| Ivka+3 | 14238 |
|
|
28.12.2006 14:34:37
![]() |
| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
28.12.2006 13:29:42
Cauves holky,
zdravim! Simo, kdepak jsi. Vsechno v poradku? |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
27.12.2006 22:23:25
omlouvám se za tu hrubku (doufám, že jich tam není víc)!
|
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
27.12.2006 20:22:18
Ahoj,
taky hlásím hezky prožité vánoce. Šimík z toho sice neměl moc rozumu a navíc byl ospalý, ale Matyáš to skvěle prožíval, bylo to snad nejkrásnější ze všech jeho vánoc :-)) Z dárků byl nadšený a zkoušel je až do půl desáté (večeřeli jsme v 5h kvůli šimimu). Jo jen jsme měli k večeři tuňáka se salátem a Maty salát nechtěl, tak měl tuňáka s chlebem. Věru štědrá večeře :-)) Další dny jsme měli taky návštěvové, dnešek taky - to jsme byli u pratchýně. O Milence jsem to taky trochu četla a je to příšerný, pobulela jsem si u toho, nedokážu si představit, že bych měla prožívat něco podobného. Snad nikdy! Símo, co Sárinka?? CHuděrka takhle malá a takové trápení! Snad už je to lepší! Marcel, já takhle z našich oslav zrušila tchýni, zkazila mi Matyášovi 2.narozeniny, měla jsem pozvanou i mojí mámu se ségrou, ale tchýně se ujala "organizace", zabrala si Matyáše pro sebe a já sloužila jen jako kameraman a moje mamka jen jako přihlížející. Bylo mi to hrozně líto! Chtěla s náma být i na vánoce ten rok (chtěla? počítala s tím, aniž by se zeptala), ale to jsem zatrhla, trochu se na mě chvíli čertila, ale vánoce jsme měli v klidu :-) A tyhle vánoce manžel přemýšlel že bysme jí pozvali, určitě by bylo hezké kdyby tu měl Maty babičku a ona viděla reakce kluků, ale dopadlo by to určitě stejně jako na ty narozky, takže jsme je slavili sami. |
| Ivka+3 | 14238 |
|
|
27.12.2006 18:24:36
A pokud se tu zítra neukážu, tak to ležím v posteli s hrnkem žaludečního čaje a léčím se z dnešní večeře. Dovezli jsme si od Lubové mamky pytel brambor, udělala jsem hromadu bramborových placek a byly móóóc dobré! Jsem jich zvalila děsnou spoustu...
|
| Ivka+3 | 14238 |
|
|
27.12.2006 18:22:12
Ahoj holky, zdravím po vánocích. Letos jsme si je užili, ale to ostatně každý rok. Na štědrý den jsme byli doma, pak u tchýně, u ségry a u našich. Teď ještě čekáme pár návštěv, ale to už budeme doma. Vlastně si je užíváme víc než jindy, letos je to poprvé, co Lubo mezi svátky nejde vůbec do práce! Deset dní jsme všichni spolu doma, prostě nádhera!
Símo, tak co nového u vás? Naše děti svorně všechny občas zakašlou, ale jinak jim nic není. Dani, chválím fotky. Se mi líbí, když jsou všechny dárky pod stromečkem zabalené v jednom papíru, taky to tak dělám. U nás doma se vždycky balicí papír schovával a pokud byl ještě použitelný, tak se do něj balilo dál a dál, někdy i několik let, takže dárky byly každý jiný. :-) Ale to tak asi bylo za komunistů všude, ne? (asi reflex dobrých hospodyněk, které nikdy nevěděly, co zrovna bude kdy nedostatkové zboží) Jo, ta holčička, co před vánoci zemřela, se jmenovala Milenka a měla zánět mozku. Lékaři nevěděli, z čeho, a ani jak to léčit. Prý i kdyby poznali dřív, co Milence je, tak by jí stejně nemohli pomoct. Je to děsná představa, že tohle může potkat kohokoliv z nás. Buďme všechny moc vděčné, že to, co naše děti trápí, jsou jen běžné nemoci - sice nepříjemné, ale naštěstí nic víc! |
| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
27.12.2006 16:55:56
Ahoj holky,
Tak konecne jsem zmensila fotky. Tady jedna vanocni a jedna kocka v akci ( novou myskou). ![]() ![]() |
| Marselinda-Míša 4/03,Sabri8/06 | 6888 |
|
|
27.12.2006 12:35:27
Koukám, že to zase nějak blbne. Símo co Sárinka? Už je to lepší?
Já se ptala u nás u Dr. na to očkování proti neštovicím a ona mi řekla, že to spíš doporučuje u těch co už maminy chcodí do práce a má dvě děti, že s nima nemůže být celý měsíc doma. Že prý je lepší když si to to dítě prodělá. Ale Sarinka si to asi "užívá", co?¨ Musím vás potom dočíst. |
|
|
27.12.2006 12:33:22
Ahojky děvčata, tak máme za sebou vánoce a svátky a já jsem grogy. Na štědrý den Míša od rána tak zlobil, že mu Ježíšek nepřinesl všechny dárky. Ale jemu to nevadilo. Manžel navrhoval abych mu tam nic nedávala,ale to mě přišlo docela drsný. Měla jsem to udělat, protože on si vůbec neuvědomil, že mu ta chybí ten nehlavnější dárek + další hračky. Nakonec šel slíbit Ježíškovi, že už bude hodný a našel zbytek dárků u sebe v pokojíčku. Ale to velký Subaru ho moc nebavilo. Njevíc se mu líbilo malý Subaru pro Tesco co svítí, startuje a když zvedneš kufr, tak tam má udělaný repráky a hraje a svítí.
Taky jsme tu měli tchánojc při rozbalování dárků a říkali jsme s manželem, že už to nikdy neuděláme. Ať příjdou a chvíli až budeme mít rozdaný a rozbalený dárky,ale ne při tom. My jsme si to neužili a oni do toho remcali. Já to nesnáším. Bylo to blbý. Druhý dne jsme jeli k našim a oboum babičkám a další den jsme měli vánoce u tchánojc. Letošní vánoce prostě nebyli ideální,ale bylo by to na dlouhý psaní. |
|
|
27.12.2006 12:33:20
Ahojky děvčata, tak máme za sebou vánoce a svátky a já jsem grogy. Na štědrý den Míša od rána tak zlobil, že mu Ježíšek nepřinesl všechny dárky. Ale jemu to nevadilo. Manžel navrhoval abych mu tam nic nedávala,ale to mě přišlo docela drsný. Měla jsem to udělat, protože on si vůbec neuvědomil, že mu ta chybí ten nehlavnější dárek + další hračky. Nakonec šel slíbit Ježíškovi, že už bude hodný a našel zbytek dárků u sebe v pokojíčku. Ale to velký Subaru ho moc nebavilo. Njevíc se mu líbilo malý Subaru pro Tesco co svítí, startuje a když zvedneš kufr, tak tam má udělaný repráky a hraje a svítí.
Taky jsme tu měli tchánojc při rozbalování dárků a říkali jsme s manželem, že už to nikdy neuděláme. Ať příjdou a chvíli až budeme mít rozdaný a rozbalený dárky,ale ne při tom. My jsme si to neužili a oni do toho remcali. Já to nesnáším. Bylo to blbý. Druhý dne jsme jeli k našim a oboum babičkám a další den jsme měli vánoce u tchánojc. Letošní vánoce prostě nebyli ideální,ale bylo by to na dlouhý psaní. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.