Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| míša,kris (08/02)+vali (01/06) | 8260 |
|
|
6.4.2004 16:08:41
máme pro tebe s rendou jeden prima návrh...takže...příští týden, přesně řečeno ve čtvrtek 15-tého, přijedou s Kačkou na víkend k nám...tak jsme si mysleli jestli nechceš do party ;) samozřejmě počítáme s tím, že chceš!!!
ozvi se mi na icq, ať to můžem naplánovat přesně....síííííííííím |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
5.4.2004 20:55:35
My jsme stále s plínama. Neřešim to zatim. Nočník jsme zkoušeli někdy o vánocích a jediný, co si z toho Šimon odnesl je to, že se bojí, že ho odnesu na nočník, když kaká. Takže když na něj koukám, zatímco on kaká, tak vykřikuje NE NE NE. To je důsledek nočníkové výchovy...
Teď v poslední době stojí a říká čůat,a čůrá do plíny nebo když si přinese nočník tak ho posadim, ale dost bez úspěchu. Netejrám ani jeho ani sebe. Čekám na léto na chatu. Doufám, že to proběhne hladce a rychle. SUndám pleny a tam když se vyčůrá kdekoliv, tak je to v podstatě jedno.. A k tomu kojení. Já bych asi taky kojila pořád. Plánovala jsem kojení do března či dubna. Dala jsem si trošku nůž na krk, že do 26. dubna musím skončit. Objevil se mi totiž atopický ekzém a musím na různý vyšetření a jánevimcoještě a ty testy se nesmí prý dělat při kojení, takže jsem se s dr. dohodla, že to takhle zkusím. Jenže ŠImon onemocněl někdy v únoru pátou dětskou nemocí a jednoho dne se mi vysmál, když jsem mu dávala prso a pak mě kousnul a tak to šlo párkrát za sebou, až jsem řekla, dobrý jak chceš a skončila jsem to. Pravda, bylo mi to líto, on samozřejmě pak chtěl mlíko, jenže já už brala homeo na ukončení laktace, protože ze 2 kojení denně nebylo najednou nic... a co já s tim mlíkem.. No a ještě dneska se na mě podíval, ukázal na prsa a povídá "mlíko????". A když vidí prsa kdekoliv, tak volá mlíko, mlíko... Takže tak u nás. Žádnej sraz zatím neproběhl, já vypadám, že budu marodit, Šimon strašně kašle, zejtra jdeme k dr.. A s pokojíkem gratuluju! My jsme Šímu odložili do vlastního někdy v létě před 1. narozeninama. 2 noci bulel, a pak uplně v pohodě. Dřív jako miminko spával celou noc, ale pak si odvykl a paxme ho asi i budili televizí (máme v ložnici) a manžel trošku vrní, takže se Šimon s námi moc nevyspal..:o)) A navíc mě to pomohlo přestat kojit v 6 ráno a pak udyndávat dál dítě k spánku. Začala jsem tím pádem kojit až ráno, když se Šimon probudil.. Takže mohu jen doporučit.. A se sexem se to teda moc nezlepšilo. Šimonovy zvláštní radary zahlásí kdykoliv se něco děje, takže pořádáme přerušovanou soulož, ne vlastní vinou.... |
| Gabcikovo | 4783 |
|
|
5.4.2004 19:09:14
Ahojky,
odpovim na dotazek: 1/ na nocnik stale Zofka nechodi ... nosi jeste pliny, ale uz asi 2 mesice ji nechavame tak 2-3hod bez plinek, nocnik ma na dosah ... ale je jak pejsek ... pocurava se vyhradne do teplacku ... takze jsme bez uspechu ... jeste ji necham ... nechci ji nutit ... snad to pres jaro a leto nejak natrenuje :) Davam tomu volny prubeh 2/ zaplat panbuh uz nekojim ... zofka byla hrozny savec ... do 13mesicu me sosala ... nechtela jist vubec normalni mimi jidlo ... takze jsme to museli radikalne utípnout ... odjela jsem na vikend pryc, o zofku se staral manzel a pak uz jen tyden dva vydrzet a prsa ji proste nedat ... vydrzeli jsme a zofka se trosku rozjedla ... ale stejne tomu jidlu moc neda ... Jestli ti to kojeni nevadi, tak nebud blazen ... :) Znam kamaradku, ktera kojila do 2-3let svoje deti ... PS. Musim se pochlubit ... od minuleho ctvrtka zofka usina a spi do rana bez buzeni sama v postylce v detskym pokojicku .... myslela jsem, ze to bude tezce snaset, ale je to uplne bez problemu ... takze jsme zas po dlouhy dobe v loznici jen sami dva :) tj. ja a manzel :) Nechci byt za krkavci matku, ale je to osvobozujici pocit ... zofka me dnes rano probudila tim, ze si sama vytahla snurku na hrajicim slunicku, co ma u postylky ... a tak misto "mamííí" me budila melodie ze slunicka :) Tak jsem rada ... |
| Majka L. | 11496 |
|
|
5.4.2004 15:16:14
Ahoj holky. Tak co, už proběhlo nějaké to vaše setkání?
Já bych na vás měla pár otázek. Nevadí? Zajímalo by mě, když máte vlastně všichni zhruba stejně staré "ratolesti", která už jste bez plínek? A JAK jste to dokázali??? A pak ještě jedna otázka: Je tady ještě někdo, kdo kojí? Já totiž ještě trošku kojím, a nevím, jestli nejsem blázen... Jinak všechny moc zdravím a musím jít za tím svým "krásným malým miminkem", které dnes od rána jenom zlobí, vzteká se a brečí... Ale snad to budou jen zuby. Takže zatím ahoj. Majka |
| mavaal | 15078 |
|
|
5.4.2004 7:55:59
Kde zase jste????
|
| mavaal | 15078 |
|
|
4.4.2004 0:19:48
Ahojky Aničko a ostatní,
tak my si užíváme krásného jarního počasíčka a jsme fit. Pořád někde jezdíme nebo někdo k nám. Jinak jsem dneska objednala berušce houpadlo, snad ji to bude bavit. celý týden bude hlídat moje mamka děti, protože budu hodně v Brně. pískoviště už malou omrzelo, ale chvilku si pohraje. asi jsem ji přechválila. |
| Anička+Filip |
| • |
3.4.2004 23:27:36
...bože můj...chtěla jsem samozřejmě napsat....že člověk NemůžE ani vylézt ven....doufám,že jste mě pochopili:o)
|
| Anička+Filip |
| • |
3.4.2004 23:25:03
..ahojjj holkyy..
tak jsem tu podlouhé době /jelikož máme mimo PC/ a koukám,že se tu nic nezměnilo a nic moc nestalo...krom nemocných prcků:-(....chudáčci...Kačka a Šimon Jinak taky vítám nové HOLKY:)) Jo jo, děvčata...já mám volný víkend /teda krom práce/...mužský mi odjeli na chajdu.....takže mám préééé:o) Póčo je opravdu úžasné...až mám obavy zase z léta...z toho hnusnýho vedra /nemám moc v lásce ty pařáky...co se nedají ani rozdýchat a člověk může celý den vylézt ven.../...jo jo...prostě si nevyberem...v zimě moc moc zima a v létě moc moc vedro...... No nic, dětičkám přeji,aby se Vám Lidu a Rendi rychle zotavili a aby jste mohli zase courat po venku...a třeba,abychom se i mohli někde někdy zase zčuchnout.... paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
3.4.2004 22:03:38
Ahojky,
přeju Šímovi ať se dá brzo do kupy, protože venku je to teď fakt super. Nevím jak Kája, ale já si to moc užívám (ona se zdá, že taky :o)) S tím srazem souhlasím. Někde v centru po sedmé hodině mi to taky vyhovuje. Tak dejte své ratolesti do kupy a vyrazíme. Renda mluvila něco o úterku, teď mně ale svitlo, že někdo nemůže. Tak navrhněte jiný termín. V pondělí nemůžu. Pa, pa :o) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
3.4.2004 18:50:47
teda, tady zase nikdo nebyl. hrůza. to koukáte, že su tu??
já jo. šimon celou noc probrečel, kašlal, nudle z něj lítaly, sem tam se přidusil, taxme skončili na pohotovosti a jsme doma. super počasí a my se museli vrátit. ach jo... tak tak |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.