| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 1746  [Dalších 1286 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
1.4.2004 20:44:41
Milé spolumatky,
tak s aprílovým vínčem nám to moc nevyšlo. Jindřišce jsme se nedovolaly (teda Renda nedovolala) a Renda s Kačkou nemocný a ostatní na chaloupkách. No jo, tak snad příští týden.
JO RENDO V ÚTERÝ NEMŮŽU... MUŽ SI DOMLUVIL MONTÁŽ AŽ DO NOCI..
Jinak Gabčo do toho mořskýho světa jsme se chystali už několikrát, jenže jsme se většinou nevychystali kvůli těm šílenejm 120 korunám. Vždycky nás to napadlo chvíli před vejplatou... :o)))
Já se teď chystám do Bludiště na Petřín. Myslim, že by to Šimona mohlo bavit. Je to takovej malej narcis, miluje prohlížení vlastních fotek, pokaždý, když ho oblíknu tak utíká k zrcadlu a vykřiku CUČÍ CUČÍ, jako že mu to sluší. Dneska si odmítnul vzít boty, co jsem mu nabídla (ty nový že jo, co jsme mu koupili, aby se muv nich dobře chodilo..) a vzal si starý křusky koupený na inzerát s nimiž jsem zamýšlela chodit na písek a brousit špičky na motorce...
Takže šel 4 kiláky v křuskách a zakopával o všechno.. No jo no, nenadělala jsem nic. Fešák chtěl křusky...
Zejtra dopolčo jdeme opět na oční. Potřetí, doufám, že to tentokrát vyjde. Nechám se sama prohlídnout, tak se Šimon snad zvládne nějak zadaptovat a nechat se vyšetřit. Uvidíme. Pak frčíme na chajdu, takže budu až v neděli večer.
Jestli budete domlouvat ten sraz, tak se připojím ráda. Někde v centru po sedmý hodině. Ideál.
:o))
mavaal 15078
1.4.2004 14:30:36
Majko, taky vitam.

Holky, tak si to pekne uzijte!!!!!!!!!!!!!!!
Gabcikovo 4783
1.4.2004 13:16:42
Ahojky, ja jsem z Kladna ... :) ... ale jinak jsem puvodem z Prahy-Podoli :)

Holky,
byla jsem s Zofkou na bezvadne vystave ... mozna to znate ... ale kdo nevi ...
na Vystavisti v Praze je stala vystava Morskeho sveta ... fakt to stoji za shlednuti ... :)

Maji tam akvarka s sasankama, rybkama, morskyma konikama a myslim, ze je to i docela dobre pro prcky ... Zofku teda nejvic zaujalo chodit po schodech ... ale par rybek taky videla :)
Vstupne je tam 120 Kc pro dospeleho, Zofku jsem mela zdarma, ale nevim, od kolika let se plati deti :(

foto je na http://rodina.cz/alnagoni ... album 2004 03 24 Morsky svet
Majka L. 11496
1.4.2004 13:00:15
Ahoj holky, díky za přivítání. Jsem ráda, že si takhle s váma budu moct někdy pokecat, i když se k netu nedostanu každý den...
Odkuď vůbec jste?
Musím se přiznat, že jsem minule docela dlouho přemýšlela, jak to tady vlastně funguje - byla jsem už zaregistrovaná a pořád jsem nemohla přijít na to, kde se mám přihlásit... pak jsem zjistila, že se přihlásím, až když chci něco napsat a tak..
No, nejsem přes počítač moc talent, no.
Majka
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
31.3.2004 20:18:07
Ahojky,

tak domluveno. A kde se to plánuje?
Renda a Káťa 11190
30.3.2004 23:12:42
holky tak na aprila se spustime jo?

Takze ja Lydu, Jindri, Ance, Kuba , hajnej, co to kecam, Majka a Lucka??????

takze jo, berte to za domluveneeeeeeeeee

papapapa
30.3.2004 19:37:08
Ahojky Majko a Míšo,
vítám vás tady a těším se, že se někde uvidíme :o)
30.3.2004 19:35:40
Ahojky všichni,

Luci, myčku vřele doporučuju. Jsem s ní moooc spokojená. Máme Indesit a nemůžu si stěžovat. Mimo jiné myčka zabaví i Kajulu - skládá do ní nádobí, ukazuje, kam mám dát prášek, zapíná jí, vypíná a opět nádobí vyndavá. Prostě jí to na nějakou dobu zabaví (nás obě).

Na vínečko bych šla, ale přikláním se k čtvrku (1.4.) a i to bych možná dorazila až někam za váma, protože muž neví, kdy přesně dorazí. Má teď uzávěrky, tak je to zas hektický (jako každý měsíc touhle dobou).

Takže pa, pa :o)
lydushe + 3 háďata 3538
30.3.2004 18:55:08
Ty jo Rendo naopak imunita dětí se posiluje tim jak proděláš všechny ty choroby...:o)
Můžu ti říct, že těch chorob teď je tolik. Já mám taky afty a začíná mě se dělat knedlík v krku a začíná mě pobolívat, celý tělo mě bolí... Takže buhví co je ve vzduchu. Sousedi jsou taky marod, na písku málo dětí. Moje babička řekla, TO JE VE VZDUCHU, BUHVÍ CO TU NA NÁS SYPOU..:o)
Dneska jsme byli nakupovat dopolko. Muž má ty narozky a mojí mámě k svátku jsem koupila arnikový olej na masírování. Porád ji bolej záda...
No a odpoledne jsme trávili s tyranosaurama na hřišti a na písku. Tyranosauři - velký děti, co ty malý šikanujou..:o)) Ale aspoň si náš Šimon zvyká... Je krásně, mám z toho počasí fakt radost. Co??
Renda a Káťa 11190
30.3.2004 17:13:31
ahojky holky, tak vas vitame "v klubu".My se tady bavime tak nejak vsechny se vsema :o) je to sranda, takze sme tu pro tebe vsechny , rovnou muzes jit s nama na vinko, teda pokud se uz konecne domluvime, ze???, Ja totiz jak to nevezmu do svych rukou, tak je to ztraceny :o)))))))))))))))))

Tak pa a budem se tesit
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 1746  [Dalších 1286 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.