| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
19.6.2007 14:58:06
Ivko, dneska jsem mluvila s Petrou, prý Ti zavolá, nejde ji net. Sešli jsme se na tý kampě a bylo to fajn.
|
| Lenka+Lucinka+Adámek | 13019 |
|
|
19.6.2007 13:53:39
Ivko, to letiště ti zítra zjistím. Kámoška tam pracuje.
Jinak naše účast v zoo je ohrožena, A. má zřejmě neštovice a Lucinka chrchlá. Zítra jdem k mudře, tak dám vědět. chjooooooo |
|
|
18.6.2007 13:18:18
Ivko, to parkování u letiště nevím, teď je to nějaký přísnější. Dřív to bylo před halou placený, ale dalo se to, teď fakt nevím.
ZOO: 26.6. vyhovuje, jenom by se mi víc líbilo to dopoledne, ale co nadělám. Mám to 10 minut autem, tak nebudu prudit :-) |
| Ivka+3 | 14238 |
|
|
17.6.2007 19:38:01
A nevíte některá, pojedeme od Plzně a cestou máme letiště, to by se mohlo dětem líbit, podívat se na letadla, dá se tam někde zaparkovat za rozumnou cenu? Nebo radši dojet autobusem? Je tam ještě ta vyhlídková terasa, co tam byla před dvaceti lety, když jsem tam byla na školním výletě???
|
| Ivka+3 | 14238 |
|
|
17.6.2007 19:30:06
Tak holky navrhuji termín v úterý 26. 6. v 14:00, mluvila jsem s Timi, ona by se mohla utrhnout z práce a dorazit kolem třetí, tak proto ta změna na odpoledne. Jenom nevím, jak vám spí mrňata, takže pokud má někdo nějaké připomínky, sem s nimi.
|
| Ivka+3 | 14238 |
|
|
15.6.2007 19:26:29
No super, takový zájem jsem ani nečekala :-) Nám je termín celkem jedno, kdykoliv od pondělka do čtvrtka včetně, v pátek a o víkendu tam bude asi víc lidí. Čas - kolem 10. - 11. hodiny, budeme bydlet někde u Plzně, tak abychom nemuseli vstávat o šesti ;-)
Tak napište, jak kdo máte volno. Super, super, už se na vás moc těším! |
|
|
15.6.2007 9:46:41
Do ZOO se taky hlásíme ...
Pa, balím a fičíme na chatu! |
| Lenka+Lucinka+Adámek | 13019 |
|
|
14.6.2007 21:37:10
zdravím z venkova...specielně tetu Ivu...sem slibovala viď? a vůbec nevisím...viď?? :-)))
Ale nějaké problémy s ICQ, či co.. ponožky máme, med taky...tak vy navalte klobouk, páč Áda je bez něj úplně out..prostě nemožnej. Hele a nemáme u vás opalovací mléko Astrid??? Od té doby je nezvěstný. :-( Ivko, Zoo klidně můžem absolvovat taky. Tak pak dej vědět, až to dovymyslíš. |
| Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
|
|
14.6.2007 8:20:18
Market tak to je mě líto, že vám to nepomohlo,ale co víš, třeba by měla jiný problémy a horší.
U nás je ten problém, že ta mandle není zas až tak velká, takže nějaký jo extra velký problémy nedělá, nemuselo by se vyndavat hned, ale má tam infekční ložisko, tedy pravděpodobně a mohlo by mu to jít pak na ostatní orgány. Jitu tobě taky děkuju, jsem ráda, za každý postřeh. My měli jít teď v pondělí na vyšetření,ale skončila jsem na kapačkách, tak jsme to přeložili na příští týden. Tak snad už do toho nic nevleze. |
| Iva & Anežka & Jolanka | 15085 |
|
|
14.6.2007 8:01:17
Ahoj Ivko...!!!
ja jsem pro...posledni tyden v cervnu jsme rozhodne doma...takze prazsky srazek v poho zvladnem a kdyby mel byt problem s mistem a bude pekne, muzem byt u nas na zahradce...tak se vyjadrete vy ostatni, jake mate navrhy a predstavy, at se muzem domluvit... vsem preju krasny den...))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.