| maybe | 13335 |
|
|
29.12.2006 16:23:49
hojky...Kaci, ja moc neporadim, jsem v tech detskych nemocech po letech opet novacek, ale silne propaguju tu cibuli, jak psala Peta. Fakt to funguje. At je holcickam lip!
Jo, jeste...nase deti ted nemely uz 3 mesice ani rymu...nekdo mi poradil jako prevenci Oscilonoscinum - pul tubicky jednou tydne, tak nevim, jestli to ma vliv, ale musim zaklepat... Milko, a je tam! vidim holcicku!:-) (uz mate jmena?, pochlub se...) Holky, manza ma dnes narozky a ani dort mu neupecu, zase pribral, vrrrr. Tak ja jdu neco vymyslet k obedu a mezitim zkusim udelat tu diskuzi na St.zenach. Proste tam bude a kdo bude chtit, tak si tam s nama "vleze". Pa, jeste nakouknu. |
| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
29.12.2006 15:31:34
Kacko, a Andulka nemohla dychat protoze mela ucpanej nos, nebo "lapala po dechu"?
Holky mi davate se tema nemocema takhel pri konci roku. Pamatuju minuly rok ke konci to byla taky sama jobovka. No letos to snad bude trochu lepsi. Normalne koupili jsme si ve vanocnim vyprodeji masinu. Printer, fax, scanner a kopirka v jenom. My jsme v tomhle smeru docela nepolibeny, tak si to ted uzivame a printujeme o sto pero! To je normalne technologie... dokocne se tam da dat i memory card z fotaku a ono to rovnou vyjede fotky. Hm, hm hm.... Jsem zvedava kdy se to rozbije ... |
|
|
29.12.2006 15:23:59
Kacko, tak to je dobre, ze je prohlidla. Jen s tim balkonem... pozor na to, protoze kdyz je to na pruduskach, tak mi dr. rikala, pozor na studeny vzduch, ten ty trubice jeste vic stahuje tak aby to nebylo spis na skodu. Radeji opatrne.
Jinak vykaslaci kasel mel Nith docela nedavno, a v lekarne mi mag. rikala, ze muze trvat az 14 dni. Takze Simo snad to bude brzo lepsi. Do lekarny jsi zasla, jestli nemaji neco co by ji ten kasel zklidnilo alespon na noc? Tohle je desny. Ja vim jak je to priserny, kdzy clovek kasle, pak ho jeste boli hlava.... a oni jsou takovy prtousci. |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
29.12.2006 15:15:47
Dani, byla jsem s holkama u Dr. včera v poledne, takže byly "čerstvě" prohlídnutý. Ona je přes den skoro v pohodě, ale v noci, to se několikrát vzbudila a plakala, prptože nemohla dýchat. Už jsem myslela, že pojedeme. Taky jsem přemýšlela, jestli nemůže mít laringithidu, asi bych ji nejdřív vzala na balk=ón. Spím s ní v posteli, abych všechno slyšela.
Všechno, co píšeš, děláme. Kamarádka mi ještě poradila zábal z tvarohu. Tak to zkusím. Tím nic nezkazím. Milko, blahopřeju k mumii :-) Moc Tě obdivuju, že máš odvahu do třetího! |
| Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
|
|
29.12.2006 14:51:50
jo jo, tak na téhle fotce mimíska ještě poznám, ale na těch pozdějších už ne
Kačko chudinky malý, já tedy moc neporadím, protože my s kašlem bojujeme pořád, Dani ona nemá suchý kašel, vykašlává, ale nic jí nezabírá, te´d jsme se vrátili zase k hedelixu, ale naprd Maybe krásnej dům, tedy ale uklízet bych ho fakt nechěla, obdivuju jak to zvládáš mě uchvátila zahrada jo pokud chcete přestěhovat diskuzi tak já se s váma klidně přestěhuju zrovna jsem si tak říkala, jak je mě tady na té naší diskuzi hezky .... |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
29.12.2006 14:22:29
jú, tak to je ta nejkrásnější fotečka :-))) mimís je fotogenickej ;-)
vláčky přemístěny též do obýváku, právě jsem vytírala, tak jsem musela provést přesun a dráha se jaksi roztrhla na několik dílů, to jsem zvědavá, jestli to dám do původní pozice, Martí si určitě pamatuje, jak to bylo, ten by mi dal! u nás taky po sněhu ani památky... dokonce svítí sluníčko, to mám radost :-) |
| Milka+4 | 7376 |
|
|
29.12.2006 14:05:10
Cauky, poslusne hlasim kontrolu u doktora a prikladam fotecku naseho tretiho mimise:
![]() Snehu u nas bylo tak 2 cm a ted uz je skoro vsechen pryc. Ale deti i z toho mala snehove nadilky mely ohromnou radost. Musim pochvalit vsechny fotecky. Obzvlast ta z vlackama mi pripominala nas obyvaci pokoj ;-) |
|
|
29.12.2006 13:10:38
Peto, nith vstava kolem pul osmy. Obvykle. posledni dobou se budil v pul sedmy, coz obvykle vstavam ja. chodim spat docela brzo a dnes jsem vstala s maznou v pet. v sedum vecer budu dnes mrtva!
|
| Petra+2 | 9023 |
|
|
29.12.2006 13:06:23
jo, už jsem ty diskuse objevila
|
| Petra+2 | 9023 |
|
|
29.12.2006 12:54:15
Čau Dani, dobré chutnání! Já právě poobědvala... jelikož jsme tu samy ženský, tak jsem dala Karolínce polívku od včera a sobě vajíčka :-) To se mi tedy v životě nestalo, že bych vstala dřív než děti! V kolik se Nith probouzí?
Já jsem na Šťastných ženách žádné zamknuté diskuse nenašla... a přišlo mi to tam takové nepřehledné, ale jestli chcete, klidně se přestěhuju... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.