Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
10.4.2004 9:42:58
Evino, ty vostudoooooooooooooo, ale snad to dozenem.
Planujem spolecnou dovcu u nas na chajde, tak kdyby se ti chtelo, muzes jet s nama, cim vic, tim lip. jinak holciny, kdo teda pojedete??,,potrebuju to nejak domluvit s babickou a Martinem, tak plati ten prvni tejden v cervenci, jestli chcete nektera jinak, jeste mi dejte vedet ju? papapapapapa |
| Eva,Kika(8.2002) | 15149 |
|
|
10.4.2004 8:45:37
Ahoj Rendo, káťa vypadá na pohodu.Z Hradiště je todoBrna asi tak hoďku cesty, díky za pozvání, ale máme napilno.Snad někdy v budoucnu.Zatím.;-)))
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
9.4.2004 21:44:51
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
9.4.2004 21:35:19
ahojky Evi a Kiko, zdravime a vitame vas.Super, dalsi chlap do spolku :o)))).Utery je super, holky musite prijit vsechny.
jinak my nocnik taky neee, sice kdyz ho vidi, rekne EE,sedne si, ale to je tak vsechno, pak tam strka LALA a rika ji EE A TAK, PROSTE NEEEEEEEEEE.takze to necham osudu, taky si myslim, ze v lete to zvladnem.Ja kojila jen do 11 mesicu, dost me to pak uz bolelo a Kacka byla desnej rozmazlenec a zavislak, nedalo se to s ni vydrzet. jo, Kacenku sme totalne zprznili, mate fotku v albiku, ale snad ji to doroste :o))))). jinak Evi, nevim, jaka je to dalka z uheraku do brna, ale jestli se ti bude chtit, tak tenhle patek, jdeme do zoo.ja, misa a snad i alice, zveme te :o))))))))) tak holcicky, krasny velikonoce a mejte se faaaaaaaaaaajn jindri, anci lydu v utery jo?:o)) luci, prijedes taky??, a co gabi???,, taky uz bys teda jako mohla :o)))))))))) papapapapapa |
|
|
9.4.2004 21:02:06
Ahoj Lydushe!
Šimon je moc krásné jméno, mám ho pro druhé dítě (které ovšem nečekám, jen vybírám jen tak:-))) Odkud jsi?Tady u nás bylo dnes moc krásně, celé odpoledne jsme strávili venku a Kika došel domů jako čuně.Ostatně jako každý den.:-))) Ještě k těm dotazům Majky:Taky máme plenky.Kika nemá ani zájem o nočník.Zeptám-li se ho, řekne, že na něj nechce(ani na záchod).neřeším to.Než bych u něj pul hodinu seděla a vztekala se, raději zaplatím za plenu a budeme si hrát. Kojila jsem Kiku do 18 měsíců.pil jenom mléko ode mě, nic jiného nechtěl.Dostala jsem hnusnou chřipku (horečky, zimnice, nemohla jsemchodit) a můj řekl, že to stačí a vzal si Kiku do parády.Za dva dny jsem už nekojila vůbec. Kojení tak dlouho mi nevadilo, víc jsem si ho užívala než na začátku, kdy o tom každý básnil, a já na tom nic tak hezkého neviděla:-))). Hezký večer a pěkný víkend! |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
9.4.2004 19:53:42
Ahoj evouh..:o)) Zdravíme tebe i malýho. Vypadá to, že o velikonocích tu zas budu strašit sama, určitě holky jely různě po chalupách... My jsme marodi, takže trčíme doma.
Já mám doma Šimona nar. 21.8. :o)) Takže tak. Jinak u nás nic nového, jen že po včerejším úspěchu s modelínou jsem se jej jala opakovat, ale ŠImon si vždycky něco poručil vymodelovat a než jsem začala, tak mi to rozbil a pak snědl... tak čekám co z něj vypadne.. |
|
|
9.4.2004 14:01:42
nazdar holky(teda předpokládám, že jsou tady jen ženské:-))))!!!
Jsem z Uh.Hradiště a mám doma zhruba dvacetiměsíčního chlapečka Kryštůfka (4.8.2002).No, a tak jsem si řekla, že najdeme stejně staré kámoše a jen tak pokecáme. |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
8.4.2004 21:19:28
Tak co u vas? U nas se trosku zlepsuje ta chripajzna. My s Lubosem marodime samozrejme taky... Uz mi hrabe z toho byti doma. Dneska jsme se SImou makali s modelinou. Vymodelovala jsem mu zviratka a on je muckal a choval, takze byl od modeliny od hlavy az k pate...
Jinak v utery hura na detsky ostrov! V 15,30 - 16,00. Muze to bejt i s krmenim labuti. |
| Gabcikovo | 4783 |
|
|
7.4.2004 23:10:00
Ahojky,
holky, mam dotaz, nevite o nekom, kdo by prodal (Praha a okoli, Kladno) korbicku ke kocarku-sportaku Chicco - Tech hlavne barva je Technical Desert - tj. piskova model roku 2003 Na trhu je bohuzel uz jina barva na letosek :( Diky, pripadne dotazy Gabkaber@seznam.cz Gabca |
| mavaal | 15078 |
|
|
7.4.2004 14:25:41
Jééééééééééééééééééééééééééééé, písnu na ICQ!!!!!!!!! Díííííííííky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.