| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 1746  [Dalších 986 >>]
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
8.2.2004 21:28:31
Tak abychom to dotáhly do vítězného konce!:-) Prosím, abyste se přihlásily, kdo se můžete zúčastnit a který den se vám hodí. Nabídka je úterý 10.2., středa 11.2. nebo pátek 13.2. každý den stejná hodina (?), 15:00 (kvůli Lidunce.....:-)) Pak rozhodne většina, ale v tom případě si nepřejte mě, ani Rendu, pokud někdo ohlášený nedorazí!!!!! :-)) Takže dobře promyslete a hlasujte...... Teď!!!!!

Volala jsem do Sconta a řekli mi, že dětský koutek už jim nefunguje asi tak rok. JSOU TO ALE IGNORANTI, COOOOOOOOO????????????:-) Možná něco bude mít Chicco a myslím, že v nákupním centru by taky mohl být koutek.. Nebo zjistit nějaké MC na Čerňáku...?
lydushe + 3 háďata 3538
8.2.2004 20:20:57
Tak Luci, my máme trošku problém ráno, jinak se po mě nedrápe. Moc jsi mě pobavila s tim, jak je překvapenej, že nemáš pindika. U nás to bylo podobný... "piň-a něni!!" a děsně se divil a teď mi leze do kalhot... a když vidí prsa, tak řve "miňo miňo", což je mlíko mlíko, ale nijak moc ho to netrápí...:o)
Dneska jsme byli na prochajdě ve městě a chytla nás ta šílená vánice a to na Kampě, když jsme byli na NEJVZDÁLENĚJŠÍM místě od tramvaje. Blejskalo se, my proti větru, vtipně s deštníkem jsem se snažila chránit řvoucí dítě. Došli jsme k jedný kavárně, že se na chvilku ohřejem a schováme a chlap jak nás viděl, tak nás hned děsně upozorňoval, že maj plno.. Sou lidi milý. Tak jsme si stoupli chvíli ve vchodu, já aspoň vyndala malýmu piškoty a chlap se šklebil a blbě čuměl. Asi to byl takovej lidumil.
Vzpomněla jsem si, jak jsme jednou šli Nerudovkou z Hradu a chytla nás průtrž mračen a my doběhli do čajovny a paní nám tam půjčovala ručníky, abychom se usušili a vařila nám čajíky a usmívala se a vůbec jí to nevadilo. A to jsme byli ještě sami bez malýho...
O tom se nám mohlo dneska jen zdát.
Renda a Káťa 11190
8.2.2004 9:19:23
ahojky kočky,bratr pepa je bozi, ale Kacka teda tancuje i s dadou, ma ty songy tak ujety, ze se ji to nesmirne libi :o).

S tim plavanim jste teda votravny, asi zacneme plavat ve stredu..................hmmmmmmmmmmmmmmmm, asi jo.
Luco, pastelky sou skveli, kacka taky furt, pisi pisi, a pak to tu rozhazi a zkusene to zas soupne zpatky.Holky mise je ohrozena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nemaj nas vyhlidnutej koberec, doufam, ze to stihnou, jinak nevim nevim, prinejhorsim to budou muset deticky zvladnout bez koberce, nooooooo.

Tak se mejte fajn a to kafe teda gdy????????????????????

papapaaaaaaaaa
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
8.2.2004 0:39:21
Ještě jsem sem nakoukla, ale více méně už spim.

S tím kafčem jsem zase problémová. Středy jsou normálně v poho, jenže teď 11.2. jdeme v 11.30 na 18 měsíční kontrolu a píchanec. Pak bude Kája (na vysvětlenou Karolína) spát. Ona v posteli spí v pohodě, ale v kočárku to už ani nezkouším. Naposledy v něm spala někdy v říjnu a to po dlouhý době. Nespí v kočárku v podstatě od 1 roku. V létě jsem ji přinutila, protože jsme byli 14 dní pod stanem, no a ve stanu přes den bylo nedejchatelno, tak jsme vždycky vyrazili do lesa, do stínu, tam si aspoň hoďku zchrupla a zase byla k neutahání.

Pa, pa, pa, pa :o))))
7.2.2004 23:29:42
To tady dneska opravdu nikdo nebude? Ani na icq? Ach jo, Filipíďa konečně jednou trochu líp spinká a vy určitě čumíte na bednu na nějakou blbost...:-)
Ančóóóoóóóóóóóóóóóóóóó, ani Ty?????????

Ještě jsem vám chtěla říct, že jsme Filípkovi koupili první pastelky (víš, Rendulko?), tak je dneska dostal a nejvíc ho bavilo strkat je zpátky do krabičky a zase je vyndavat.:-)))))))
7.2.2004 23:23:40
Lído! My jsme to s tím ukončením kojení taky neměli jen tak. Filípek se mi smál (jak Ty říkáš:-)) už docela dlouho, takže jsem na tom trvala více méně já. Pak, když mu bylo občas zle-zoubky nebo bůhvíco-, tak se sám dožadoval, ale někdy to bylo i po dvou dnech, tak toho moc neteklo a tak mě při sání bouchal rukou do hrudi:-) No a nakonec jsem se rozhodla, že bych mohla skončit a konečně si dát panáka :-), takže jsme to 19.1. ukončili definitivně a s lítostí musím konstatovat, že to Filípek snad ani nezaznamenal. Mlíčko trošku mám ještě dnes a tento týden se mi broučínek třikrát drápal do výstřihu, ale vypadalo to, že vlastně ani neví, proč to dělá...-) Jenom když jsem před ním nahatá, tak mi ukazuje na prsa a říká jeho oblíbené "mamam" (to znamená "hamham" a říká si tak o jídlo i o pití, což se naučil jako výlučně kojený), jenomže potom ho zaujme, že nemám pindíka jako on a táta, tak mi "tam" ukazuje a říká "ťoťo" a pak se chytne za plínu jako Michael Jackson a opakuje "ťoťo" :-)))))))))))) Je báječný, a je smíšek po tatínkovi. Někdy mě trochu mrzí, že už ho nekojím, ale užili jsme si to dost.
Je super, že Ti ty homeopatika tak dobře zabírají. Všechno bude v pohodě, neboj, žádný zánět nebude a vy dva to zvládnete na jedničku!!!!!!! :-)))))
7.2.2004 23:11:55
Ahoj Jindro!
To je docela problém s těmi termíny plavání.. Lída plave v pondělí, Ty v úterý, já s Fílou ve čtvrtek... brzo se budeme "rozskupinkovávat" na naše srazíky:-)))
A jakpak se jmenuje Tvoje holčička? Karolinka nebo Karla? Já mám totiž Káju (Karlu) budoucí tchyni, takže je u nás tohle jméno často skloňovaný..:-)
S tím kafíčkem příští týden: nemyslím si, že budou mrňouskové spinkat. Proto hledáme nějaké místo, kde je můžeme aspoň na vteřinku pustit z dohledu:-) a když tak mluvíš o tom úterním plavání, tak to teda budeme muset uskutečnit asi ve středu 11., a to doufám nikdo neplave.....:-)
Pro mě je to z Brandýsa do MC na Zahradním Městě trochu z ruky, takže se mnou se tam asi nepotkáš:-(.
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
7.2.2004 23:01:45
V březnu se mooooc ráda připojím (jen kdyz to nebude zase v utery). V ZOO jsem s Kájou ještě nebyla, ale prý tam mají moc príma trakaře k půjčení zdarma a dětem se líbí se na nich vozit. Tak uvidíme, prozkoumáme, zhodnotíme.

Tak, jestli chcete riskovat jedno nespavý dítě, tak jsem pro. Kdy se jde na kafčo na Čerňák?

Pa, pa :o)

P.S. Někdo tady zmiňoval Františka a písničku Bratr Pepa bere lepidlo. U i nás byl velký úspěch. U nás Majda slaví úspěch vždycky. To je naše oblíbená teta Mája (dle Kájy), ale Dáda ná dost prudí. Během ní se Kája zlobí, chce aby šla pryč a dožaduje se pohádky.

Takže dnes brou dobrou :o)))
Renda a Káťa 11190
7.2.2004 22:35:49
a Jindro, nevymejslej blbosti, na keafe proste jdes a to utery ti teda, ac nerada, odpustim, ale jestli nepujdes v breznu, tak si me nezadej :o)

jo, dalsi sraz je v breznu a jde se na opicky, cili do ZOOOOOOOOOOOOOOO, tak si to zapiste za usi, jasny.
pa berunky, hezke sny

a co icq, me nikdo jako nenapise, nebo co ?????,, :o)))))))))))ja si tam snad vystouram nejakyho doktora, jako nahradu za vas, nevernice, hlavne Misa, to je kousek................. :o)) ahojky, Misko :o) :o) papapa
Renda a Káťa 11190
7.2.2004 22:32:05
ahojy baby, byli jsme s Mackem na kamenaku, zas sem se pobavila :o)Holky o muj byt se nestrachujte, az to tu uzrite, pochopite :o)

Jindrisko, s tim MC tady u nas si me predbehla, muuuuuuuuro !!!!!!!!!!!!!!Kazopadne tam vyrazi kazda matka co jich tu na piskovistich je, takze ja tam asi pujdu , az se to okouka :O) nejsem na lidi (cizi) dvakrat zvedava.

Míšo, co pářka, nespustila ses?????????? :o) je, jak ja ti zavidim, ja planuju s kamoskou zajit na dizu, byla sem snad naposled ve 20ti, snad se mi tam ty decka nebudou smat :o)Kazopadne se tesim, jak maly dite na tu trsacku, nechcete se nektera pripojit?spachame damskou jizdu, cerveny, tanec, mozna zpev.................., co?ja jdu teda urco.

Lulu, se mnou pocitej, my prej nejsme nosici, Kacik ma jen tu nudlicku a ne tu zadni ani infekcni rymu, jen nudle.

tak papapapapapapapapapapa

a Gabi, ja az te poznam, tak zmatek zporadkovati, nebooj :o)papa
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 1746  [Dalších 986 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.