| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 1746  [Dalších 1336 >>]
Anička+Filip
  • 
24.4.2004 0:22:55
Lucko,
to pískoviště z Baumaxu...120x120..699,-..je i s poklopem a je dobréééé:o)))
Jen není natřené...
lydushe + 3 háďata 3538
22.4.2004 21:26:05
My po dlouhých dohadech, které nějak nevyšly vyrážíme osamoceně. Dneska jsme byli v zoo, bylo to prima, málo lidí, krásný počasí.
Marodíme s uchem. Doktoři jsou idioti, musela jsem okamžitě vyměnit doktora na ORL, protože dětská orl prohlásila, že má Šimon zánět středního ucha. Ačkoliv byl bez teplot, neřval, na nic si nestěžoval... jen měl výtok z ucha po plavání... Takže moje diagnóza zánětu vnějšího zvukovodu byla okamžitě zamítnuta, nasadit antibiotika, prokapávat nos.. takže jsme šli jinam, tam mi řekli, že má zánět zvukovodu, dali mastičku, vysadili antibiotika a šli jsme do zologajdy...
Dobrý ne?
Renda a Káťa 11190
22.4.2004 13:03:59
buchty, je krasne, tak kam vyrazime????????????????,

jo a my dneska konecne absolvovali pulrocn prohlidku :o)) , jo, pulrocni a mame 11,2 kg a 85cm, a pigaro do zadecku a nic, zadny rvani, nic ji neboli, tak snad dobry

tak kdy deeeeeeeeeeeeeeem???????????????,

papapapapapapa
lydushe + 3 háďata 3538
20.4.2004 21:20:40
Luci, pískoviště dřevěné kryté 120x120 jsem viděla v letáku v Baumaxu za 699,-. Mrkni tam.
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
19.4.2004 21:39:36
Ahojky,

mluvení nám celkem jde. Neříká věty, ale slova úplně v pohodě (jasně, že nějaký správně a nějaký upravený a některý zněj podobně, tak řešíme, ale dá se s ní domluvit a každý se divý, jak je ukecaná).

Chajda v termínu od 5.7. mi neva, protože můj chlap stejně dovču nemá (má ji tedy tehdy, kdy si jí udělá, tzn. podle peněz a ty furt nejsou, tak horko těžko ukecávám aspoň týden v létě; loni se mi to nepovedlo).

Pa, pa :o)

P.S. Víkend byl úžasně pařivo-relaxačně-pracovní (tzn. v pátek jsme byli zapařit a přišli jsme domu v sobotu v pět ráno, zbytek dne jsme proflákali v posteli a v neděli jsem uklízela domácnost a těšila se na návrat našeho zlatíčka od babičky a dědečka). Všem doporučuji!
lydushe + 3 háďata 3538
18.4.2004 21:10:08
Rendo simtě jo, tak od 5. je to na pytel, jelikož 5. a 6. je volno a chlapi budou doma, tak je škoda někam jezdit a předpokládám, že si i vezmou dovču a budou s nami cely tyden.. to jen tak na okraj. už jsem to tu psala.
Jinak Luci, pískoviště udělal muj muž za 1 hodinu. Stloukl pár palubek ke špalíčkům a navozil písek a bylo hotovo. Ty co se prodávaj jsou strašně drahý a písek přikrejváme plachtou, která se dá koupit za pár korun. Myslim, že ohrádku na písek bych zvládla i já, takže vem horolezce a skočte na výrobu písku a myslim, že dost ušetříte.
Byli jsme na tý chatě, ŠImon se v noci zase dusil a já zjistila, že má asi alergii na peří, protože tam má péřovej polštář.
A mě čeká drsnej tejden, protože jedu zejtra nakupovat hutní materiál do Kondora (výborný s malym dítětem, když jsem tam nikdy nebyla), ve čtvrtek vezu věci na zinek.. jo jo kovářova kobyla nejenže chodí bosa, ještě zařizuje nákupy a jiný věci!! :o))
A navíc jsem dostala vynadáno, že opět nestíhám zajet na Kačerov něco vyřídit (bez auta... a zaúkolovaná).
Achich.
Majka L. 11496
18.4.2004 17:42:07
Ahoj holky - a náš Míša je 15. Mluvení nám celkem jde, i když jednotlivá slova ještě nespojuje. Říká například ahoj, čus, auto, kaťata, čepice, bunda, pusa, vlas, mimino, bejby, Míša.... Ale některá slova si začal sám upravovat - Počítač je táč, nakladač je dáč, voda je bá...
Takový slova jako máma, táta, bába, děda říká už dlouho...
Všechny zdravíme...
Majka
Renda a Káťa 11190
18.4.2004 16:53:01
tak Evuso, chalupa je u marianek, od vas je to dalava, ale da se to :o))).jinak kacka je 20, sima je 21, filipes od ani je 9, filipes od luci je 26 tusim :o)), kaja je 9, krikri je 10, vaninky je myslim 28, a zofik je snad taky 10, ale fakt si nejsem jista, ja si to napsala, le zas sem to zalozila tak, ze nevim, kde to mam :o)).normalka. tak pojedes????,:o))))

zatim paaaaaaaaaaaaaaaa

jo holky a brno...........................je zlata lod :o))))))))))))))))))
Eva,Kika(8.2002) 15149
18.4.2004 14:23:54
ahojte holky, tak vidím, že všude je to stejné s tím čuráním.Náš malý taky ví, kdy je počuraný, ale vůbec mu to nevadí.:-))))A dnes ráno můj čistil loužičku na koberci u křesla a malý mi to pak pořád chodil ukazovat.
S tou chatou od Rendy, kam to vlastně jedete?
A jak jste na tom vlastně s mluvením?
A kdy přesně jsou děťani narození?
Renda a Káťa 11190
17.4.2004 17:56:30
Lydunko, promin, ale jak si mi psala tu sms tak uz sem byla na ceste a pocitala sem s tim, mela sem i babovicky, ale myslela sem, ze zavolas, rikala sem ti preci, ze mi nejde posilat ani volat, ale neva, mame casu.Takze se omlouvam :o)))¨¨¨

Ani, tak promin, ja nvedela, meli ste prijet, vedela bys :o)))

Alice, ty muro a slibotechno v jednou, zadnej mejl a mohlas aspon zavolat.V zoo sme byli dneska a naprosto super, malem sem chcipla na kopci :o)

Jinak mi nocnik furt neee, kdyz Gagu necham bez pliny, tak dela louzicky jak pejsek a az potom mi rekne EE,takze je k sezrani.Nechame to na leto.¨¨¨

Jinak chalupu sem rezervovala na ten prvni tejden od toho patyho jo????? Samozrejme zvu i nase novy kousky :o))) EVKU A MAJKU :O))))

Tak paaaaaaaaaaaaaaaa a mejte se nadherne
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 1746  [Dalších 1336 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.