Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
26.2.2004 19:56:31
Ahoj všichni,
tak jsem dneska prubovala MC na Zahraďáku (resp. v Záběhlicích) a myslím, že na oslavu narozek by to bylo super. Je to v podstatě taková kafárna pro maminy s dětma. Můžou si tam pokecat, dát dortíček nebo prostě nějakou mlsku, kafíčko, čajíček a co libo k pití. Pitíčka a dobrůtky pro děti jsou taky k mání. Je tam klouzačka a spoustu hraček. Kdyby chtěl někdo na kafe, tak razíme. Funguje to tam od 9 do 19 hod. Tak pa, pa :o) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
26.2.2004 19:34:39
ahoj holcice!
gabi, to ste teda hubenouri, kaca ma 12kg, skoro!!!!!!!!!!!!!!!!!!jezis, to abych ji zacala prohanet po polich.za datum diky, to vis, ja to musim vsechno vedet :o). Jindri, sem desna co?ale uvidis, urcite to jednou vyjde :o)ver miiiiiiiiiii holky, zoo se bude konat mezi 19 a 21 breznem, pac to je viken, kdy tu muzu ubytovat rodinku z chyse, jsem zvedava jak se budou tvarit na postel, to vite, spej jen na slame, nojo.......... takze si to kocicky zaridte, prosiiiiiiiiiiiim Alicko, hudry hudry, ty budes prvni, kdo prijede, je ti to jasny jo? a muzete spat taky tady , nejak se vejdem, abys nemusela odjizdet driv, ale to vymyslime podle situace :o) tak holky papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| mavaal | 15078 |
|
|
26.2.2004 19:07:23
Taky jsem dneska byla s Vaninkou na kontrole v 18 měsících. Tak máme 82cm a hmotnost 12,410 a všechno v pořádku. očkování proběhlo celkem pohodově, i když jsem z toho měla strach. Malá chvilku poplakala a pak ji zaujal obrázek, který dostala a bylo PO.
Teď chodíme poctivě sáňkovat. Prvně chtěla jenom bobovat. A hodně je u mojí mamky na hlídání, protože jezdím do Brna do školy, ale zvládá to dobře. A narozeniny máme 24.8. |
| Gabcikovo |
| • |
26.2.2004 18:32:52
Byla jsme vcera s Zofkou na 18mesicni kontrole ... tak ma:
78cm a 8,90 kg ... na vic holt to nevysplhalo ... v roce mela 8,09 kg Do statistiky je narozena: 28.8. :) Ptala se nas Mudr, jestli Zofka mluvi ve vetach ... tak ve vetach teda nemluvi ... spoji max 2 slova a jinak povida nejaky jeji blaboly ... jestli to jsou vety to nevim ... spis si tak pozpevuje :) Ted manzel donesl CD Tancovala zizala ... tak se tu Zofka mohla pretrhnout v tanci :) Me to zas tak nenadchlo ... radej bych si pustila Jarka Nohavicu nebo MIG 21 :) Strasne ji bavi samolepky ... jakykoli ... ruzne mi to lepi po nohach, backorach, po kuchynsky lince :) Dobry jsou samolepky, co davaj v Albertu jako body - sbiraj se body a za urcity pocet je neco :) |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
25.2.2004 22:16:07
Ahojky všichni,
opět vás po dlouhý době zdravím. Poslední dobou jsem nějak neměla večer sílu na jakoukoli komunikaci, protože Kája je děsná. Přišlo nám taky uvztekaný a ještě k tomu ubojený období. Spojení obou je dost záhul na nervy. V podstatě to vypadá tak, že v novém prostředí, kde jsou děti (dospělí tolik nevadí, to se jen tak stydí), je Kája přilepená na mně a když se hnu chytne mi nohy tak, že nemůžu udělat jediný krok a začne hystericky řvát a slzy jako hrachy. Ufff, kdy to přejde? Mám pocit, že opravdu žádný čaj nepomůže. Ale třeba je ten protizlobidlový čaj pro mamči. Něco jako sedativa. To bych fakt potřebovala. Zítra zase vyrážíme za dětma, tak bych si lokla před a dala do termosky na zbytek dne. No však Renda uvidí. Jinak pro narozky jsem všema deseti. Jen nevím, jestli to musí být zrovna ten mekáč. Nemohlo by to být někde v MC? Zítra jdu omrknout MC v Hyacintové na Zahraďáku. Třeba by se dalo tam. I když MC o prázdninách vlastně nefungují, co? Do ZOO ráda vyrazím, ale taky se přimlouvám za teplejší počasí. Mějte se hezky a já jdu věšet prádlo. Romantika dnešního dne. Pa, pa :o) |
| Anička+Filip |
| • |
24.2.2004 23:37:16
Renda a i já jsme prckům koupily taky karty...je tam obrázek,pod ním nápis co to je a na druhé straně je to jen černobílé-asi na vymalování,a mají :"první slova","zvířátka",.....a tak....takže si myslím,že je to asi skoro to samé,co máte Vy,Lidu,
a malej je taky na to šikulka,ale že by mi říkal pipi "Hýl"..to fakt né..tak nevim.....ale je šikovnej,vezme si je a ihned mi je dá,abychom si je spolu taky procházeli,a on ´pak říká co je co,a nebo si je vezme sám a chodí za mnou a říká co to je (teda snaží se) a já musím říct,že je to správně:o)) Je to prča...u Vás ,Lidu asi taky néééééééééééééééé Jdu chrupat,takže se mějte,papapapapapa ...jinak jsme dneska museli jít opět ven,a opět jak jinak,než s "motorkou":o))...celkem to klouzalo,takže to bylo perný... |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
24.2.2004 23:21:07
Tyhle karty jsou jiný než ty co se dávaly k plínkám... To jsou karty, který se používaj v nemocnicích pro lidi postižený mozkovou mrtvicí. Je tam obrázek a pod ním je napsáno co to je, je to tiskace i psace. Vyhrabala jsem to někde na půdě po starý tetě.
Jsou tam různý témata: barvy, zvířata, jídlo (je tam třeba řízek..:o)), zelenina, ovoce, kytky, stromy, písmenka, různý činnosti, části těla. A pak jsou k tomu takový velký a tam je ulice, statek a bla bla, zkrátka toho je habaděj. Ještě na dlouho. Jenže Šimon to tak žere, že mám třeba pakl 40 karet a ty projíždím třeba 5x za sebou. Za 2 dny se ho jen tak zkusmo zeptám, co je tohle za ovoce a on řekne angešt... takže angrešt a nikdy před tim ho neviděl, na jinym obrázku. Tohle je podobný jedný metodě, kterou vyvinula maďarka Orsolya Kiss. Ta učí svoje děti a ty třeba ve 3 letech čtou a počítaj a mluvěj 5 jazykama... což mě osobně přijde poněkud úchylný. Kam s těma dětma potom do školy, že jo. Ale zvířátka a kytičky a řízečky myslim nikomu neublížej. A Šímu to fakt baví. Tahle metoda je založená na tom,že dětskej mozek se vyvíjí z 80% do 3 let věku. A ty děti zkrátka všechno strašně dobře zvládaj zapamatovat. Vyráběj se pro tu výuku takový velký karty, pozadí musí bejt bílý a ty se ukazujou v určitejch cyklech. A na těch kartách můžou bejt obrázky, slova, tečky. Česky nebo anglicky nebo ty kytky třeba latinsky a ty děti si to prej zapamatujou. Šimon má takový knížky jmenuje se to Obrázkový slovník a tam je obrázek a okolo něj jsou vybraný různý věci co na tom obrázku je a von ti to má tak neuvěřitelně zmáknutý, že si přesně pamatuje co kde na tom obrázku je a poslepu skoro jede lopata.. kaky (jako taky lopata vedle). Někdy se sama nestačim divit. |
| Anička+Filip |
| • |
24.2.2004 22:09:15
Lidu,
já ty karty znám...a to Šimi umí tedy rozpoznat a říct každé zvířátko a auto??? Pokud jo,tak teda čumím:o)A klobouk dolů!!! A na ten čaj,v lékárně jsem koukala minulý týden-a pěkně jsem se u něho zasmála-ha ha ha-co se ještě nevymyslí.... |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
24.2.2004 20:27:46
Takže jsme dneska byli u doktorky.
A JESTLI NĚKDO ODE DNEŠKA ŘEKNE, ŽE MÁM HODNÝ DÍTĚ, TAK HO ZABIJU!!! Po cestě autobusama se Šimon rozhodl, že nebude sedět. Vytrhal vlasy paní před námi, pokopal paní vedle nás. O drsných pohledech spolucestujících nemluvím. Zkrátka hysterie. U doktorky se nenechal zvážit ani změřit. Ještě že ho neočkovali. Vyválel se v ordinaci na zemi, nenechal se poslechnout. Pak se vyválel v kavárně, když jsme byli s dědou na kafi. O dalších 4 scénách cestou domů nemá cenu rozepisovat..:o)) Nakonec mi ruply nervy a řvali jsme tu na sebe až jsme z toho oba usnuli. Rozhodla jsem se, že budu přísná matka...:o)) Za odpoledne byl 10x v koutě. Nejdéle 20 minut. Protože i přes mé upěnlivé prosby odmítnul se omluvit za to, že mě zmlátil... No a už je večer, zachránil mě jen příchod manžela. Jinak Rendo ty kapky to jsou myslim ony. Naše homeopatka bohužel k mání není, má to jako bokovku a je uplně zaneprázdněná. Já sama se k ní snažim dostat a mám fakt problém. Se Šimiho zvířátkama se to má tak, že máme takový karty a ty karty on pořád chce ukazovat. Teď jedem ovoce zeleninu a kytky a stromy. Předtim to byly zvířátka a dopravní prostředky. On je děsně bystrej, ale vzteklej, svéhlavej. Když jsem viděla dneska v lékárně PROTIZLOBIDLOVÝ ČAJ. TAxem si řekla, že ani celej karton by nám nestačil... |
| Anička+Filip |
| • |
23.2.2004 23:22:16
...jinak u Nás nic nového...možná je to i lepší,než aby něco bylo a bylo to třeba pak horšíí...
malej má novou motorku,ale ta se mu evidentně moc nezamlouvá,takže frčí jen na té své první a tuto druhou jsme teda nechali u našich (aby tam nějakou měl) a budeme čekat,až se mu zamluví...no,teda,když jsme u našich,tak na ní je,ale né tak často,jako na tý první...ale neva,zvakne si a bude:-) ...až bude další srazík,tak už mě holky teda uvidíte úplně jinou,protože jsem od toho kádi...a doufám,že se mě nelknete,ha ha ha...a opar už mi taky ustupuje (jím ty prášky,tak to bude asi tím),takže už budu zase "OK"... ...a malýmu se nějak zamlouvá slovíčko "NE",takže už jsme v tom období,kdy jen děcka chodí a na všechno,na co se jich kdo zeptá říkají "ne"...a to je náš malej-nyní,takže je to celkem i legrační:o) PA PA PA |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.