| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 1746  [Dalších 1276 >>]
Majka L. 11496
30.3.2004 13:27:51
Ahoj, jsme Majka (27) a Míša (08/02) a rádi bysme si dopisovali, popřípadě se i seznámili s maminkou a stejně starým dítkem...
Budu ráda, když se někdo ozve na M..ajka@seznam.cz nebo na MaajkaL@centrum.cz.
Renda a Káťa 11190
30.3.2004 11:31:49
ruznofilky, kazdy prte miluje boty boty botyyyyyyyyyyy.ta nese ma taky, soupnu vam do albika fotecku, v tatovejch teniskach :o))).
My ted mame pohromu, o5.Kaca ma nejakoou virozu, furt jeci, mam ji na brise a vubec, desivy.Ma plnou pusinu aftu, nevim, kde to furt bere takovyhle veci.Ja snad nemela bejt s pupkem v tom mekaci, takovejch italu co mi tam proslo, a arabu a ukrajincu, rumunu a vubec.No hnus.To je imunitka.
Jinak ja muzu kdykolvek, takze zanechame deticky otcum a vyrazime??????????

Lydu, kolnu ti a domluvime to, pak kolnu i Anci, Luce Jindrisce, jo?

tak paaaaaaaaaacko jdu se mazlit
lydushe + 3 háďata 3538
29.3.2004 20:58:05
No bačkůrky jsme koupili žluté s medvídkama a kostičkama takovej skvělej retro styl. Myslim, že jsme měli taky takový. Trošku mi ten vzorek připomněl visklajvantovej ubrus..:o))
Šimon si taky nazouvá moje boty courá v nich po bytě, je to fakt sranda. A když teď jezdí autem, tak oďobává ty pupíky na těch novejch. Těším se, až vychytá nějaký hovínko.
Luciáne s těma pískama se musí tam kam psi nesmí, takže někam na oplocený hriště, ani bych na jiný s mrnětem nešla. Třeba na ten dětskej ostrov psi vůbec nesmí.
Tak holky, co chcete vyrazit na vínčo, řekněte kdy. Buď na apríla nebo den před aprílem.
Anče to volání neni o tom, že by tady nikdo neměl nic vědět, ale o tom, že se po telefonu dohodneme 100x rychleji než tady. Já sem koukám jen večer a je to tudíž na dlouhé lokte.
lydushe + 3 háďata 3538
29.3.2004 20:52:42
Tak Velrybu důverně znám, chodili jsme tam často, paxme se přesunuli do Evangelické fakulty do kavárny Marathon (hustý bylo, když se tam na narozeninové oslavy zvaly striptérky..:o)).
Teď chodí kamarádi hodně do Sudičky, to je u Jiřáku. Já jsem si docela oblíbila Kolíbku, to je kousíček od Vodičkový ulice a maj tam dobrý víno nebo tu Albio restauraci, jelikož se tam nekouří a člověk pak nesmrdí a maj tam bio víno a to je taky dobrý dobrý :o))

mavaal 15078
29.3.2004 0:06:21
Jééééééééééé, Aničko, jsem na ICQ, písneme
mavaal 15078
29.3.2004 0:05:20
Ahoj holky,

tak já se nepřidám, manžel je o 12 let starší než já.
Taky chci koupit první gumáky, hned zítra se půjdeme podívat. Jednou se mi stalo, že jsem si donesla domů jednu botu. Lidu, botofil, dost dobrý. Malá šílí po botech. na svoje si navleče pantofle a vydrží v nich chodit dobu, že se divim jak ji to ba.
Taky chystáme dlouho velikonoční výzdobu a už máme přezdobeno. Dělám WC, teď jsem si dělala věnec na dveře a okna jsou čisťonká a jarní. Mám připravené truhlíky s kytkama, jen potřebuju to počasí, abych je dala ven, a že jich je 33 truhlíků.
Myčku máme Miele, podívej se do diskuse na názory a zkušenosti, líp se budeš orientovat.
Anička+Filip
  • 
29.3.2004 0:04:56
Luciku,
kdyby jsi teda brala ten "parník" s malým,tak se můžem domluvit....jůůůůůů.....klíďo mi písni....
Anička+Filip
  • 
29.3.2004 0:03:12
Ali,
tak kdy jedete na dovču??????????????A co zkoušky???Už máš po nich,školačko????
Anička+Filip
  • 
29.3.2004 0:00:32
Rendo...............ty jedna kozino.....co by jste si furt jen volaly????
To mi tady,bychom ani nevěděli,že některá někam chce jít....víš...:o)
Anička+Filip
  • 
28.3.2004 23:58:33
Lidu,
botičky jsou krááásnéééé......:o)
A co bačkůrky???S těma jsi se nepochlubila???Sem s nima:o)

JInak,
my zatím botky nemusíme kupovat...malej má troje..a zatím mu ještě jsou /3x ťuk/...a dvoje boty na doma /jedny doma a jedny u našich/,abychom nemuseli běhat s botkama /přezůvkama-bačkůrkama/:o)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 1746  [Dalších 1276 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.