| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1746  [Dalších 1266 >>]
Anička+Filip
  • 
28.3.2004 23:56:09
...a s tím srazíkem...jsem to myslela tak,že beru to posezení na zahrádce /nebo jen na lavičce/ a prckové na písku:o))
Tak až budete někdo někdy chtít..tak my se připojujem....teda pokud Nás vezmete....?....:o)
Anička+Filip
  • 
28.3.2004 23:54:27
Lidu,
já teda nejsem /jak už jsem sem psala/ typ člověka,kterému nevadí se promenádovat /chodit/v plavkách...tak proto jsem sem písla,že u nás bazén nehrozí...a né z toho důvodu,že bych se tam chodila ukazovat,víš...prostě,někomu nevadí jak vypadá,či nevypadá a je mu fuk jak se cítí....:o)
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
28.3.2004 22:30:18
To jsem to předtím trochu utnula...
Takže pokračování...:
Docela mě překvapilo, kolik z nás má mladšího partnera..:-) Tímto se teda taky hlásím do klubu obdivovatelek zajdů!:-) Ten můj je skoro o rok mladší, chodili jsme spolu na základku do sousedních tříd:-). Každý rok mám víc než měsíc na to, abych mohla říkat, že jsme stejně starý. Ale nevadilo mi to ani v šestnácti, když jsme spolu chodili poprvé. Tenkrát jsem se s ním rozešla proto, že byl menší než já. Za rok mě přerostl, a pak jsem ho za dalších osm let znovu sbalila..:-)))
Takže mi zajda svědčí! A to jsem předtím měla dlouho vztah s mužským o devět let starším (Pavel, víš, Lidunko..), taky dobrá zkušenost.:-)

Jinak my už doma chystáme velikonoční výzdobu. Zase jsem se pustila do malování na sklo. Je to mooooc krásný, ale zabírá mi to hrozně moc času. Asi jsem trochu nešika..:-)

Holky, kdo máte myčku na nádobí? Poradíte? Chystáme se jí taky koupit, ale pořád si nejsem jistá, jestli jí opravdu potřebuju (jestli si jí zasloužím..),a jestli ty peníze nepoužít raději někde jinde.:-)) Stojí to opravdu za to? A jakou případně koupit, co by měla mít a umět?
28.3.2004 22:14:27
Další srazík bereme! Bazén v Letňanech je super, taky jsme OZP, tak uvidíme, co zjistí Renča. Já www stránky OZP nemám ráda, špatně se tam hledá, tak to nechám Renďulinko na Tobě, když jsi teda ta vedoucí...:-)
Termín nahoďte. Jen ne prosím tento týden, tj. od Po 29. Konečně se chystáme utrhnout se od práce a zkontrolovat naši chaloupečku.

Parník bychom asi taky dobře zvládli, hrad nevím... a to pískoviště ještě vyzkoušený nemáme, protože máme všude psí hovínka:-(, tak to necháváme až na chalupu, kde chceme udělat nějaký krytý.
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
28.3.2004 22:06:46
Hmmmmm, pěkný botičky; do sucha i do vodičky :o))
28.3.2004 21:51:40
Jasně, jsem taky pro centrum. Řekla jsem si, proč to nezkusit. Za to nic nedáš. Dřív jsem ráda chodila do Velryby (ta je u metra Národní), ale bejvá tam dost plno. Máte někdo nějaký nápad?
Pa, pa :o)

Lidu, na tu adresu na boty se mrknu a omrknu i ty vaše botky :o)
28.3.2004 21:36:18
Taky máme doma botofila..... moc hezký výraz, Lidunko.:-) Neustále nosí, přenáší, vyndavá, uklízí, nabízí (při odchodu ven) boty všech členů naší domácnosti, ale i boty většiny našich návštěv. A protože tatínek má účetní kancelář doma, tak je to několik návštěv denně, takže je tu fakt veselo....-)
Jinak botičky máme taky nové, a jak některé z vás mohly samy spatřit v ZOO, jsou nám dost velké, ale Fíla je má rád a umí v nich chodit, tzn., že nezakopává.:-)
V pátek jsme koupili v Globusu první holinky, Filípek byl doslova nadšen!!!!! A ještě víc pak doma, a to i přesto, že jsme přivezli obě pravé...! Ale už jsme to dali do pořádku.:-)
lydushe + 3 háďata 3538
28.3.2004 20:37:47
Tady je www stránka toho obchodu co tam chodíme nakupovat
http://www.detskaobuv.cz/
lydushe + 3 háďata 3538
28.3.2004 20:37:04
Jindřiško, co se vínča týče, já bych navrhovala něco v centru. Já vim já sobec.. :o)) Jenže pro mě ze Smíchova, když pojedu na víno, tak pojedu MHD, což pro mě k vám obnáší asi tak hodinu a půl..:o(
JSem třeba pro Pavlák nebo něco co budete mít holky nedaleko metra, nebo Mírák nebo tak...
Nám pani poradila, když jsme změřili nožku, že ty boty nemaj bejt moc veliký. Že třeba ta firma DPK (Kubátová), že dělá ty boty už s nadměrkem. Takže Šimon teď vyrostl z 22, ale má teď 23 a má tam přes centimentr místa. Zkoušeli jsme i o číslo větší ale evidentně mu byly moc veliké a zakopával v nich. Takže ták.
A Rendo tu lagunu teda zjsti. Dík :o))
28.3.2004 19:09:53
Ahojky,
tak jsem tu. Měla jsem to teď trochu rozlítaný, tak jsem nějak nestíhala. Ale dneska jsem se krásně vyspala. Byla jsem s Kájou u rodičů a nechali mě spát skoro do oběda.

Jinak jsem pro každou špatnost. Na vínko půjdu, do bazénu taky a na pískoviště "jakbysmet". Řekněte kdy, předem upozorňuju, že v pátek 2.4. nemůžu. Jinak u nás v Petrovicích máme dobrou picošku. Né, že bych se chtěla vnucovat, ale jen tak navrhuju ;o)

Lydu, přesně Ti rozumím. Boty jsou hrůza na kupování. Teď právě řeším, že musím s Kájou vyrazit koupit jarní botky a vůbec se mi nechce. Nevím jakou velikost. Prostě jak píšeš. Chci o něco větší, aby jí nějakou dobu vydržely, ale zase, aby se jí v tom dobře chodilo. No, nějak to taky budu muset vydržet a vyřešit. Jinak Kája si boty kupuje ráda a v obchodě se nádherně sem a tam prochází a ukazuje nový boty. Teda, to bylo před zimou, teď může být všechno jinak :o/
Stejně tak souhlasím s mladším manželem. Taky mám jednoho doma :o)

Mějte se moc hezky, zdravím, pa, pa :o)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1746  [Dalších 1266 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.