Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
28.3.2004 12:57:10
ok vino domluvime po founu a do toho lagoonu muzem zadara, ale jen v nektery urceny hodiny, to jeste zjistim na netu
|
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
28.3.2004 10:49:51
Tak vínčo ve středu nebo ve čtvrtek. Asi. Ještě proberu s mužem...
Hele do laguny v letňanech se dá jít zadarmo nebo se slevou, když seš OZP nebo co? My jsme taky OZP. A občas chodíme do Radlic. Ale tam zrovna jako na potvoru platěj uplně jiný pojišťovny... Dneska už je trochu líp, právě se snažím mladýho pána přesvědčit, že půjdeme ven, a on si tu hraje se stavebnicí a s housenkou a ani za mák se mu nechce. A už je jedenáct (nenávidím letní změnu času ....... blééé), a my čučíme doma. Muž se hrabe v garáži. Nedělní poetické dopoledne.... |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
27.3.2004 22:08:36
Lydu?, a tos mi nemohla rect, ze pudem na vino?A tady to hazis do placu????Tak kdy??ja vinny dychanky primo zboznuju, vid miso? :o)))Takze rekni datum a ja du.
Jinak, to plavco je super, klido pudem, ja mam lgoon zadara, mame ozp, takze zadna krec.Jinak ja teda taky zkouknu kdejakyho chlapa v bazene, kdyz je teda dobrej, proc ne?Lydu a nejsem uchyl, ver miiiiiiiiiii :o))))))).Takze, jestli se nebudes bat, ze se utopime, pac jak ja tam vlezu, tak stoupne hladina, tak my dem. Jinak ze je hnusne uz psat asi nebudu, jednak to vidite a jedna uz to tu ty dve pusy napsaly a taky ze uz bude hezky a pak bude dokonce leto, jo, verte mi, rikali to, normalka od cervna je regulerne leto, ja tomu taky neverila.Takze zdar a silu. JoLydu, Lucku nehledej, ty se maj radi :o))))))))))))))))) |
|
|
27.3.2004 20:34:54
No neděje, my byli dneska kupovat ty boty. Kupodivu a překvapivě to všechno proběhlo v klidu. Šimon si nechal změřit nohu, koupili jsme božsky roztomilý botičky, bačkůrky a ponožky a stálo to litr. Jo jo neni nad to chtít dopřát svýmu drobečkovi jen to nejlepší. :o)
A koupili jsme tyhlencty.. http://www.dpk.cz/okno.php?co=c03 ty uplně vlevo. No jo se musim pochlubeet! Šíma je do těch bot uplnej blázen, furt vykřikuje body body a mazlí se s nima. Je to botofil... |
| mavaal | 15078 |
|
|
27.3.2004 0:52:44
Máš pravdu, že se tady nic neděje. Taky semka nakukuju.
Dneska jsem byla odpoledne pryč a děti hlídala moje mamka, takže jsem odpočatá a připravuju něco na zítřek. Už jsem se těšila jak budeme venku, ale místo písku můžeme stavět sněhuláky. |
|
|
26.3.2004 20:20:43
Já už taky píšu pěkný hovadiny aby řeč nestála. Holky nešly byste někdy některá na vínčo třeba večer?
|
|
|
26.3.2004 20:19:57
Ty jo holky, co je to tu za mrtvou diskusi? Rendo, Lucko, Jindřiško a ostatní, kdepak jste zalezlé?
My doma, chodíme v pláštěnce do deště skákat do louží. Je fakt hnusně, ale už nevím co doma. Šimon vyrostl z bot, tak musíme koupit nové. Ach jo. Strašně nerada kupuju boty, nejen pro sebe, ale pro Šimona obzvlášť. Nevím o kolik větší koupit, aby mu vydržely a zároveň, aby nebyly moc velké na dlouho. No hrozný. Peru se s tim. Jinak s tim srazem jsem to myslela, tak že se domluvíme tak, že si řeknem je hezky, má to vydržet, tak se pozejtří sejdeme na tom a tom dětském hřišti. Nebo má bejt hnusně, taxe zítra sejdeme v bazénu a budeme tam exhibovat v plavkách.. :o)) Anče nás teda nedoprovodí, asi by jí tam koukali do krku nebo co... já na nějaký proporoce kašlu, dneska sem viděla svojí siluetu ve skle a byla moc půvabná, docela jsem se zhrozila, ale fakt to neřešim, když vidim spousty ženskejch jak vypadají a jak chodí oblíkaný... no nemám se tolik za co stydět.. si řikám. A nevim kdo chodí do bazénu se předvádět nebo pozorovat ostatní... asi úchyl.. Tak to bylo slovo do pranice. Perte se a žerte se. Zejtra jedem ke tchánům slavit mužovo narozky. Už to bude starej kozel, konečně zas stejně starej jako já..:o)) Jo jo holky neni nad mladší manžele. |
| Anička+Filip |
| • |
23.3.2004 23:25:59
Jindřiško a holky....plavčo...to my se určo nepřidáme...jelikož nemáme /ani já a ani malej/ plavky a hlavně nejsem typ,kterej je v plavkách moc rád a hlavně typ,kterej tam bude honit svýho mrňouse...ha ha ha...takže to my budete jedině pak vyprávět:o))
|
| Anička+Filip |
| • |
23.3.2004 23:23:42
Lidu,
tak já nevím...s tím ICQ.... A jinak se přidávám s tím srazíkem k tobě...myslím k tvému návrhu...śraz a pak by se vidělo a domluvilo:o) Klíďo bych brala ten písek s tou restauračkou /nebo co jsi to písala/:o) To zatím vypadá /podle mého/ nejlíp:o))) Jinak...parník je myslím taky fajn,ale když se na to netváříte,tak se nedá nic dělat a já nikoho přemlouvat nebudu /a půjdu na něj i bez Vás...koziny/:o) ...hrad?????...myslím,že právě ten by dopadl nejhůře...?... Pa pa pa A dovču...nevím,co bude v létě,ale když tak pojedem takééé:o)) |
|
|
23.3.2004 19:34:01
Jo a dovolená by měla bejt průchozí. Zatim..:o))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.