| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 1746  [Dalších 1316 >>]
Eva,Kika(8.2002) 15149
13.4.2004 21:21:57
U nás Velikonoce byly taky super, hlavně ten den volna navíc:-)))).Chodila jsem s chlapama a nechala jsem se vysadit u kámošky na vínko:-)))), kde mě potom vyzvedli.
Zoubky si Kika taky čistí sám, my jen dočišťujeme!Teď nám ale zase ty potvory bílé rostou, tak kakáme asi tak 5x denně a máme celý rozbolavěný zadeček!Nechávám ho běhat bez plenky a dnes jsme dokonce lovili i hovínko z punčošek, heč!:-)))
mavaal 15078
13.4.2004 15:30:09
Holky, tak ja velikonoce prozila skvele. Byla jsem porad po navstevach nebo byl nekdo zase u nas. Takze jsem mela o zabavu postarano. A jsem hodna holka......
Jinak zubare zatim nebereme tak vazne. Mala si cisti zoubky a se mnou chodi k zubari, a ze se tam nachodim. Protoze po porodu mi prijde, ze tam jsem jako doma. A dokonce uz sedela v kresle a v pohode napadobovala mamu. Takze otevrela usta a cekala primo ukazkove.
Rendusko a Miso, jak to mate v planu se ZOO??? Jdete v patek nebo ve ctvrtek???
Eva,Kika(8.2002) 15149
13.4.2004 8:19:49
Ahoj holky,
Majko, naše zubařka si s malým povídala (já jsem ho měla na rukou), mně se zeptala na zuby, na to, jak je čistíme.Bavili jsme se o stravě.Malý dostal figurku zvířátka a vitamínek.Byla úplně v klidu!
Majka L. 11496
12.4.2004 23:43:24
Ahoj holky, předem chci poděkovat všem, co nějak reagovaly na moje všetečný dotazy...
A zdravím i ty ostatní. Doufám, že jste prožily hezký Velikonoce a že vám ty vaše ratolesti i s chlapama dali co proto (alespoň mě teda ten náš lump honil celý ráno s pomlázkou po kuchyni a měl z toho třetí světovou...).
Mám na vás další dotaz (neva?) - jaký máte zkušenosti se zubařem? My jsme na čtvrtek objednaný a já doufám, že Míša alespoň otevře pusu (protože na nějakou velkou prohlídku to teda nevidím...).
Tak zatím všem pá a pusu vašim broučkům...
Majka a Míša
lydushe + 3 háďata 3538
12.4.2004 13:26:36
Tak co zejtra holky? Vyrazíme nebo dorazíte nebo jak?
Jinak mašinkou jsem u nás taky zkoušela. Měli jsme nějakýho šmejda, to za prvý a za druhý Šimon málem zešílel a zboural barák, takže nůžky se mi zdaj bejt víc v klidu a jistější..:o))
Eva,Kika(8.2002) 15149
11.4.2004 21:00:55
Ahojte, dnes jsem totálně zmožená-po hoďce squashe a badmintonu jsem ráda, že můžu rukou vůbec vyťukat text:-))).Tady u nás na jihovýchodě dnes bylo pěkně hnusně, doufám, že se to vyčasí.
Malému rostou další zuby (kdy už to skončí!?!?), a tak furt kaká a má už, chudák, úplně zdevastovanou pokožkuna zadečku.Při přebalování fňuká a říká AU a BOLÍ.
Taky malého bereme strojkem.Je na to zvyklý už odmala (hned od narození měl hustý porost:-)))
No nic, jdu koukat na Superstar.
Renda a Káťa 11190
10.4.2004 21:43:54
lydu, strihali sme ji strojkem, muzu ti ho vzdycky pujcit, je too zalezitost 5ti minut :o))))))) tak dej vedet.

jinak s tou chalupou je to super, narozky ogrilujeme radne :o))))))))

tak papapa abuchty

alice, a me se neumis ozvat?????!!!!!!!!!!!!!!!!
mulisi, mulisi
mavaal 15078
10.4.2004 21:39:45
Holky, ještě jsem zpětně všechno nečetla, ale vložím semka jenom mini-příspěvek. Taky pěkné přivítání.
Aničko, mám problém s ICQ, tak se nediv.
Na nočník chodíme, hlavně to jsem chtěla napsat, když o tom tady zminujete. Dneska si malá sama sundala pamprsku, že ji jako nechce a byla pak bez. Když někam jedeme tak ji má, protože většinou usne a na noc taky. jinak chodíme i na záchod. Myslím si, že už nočník odbouráme a bude chodit jenom na malé prkýnko. Nebylo to nějak násilně, prostě zkoušela jsem to a vyšlo to. Chápe to a řekne si ee. Tak jsem ráda, hlavně je to pro ni lepší, když je jenom v kalhotkách, dávám ji už spodní místo plíny.
lydushe + 3 háďata 3538
10.4.2004 10:52:52
Jee Kace to slusi. Prosimte za chvili to ma dorostly. My taky strihali. Nuzkama. Uplacela jsem ho bonbonama. Ma tam jeste docela zuby, ale uz to nechavam bejt. Ty moc napadny, jsem dostrihavala behem poslednich dvou dnu. Simon uz me nenavidi s nuzkama v ruce.
Cim jste strihali Rendo?
A sorry za ty kecy k chalupe, ale az ted jsem se poradne koukla do kalendare.. Jsem hrozna ja vim. A oslavime tam moje narozky!! Juchuuuu
lydushe + 3 háďata 3538
10.4.2004 10:48:53
Evo, tak já zase chtěla úplně původně Kryštůfka..:o))
Pak to byl Jáchym a nakonec manžel rozhodl, že to bude Šimon. Já po Jáchymovi moc toužila, ale má svátek v době, kdy se Šimon měl narodit, tak jsme hledali jiný jméno. Šimon se mi líbil, ale zas má svátek před vánocema.. tak nevím jestli jsme tomu pomohli... Teď vymejšlim Tobiáše, Tadeáše, Samuela a tak..:o))
Jinak my jsme z Prahy. A s tim kojenim jsem to cítila úplně stejně. Na začátku člověk stejně nedělal nic jinýho než kojil a zas takový zážitky jsem z toho neměla. Ale později jsem si to docela užívala tak od toho 3/4 roku.. Ke konci už mě to ale šíleně vyčerpávalo, vždycky jak jsem začala kojit, byla jsem uplně gumová... :o))
Už se těším až se trošku dáme do kupy. Už to vypadá slibně.
Rendo to úterý odpol platí. A ten první tejden v červenci, myslíš ten přelomovej červen/červenec nebo ten co tam jsou ty 2 dny svátky. Jestli ten s těma svátkama, tak nevim jak to dopadne, když budou mít mužové volno. Přece jim ho nedáme jen tak zadarmo??? Jinak my mužem samo.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 1746  [Dalších 1316 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.