Ale když se naštvem, tak s Tebou a s Kačí pojedem klíďo píďo sami někdy jindy!!!:-) Tak se prosím nezlob. Slibuju, že Ti to vynahradím!! Od května můžeme jezdit na celý dny do Prahy. Ještě nás budeš mít plný zuby!:-)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 1746  [Dalších 1346 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.