Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
16.4.2004 22:29:25
Všechno jsem to po vás přečetla, to jste byly pilné..:-)
Vítám nové tváře!! Renátko, a vy ostatní, kdo mi píšete na ICQ. Zrušila jsem, a myslím, že definitivně, ICQ, protože nám neustále způsobovalo nějaké problémy v PC, a za to mi to nestojí. Takže už máme jen rodinu, emila a telefóny!! :-) K vašim diskuzím: Nočník zkoušíme, celkem obstojně, ale jen čurání. Nechávám Filípka běhat nahatýho po bytě, občas se ho zeptám, jestli se mu nechce, vždycky odpoví něě, ale když to na něj přijde, tak se slovy: tytyty běží sám na nočník (někdy si i učůrne na koberec, o to víc pak křičí tytyty). Je to sranda. Zkusíme to s kalhotama, už jsem mu koupila první slipy:-))))))))))))) Vlásky střiháme po vzoru Aninky, taky strojkem, podruhé už tolik nevřískal, ale stojí to za to. Zuby čistíme s básničkou, moc se mu do toho nechce, ale vydrží to. Až potom mu se slovy: "a teď ty" dám kartáček, tak si trochu poškádlí mandličky a zahodí ho. K zubařce jsem se objednávala včera a navrhla jsem i návštěvu Filípka. Bylo odsouhlaseno, ale sestřička mě upozornila, ale poprvé to bude jen tak povozit na křesle.:-) Jdeme tam 7. června (!!), tak se uvidí, jestli ho to ještě bude zajímat.:-) Na písek už teda taky chodíme, našli jsme jeden snad nepročůraný...-) Fíla to taky děsně baští. Poprvé se totiž hrabal u nás na chalupě v mém záhonku, tak jsme usoudili, že mu opravdu bránit nemůžeme, a že mu asi uděláme na chalupě vlastní pískoviště. Jen bychom chtěli koupit hotovou dřevěnou konstrukci, a ještě navíc krytou. Máte někdo nějaký tip, kde se dá koupit? Máme zatím udělanou sondu do Bauhausu-tam ještě není sezona na pískoviště, a v OBI-dřevěné asi nevedou..:-( Pro dnešek to ukončím. Budu se snažit dostat se sem dřív než asi zase za měsíc...:-))))))))) Mějte se fanfárově! Pááááááááááááááááá!!!!!!!:-))) |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
15.4.2004 22:04:27
Ahojky,
já budu o víkendu relativně odpočívat (když nepočítám úklid bytu). Kajka jede o víkendu s babi a dědou na chatičku, tak se pěkně vyspíme (že by i něco jiného?). Mějte se moc hezky a pa, pa :o) |
| mavaal | 15078 |
|
|
15.4.2004 22:03:40
Tak at si to na chaticce uzijete!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jsem dneska zase byla pryc, mam novy uces! a jinak jsem nakupovala a vyrizovala. jak jinak, ze? S tim piskem to znam, hlavne kdyz nechce jit z piskoviste, tak vzteky zacne pisek vyhazovat na sebe a vsude kolem, kam ji napadne... |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
15.4.2004 21:16:56
My jedem zejtra na chatu, takže tu nebudu.. konečně nějaký ušetřený minuty..:o)) Snad Šimon neonemocní zase. To by mě trefilo. Čekám zánět spojivek. Dneska si hodil písek do obličeje, hlavně do očí, něco jsem mu vyndala, ale večer si mnul oko a vyndal si tak půlkilovej kámen.. tak uvidíme, co z toho bude..
Na chatě budeme mít obě babičky, taxi snad někam vyrazíme a vyspíme. Kombinace obou babiček a dědečka je ideální stav. Co nezvládne jedna babička zastane druhá a naopak. Jinak mám nějaký nový fotky, musim je naskenovat, ale dneska jsem balila a už na to nemám nervy, tady sedět a skenovat. Takže časem. Mějte se krásně! |
| mavaal | 15078 |
|
|
15.4.2004 9:45:32
holky, já mám ICQ momentálně mimo provoz, takže vám zase písnu tady. Máme se pořád stejně a včera jsem si teda od dětí i od manžela kráááásně odpočala.
Aničko, pro tebe budu mít možná večer fotky a nebo zítra, to je jistější, ale už máš psaní. Renduško, ty neodpovídáš. Psala jsem mejlík už o víkendu. Jestli zítra pojedu do Brna, tak se tam stavím, mám tvoje čísílko, heč |
| Anička+Filip |
| • |
14.4.2004 23:13:20
Ahoj holky:o)
Tak mi měli PC mimo a celý minulý týden jsem si užívala /jelikož jsem u něho nemusela trávit hodiny a hodiny....protože jak samy víte,čas u PC a u netu utíká neuvěřitelnou rychlostí/...no a o víkend jsem byla na brigádce a v neděli jsme frčeli na chatu...až do úterka užívání:o) Co Velikonoce????Dostaly jste nasekáno...aby jste neuschly???????Já jo,takže nemám strach,že bych zeschla...ha ha...:o) Jinak, plíny taky stále máme...jelikož Filip sice na nočník i na záchod chodí,ale stále to není na odbourání plín...a hlavně celé dny nebýváme doma,takže .... Ale póčo je super,co......dnesk ajsme byli u přehrady.....no,ž´žooo:o) Lydu, Renda není nezvěstná....jen zítra odjíždí za Míšou,tak asi nestíhá....:-) Alice, ty mrško.....ICQ...mám jiné číslo...tak mi pak písni na mail...ať vím,jak žijete,jůů???A stále čekám na fotečky:o) Rendo, ty ty ty,ani jsi se nepochlubila,že už jste oškubaný...?... A s tím stříháním.....my stříháme strojkem už dlouho...a bez problému...malej to snášel a snáší velmi dobře. |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
14.4.2004 22:15:59
Ahojky všichni,
tak jsem se sem konečně dostala a přečíst těch asi 40 příspěvků byl celkem záhul. Taky všechny vítám a vyjádřím se k dotazům. Kája chodí bez plínek a normálně si řekne čůrat a hoví (tzn. hovínko) a jdeme na záchod. Záchodu se dost dlouho bála a chodila na nočník, ale už to přestalo. Teď je jen problém, že když někde jsme, tak nechce cizí prkýnko a jde raději na nočník (když tam je). Na záchod bez prkýnka ani náhodou. To by zbořila barák, tak to neřeším. Plínky má na noc a na nějaké dlouhé cestování (busem nebo autem). Taky jsme to nijkak nelámali, prostě to přišlo. Vlastně už kolem roku chodila na nočník. To v létě běhala nahatá a tak různě učůrávala, kde se dalo a sem tam zašla na nočník. Tak a teď čekám, že se začne počůrávat, protože platí, že když o ní něco řeknu, že jí to jde, tak hned druhý den je všechno jinak. K zubaři jsem to ani nezkoušela. Kája je u jakéhokoli doktora poměrně hysterická, tak nevím jak bych jen otočila hlavu tím správným směrem. Třeba časem se to změní. Zuby si čistí sama (relativně sama; teď začíná pomalu chápat, že po nich musí jezdit a že cílem není sníst tu pastu a říct eště pasta) a my dočišťujeme. Jinak kdybyste někam razili, tak na nás myslete. Rádi s váma půjdeme na hřiště, jen ne v úterý. S dovčou u Rendy počítám. Který je to tedy přesně termín od 5.7.? Mějte se hezky, zdravim :o) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
14.4.2004 19:28:17
Čau holky,
Renda asi natáhla bačkory nebo se mnou nechce mít nic společnýho, protože se mi neozývá, tímpádemhorem padlo úterní hřiště. No jo aspoň jsem stihla knihovnu a jiný běhání. Nakoupila jsem kozí mlíko a jogurt. TAk mlíko mi Šimon vrátil, ale jogurt zdlábnul s chutí. Je pravda, že to mlíko je docela hnusný. Dneska jsme byli dopolko na hřišti, jenže někdo počůral klouzačku, takže neklouže a ještě příšerně smrdí. Jo to sou fórky. Odpoledne jsme byli na inzerát nakoupit igelitku autíček, tak má Šimon zas něco do foroty. Zuby nám rostou, špičáky, slinty máme taky. Buzení ani ne a jestli jo, tak to spíš přičítám špatné morálce nebo pozůstatkům chřipky. Takže tak. Rendo, co je ty, že neodpovídáš, nevoláš, nežiješ??? |
| mavaal | 15078 |
|
|
14.4.2004 12:03:33
Jo tak nam ty zoubky taky ne a nedaji pokoj. Porad utirame pusinku, spatne to snasi. V noci se budi. Uz aby to bylo za nama.
Dneska je venku nadherne, tak konecne si budeme s prckama uzivat. Ted jsem s ni akorat prisla domu a to byla scena. Nechce totiz domu, porad by byla venku. Ale musim vsechno chystat na odpoledne, budou deticky s tatkou doma, jdu na No Name do Ji. |
| Eva,Kika(8.2002) | 15149 |
|
|
13.4.2004 21:23:13
HAHA, hlavně že jsem už o tom bolavém zadku psala předtím, nějak se mi ty diskuze pletou, nevím, kam jsem co už napsala.Tak se omlouvám a nemyslete si, že jsem úplně mimo!:-)))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.