| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 1746  [Dalších 1096 >>]
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
27.2.2004 14:43:21
Je to Hyacintová 10. Kousek za poliklinikou v Jabloňový. Tam co jsou teď postavený nový domy.

ZOO je mi jedno, kdy bude. Ale čím bude tepleji tím líp. Chlapa teda taky nevezmu, ale jen proto, abych nekazila partu. On si totiž rád hraje (přesněji lumpačí) s dětma, tak se vsadim, že by s nima někde blbnul (myslím se všema, který by byly ochotný a nebály se) a my bychom mohly kecat. Ne, ale asi bez jinýho chlapa by steně nešel.

Pa, pa :o)
Anička+Filip
  • 
27.2.2004 1:36:53
Co Lucík+Fíla????
Nevíte o nich,někdo...Rendo?????Ještě jim nejde PC,nebo net???Nebo jak to mají????
Anička+Filip
  • 
27.2.2004 1:35:45
Jindřiško,
kde je v Záběhlicích to MC,prosím???
Anička+Filip
  • 
27.2.2004 1:34:59
joooo,a my na 18-ti m. měli...10kg (a myslím,že jsme o moc neztlostli od té doby)....mé dítě totiž žije jen z toho,co vypije:o))....
Anička+Filip
  • 
27.2.2004 1:33:26
Tak holky,
my s našima "babí a děda" problémy nemáme...a malýho pak do kupy dávat nemusíme...naštěstí,uff

ZOO...je dobrý,akorát nevím,zda nebude ještě zimka...bejvala bych to nechala až na duben,ale asi by to neprošlo,coooooo...Rendooooo??????.....Holky?????
A teď v Březnu-by jsme mohly bejvaly udělat srazík v nějakém tom MC???....Mohly jsme si to tam i třebas zareservovat(teda pokud to jde???)...a do ZOO,až bude tepleji???.....jinak,Jindři,já svýho chlapa teda asi brát nebudu....asi by ho to tam s námi nebavilo-teda nééé asi,ale určitě....
26.2.2004 22:02:26
Rendo, já vytrvám a jen tak se mě nezbavíš :o) Příští týden zase razíme a pak ten další jsou prázdniny a je zavřeno.
26.2.2004 22:00:07
Psaní o tom, jak se měřil a vážil Šíma mi dost připomněl naše vážení a měření na 18-ti měsíční prohlídce. K tomu bylo očkování, ale jen pro silné nátury a ruce.
Jinak pro ZOO jsem taky a mám stejný problém se spaním v kočárku. Kája spal naposledy v kočáře na konci října, a to jsme byli na výlovu, kde bylo mraky lidí (jen má nejbližší rodina +- 40 lidí + sousedi), Kája každýho pozorovala, lovila ryby apod., takže byla dost zruchaná a odpoledne po malém přesvědčování to v kočáře zalomila.
Do ZOO razí jen matky nebo se berou i otcové (když je to ten víkend)?
lydushe + 3 háďata 3538
26.2.2004 20:37:24
Je tak taky konečně někdo KDO MI ROZUMÍ... :o)) Mé spolumatky mi rozumějí. Šíma se vzteká, kde to jen jde. Jen když jsme mezi dětma, tak zas stojí a kouká a tak se potlouká, občas si hraje a vypadá na naprosto klidný a pohodový dítě. Kavárna Na houpací koni se stává naším druhým domovem. Já si tam dám kafe, potkám tam spousty kamarádek a Šíma se tam klouzne a ohladí si hrany své osobnosti.
Šimon má jinak 11,6 kg (asi... uplatnila jsem svou zelinářskou praxi, kdy jsem musela Šimona posadit na tu miminčí váhu a když se tak nějak trošku přestal mlít a viset mi kolem krku, taxem to odhadla) a měří něco mezi 84-87 cm...
Pigárko nedostal ukecala jsem to, že má rýmu. 16.3. jdem na obrnu, tak to sfouknem najednou.
Zologajda je dobrá, jen nevim jak to bude s tim našim spanim. Naposledy spal v kočáře na konci září v zologajdě a byla to tragédie, nevim jak to bude po zimě. Do zologajdy si chcem koupit permici, abychom tam mohli častěji.
Dneska jsem byla u doktora, hlídal děda a Šimon prej byl uplně hotovej, že neni máma. Lump. Docela si mě potom vážil.
Taky máte tak benevolentní prarodiče? Šíma u nich pořád něco žere, houpe se na lustru, tahá kocoura za ocas... Dát ho potom vždycky dohromady, trvá docela dlouho. Neposlouchá a myslí si, že doma je to stejný jako u babi a dědy...
mavaal 15078
26.2.2004 19:58:05
Rendo, jupí!!!!!!!!! Jdu na ICQ snad máš chviličku na pokec
mavaal 15078
26.2.2004 19:57:30
Rendo, jupí!!!!!!!!! Jdu na ICQ snad máš chviličku na pokec
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 1746  [Dalších 1096 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.