| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 1746  [Dalších 996 >>]
Anička+Filip
  • 
11.2.2004 0:15:55
Ahojky
pěkně Tě tady zdravím........další klučík do spolku...a Filípek...už třetí:-)))
Anička+Filip
  • 
11.2.2004 0:12:45
Jindřiškoooooo,
my jsme taky 9.8.....:-))
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
11.2.2004 0:10:32
Ahojky Ivíku,
tak to jsme o den. Kajula je narozená 9.8.2002 :o)
Pa, pa :o)
P.S. Jsem asi šílená, ale mě to hrozně fascinuje (stejně narozený děti). Mě by zajímalo, kdo je narozený stejně jako já. Toho ale asi jen tak nenajdu (15/05/74).
Anička+Filip
  • 
10.2.2004 23:58:42
Ahoj koziny!!!!!!!!!!!!!!!!
Jsme zpátky z chaty...bylo to tam super...klídek,pohoda džes...hahaha
Ne,bylo to příjemný...odpočinula jsem si i od Radímka a je to...
Ivča67 4533
10.2.2004 23:55:44
JMENUJU SE IVANA
JSEM SICE Z MLADÉ BOLESLAVI
ALE NEDÁVNO JSEM BYLA NA ČERNÁKU ZA 20 MINUT /!!/
TAKŽE SE S VÁMA DÁM RÁDA DO HOLPORTU
MÁME ČAS HLAVNĚ DOPOLEDNE /ODPO CHODÍM PRO STARŠÍ HOLKU DO ŠKOLKY,I KDYŽ DALO BY SE TO DOMLUVIT ŽE BYCH "CHYBĚLA",HAHA/

FILÍPEK MÁ 1,5 ROKU-NAROZENEJ 10.8.2002

BERETE NÁŠ??

MAMINA IVANA + KLUČINA FÍK
10.2.2004 23:54:46
Ahojky,
tak jak je to s tím srazíkem na Čerňáku? Jestli kvůli nám je to ve středu a někdo jiný nemůže (třeba Lydu), tak to dejte jak chcete. My s tím máme stejně dost velký honění, abychom to stihly. Jestli to ale opravdu zůstává ve středu tak nějak kolem 15.00, tak my dejte vědět přesně kde.
lydushe + 3 háďata 3538
10.2.2004 22:25:38
Té hrůza, člověk není jeden den večer na internetu a už propásne takovejch věcí!!!
My jsme včera byli a přednášce o Indonésii, co měli naši kamarádi, co tam byli ve stejnej čas jako my. Vyšla jim knížka a tak, tak jsme to nesměli propásnout! Takže proto ta moje absence.
Jinak co se týče srazu, jste hnusný, už mám na středu domluvenou kamarádku přes tejden... a v pátek to neni se mnou jistý, protože možná budu muset jít do práce, odevzdat práci, co jsem teď udělala. Bude to muset bejt asi bez nás. Ach jo. Té pěkný.
Jo a jinak, dneska jsem na nervy. Malej vůbec neposlouchá a teď se opět vrátil ke svému "BIM" a mlátí nás a fackuje do obličeje, hází věcma, kouše nás a já už fakt nevim, jak mu to vysvětlit. Nic nepomáhá. Po dobrém, po zlém..
A pak, že mám hodný dítě...
9.2.2004 21:51:20
Nazdárek,
já jsem pro středu, protože v pátek jedu na Kladno (nebo do Kladna?) se loučit s kamarádem, který odjíždí fachat do Moskvy (i s rodinou).
Renda a Káťa 11190
9.2.2004 20:43:38
ahoj holky, Luce nejde komp a ma abstak, kdo muzete, tak ji zavolejte :o) a to neni sranda.Takze, na cernak pojedem ve stredu, nebo v patek.Takze Jindro a Lidu, kdy se vam chce???????,potrebovala bych to vedet do zejtra vecer, abych to mohla rict Lucce.Tak papa a Anci, jeslti se tu ukazes, cinkni mi zaftra, jo??,, papapapa

miso, taky te miluju :o)

papapapapa
8.2.2004 22:00:09
Ahojky baby,
tak my jsme asi úplně mimo. Ani jeden termín se nám nehodí. Vlastně teoreticky tu středu v 15.00 bychom mohly zvládnout, ale všechno záleží na tom, jak dlouho budeme u doktorky, jak dlouho budeme obědvat a jak dlouho budeme spát. Většinou spí hoďku, takže by to vyšlo, ale když někam móoooc pospíchám, tak najednou spí klíďo hodiny dvě. Když si chci odpočinout, něco přečíst, s někým popovídat, tak to je vzhůru hned, to jo.
Takže shrnuto, řekla bych, že ve středu dorazíme, ale není to tak úplně jistý, jestli bychom to stíhaly přesně na srazík. Třeba kdyby se někdo uvolil mi dát číslo na mobil, abych mohla průběžně informovat, kdybychom nestíhaly a dorazily až někam za váma. To ale záleží na někom odvážnym. Chápu, že mě neznáte a je vám do mě úplně prd. Co? Šlo by to?
Tak se zase mějte a pa, pa, pa :o)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 1746  [Dalších 996 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.