| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 1746  [Dalších 1006 >>]
Anička+Filip
  • 
11.2.2004 21:15:57
Teda Linunko,
nechce se mi věřit,že by Tvůj Šíma byl zlobivej a tak....když jsem ho viděla,tak b to bylo miliónové dítě:o))
Jinak ty CD,které sháníš fakt nemám...ráda bych Ti bejvala pomohla půjčila Ti je,ale nemám:-(
Pa
lydushe + 3 háďata 3538
11.2.2004 19:49:52
Ahoj,
tak u nás nic novýho. V pátek do práce asi nepůjdu, zkusím kdyžtak dorazit na ten Čerňák, napište kde a kdy, kdyžtak.
Dneska jsme byli cvičit ráno a na Houpacím koni, ŠImon tam zase stál půl hodiny, než se rozkoukal, ale pak řádil jak černá ruka. Nejlepší bylo, když jezdil v punčocháčích po umělohmotný skluzavce. Pokaždý, když jsem ho chytla, tak jsem dostala ránu od statický elektřiny. Když sjel dolů, tak celej jiskřil.. :o)))
Vítám novýho Filípka a Ivu(?), já sem fakt sklerotik. Před chvílí jsem to četla už si to nepamatuju. Há máme tu přefilípkováno. Ještě, že ne přešimonováno. Chtěla jsem neobvyklý jméno a jak se Šimon narodil a někam jsem vlezla, tak to tam bylo samej Šimon (u doktora, na cvičení, na plavání, v lese, na hřišti..:o))
Holky nemáte některá nějaký CD se Svěrákem a Uhlířem s písničkama? Nebo Vodňanský+Skoumal. Dala jsem si inzerát do Sháním a jedna maminka odepsala, ale pak se neozvala a další mi odepsala a chtěla měnit, ale já měla jen v MP3
nebo vypálené CD, tak už se jí nechtělo, že nebude porušovat autorský práva. Kdybych měla všechno kupovat, tak se asi zbláznim, protože Šimon všechno vstřebává tak rychle, že bych nevydělávala na nic jinýho...
Anička+Filip
  • 
11.2.2004 18:21:18
Čauda koziny:o)))

Tak mám chvilku čásek(Filip ležká...kouká na telku a ještě si hraje s méďou a s dudlíkem) a jsem hnedka tu a tady zase nikdo.......ach jo:-(

No,neva,
byli jsme u doktorky a malej má 79cm a 10kg (chudáček...zhubl o kilčo) a do toho všeho ho píchli(očkování),takže je z toho celej takovej divnej a ležká...pupík malej:o)

Jinak nic nového,
myslela jsem,že půjdem přes den bobovat,ale sníh je mooooc mokrej,takže z toho nic nebylo,škoda...

A představte si,
včera večer jsem byla nakoupit(máme tady kousínek Normu),koupila jsem kurče(je pravda,že jsem se nekoukla na spotřebu) a když jsem ho dneska ráno vyndala,že ho připravím,tak jsem málem padla smrady...fůůůůůůůůůůj,bylo do 9.,já ho koupila 10. a to bylo...takže jsme ho šli odpoledne vrátit...dali nám jiné...naštěstí,ale byla jsem pěkně naštvaná,jak si můžou dovolit prodávat prošlé maso...?....

Jdu,tak pa papapapapapa
mavaal 15078
11.2.2004 1:10:51
Taky vítám Ivanu a Fíďu, teď jsem četla trošku zpátky. A jestli jsem nepřivítala někoho tak promiňte, ale nějak se to rozjelo a já začínám mít zmatek.
mavaal 15078
11.2.2004 1:04:35
Jsem tady!!!!!!!!!!
Anička+Filip
  • 
11.2.2004 1:01:35
Jindřiško...tak nejstarší nejste...jsme to my...20.18h
a my jsme z Hájů...a chodíme semka(týjo,ani nevím,jak se to tady jmenuje:-(...jsem ostuda),no,ale určo to není tam,jak jsi písala..asi..
Tak kdyby jsi chtěla,a když jsme kousek od sebe,mohly bychom se někdy sejít,nebo si brnknout,nebo já nevíííím......pa jdu taky chrápat.....a kdyby jsi chtěla cinknout,tak...272911235,608512743.....holky,to je i pro Vás...kdyby jste mi chtěla některá cinknout...:o))
Pa pa pa pa pa pa pa pa
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
11.2.2004 0:50:01
No to je super! My jsme to stihly jen tak tak 9.8., Kája je narozená 23.37 a rodila jsem v Podolí.
Nejdeš náhodou zítra na kontrolu na polikliniku v Lessnerově? Aby těch náhod bylo víc. Já teď přesně nevím odkud jsi. My jsme z Petrovic.
Pa, pa :o)
P.S. Jdu spinkat mrknu se sem ráno (snad Kája dovolí.o)).
Anička+Filip
  • 
11.2.2004 0:35:41
Jindřiško,
a víš,že jsme tedy nejstarší....myslím prckové:o)

V kolik hodin se malá narodila??

Anička+Filip
  • 
11.2.2004 0:33:55
Holky,
s tím dět.pokojíkem....ach jo ach jo...kdyby to tak jen šlo,tak by malej měl svůj pokojík už dávno...myslím,že by to zvládal,chodí spinkat sám,jak přes den,tak i v noci...pustím mu pohádku(CD),zatáhnu a rozsvítím jen malinké světlo,dostane čajík a do druhé ruky dudlík a odcházím...a přicházím,až když chrupe do peří...kdyby to jen šlo,tak by měl pokojík už delší dobu...:-((

A,
tím,co už umí a co dělá a co začíná dělat,Vás tady raději ani nezatěžuji...bylo by toho na dlouhé písání,koziny:o))
Anička+Filip
  • 
11.2.2004 0:21:32
A jinak,kikiny,
vidím,že se to tady pěkně rozjelo....člověk tu není pár dní a nestíhá čítat...:-))achich:-((

Na srazík ve středu nedorazíme...není autíko a metrem...to bych musela být padlá na hlavu..přes celou Prahu...fůůůj,takže budu asi jen závidět a budu smutná,že tam s Vámi nemůžu být:-((

Jo,
Jindřiško,
nejen,že máme robátka narozena ve stejný den,nejen,že bydlíme kousek od sebe,ale ještě ke všemu,jdeme taky 11.8. na 18-ti m. prohlídku...shoda,co:o))
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 1746  [Dalších 1006 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.