| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 6294  [Dalších 5224 >>]
Katka... 7968
2.12.2005 12:25:10
Dano, to máte v rodině krásné mrňavoučké miminko. Gratuluju k tetkovství! A nožka ať je brzy fit!
Janouche, co vyřizujete v ČR za papíry? Děti mohou mít dvojí občanství? A kdy se chystáte? Že bychom si navzájem zkolaudovaly potomky? :)
Janijaja 19205
2.12.2005 11:13:59
Dano, tak at Te ta bolest brzy prejde a vsechno se zase srovna. Dneska mi konecne z ambasady prisel Kacencin rodny list, tak hura, muzeme jet do CR vyrizovat papiry.. Hned jdu koukat na lety.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
2.12.2005 7:53:59
Dobre rano,
tak mam radostnou novinku. Dneska ve 4:04 se Krystufkovi narodila sestrenice Pavla, 2,65kg a 45 cm.
Tak sand se budeme moct jet zitra podivat ;o].
Jinak noha...no zkusim dnes ridit do obchodu,m ale jen do Berouna, spojku snad zmacknu, tata je nemocen, tak ho nechci honit po praci na nakupy.
No davam studene obklady, ale aby nebylo pruseru malo, vecer na prochazce se mi orteza rozpadla, tak pujdu dneska hledat soucastky ;o{.
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
1.12.2005 18:32:16
Katka je krasna :-)

Janouche: jojo, to je presny, segre taky zmizely veskere uspory+to co ji dal deda jako "veno" ale kdyz ho vyhodila, tak ho "oskubala" a "celou dobu ji zivil"... U nas se rodina krom nas postavila proti tomu, aby ho vyhodila a dodneska to myslim nepochopili
Luci, Ondra 24.09.03 15412
1.12.2005 16:28:25
Dano, tak to je teda hruza:-)) Tak at se ti noha zahoji, nebo alespon prestane bolet!!:-)) Jinak ti preju at to tehu vyjde!!! To je zvlastni, vzdycky kdyz to dite tolik chceme tak to nejde, ze? A nektere maminy jim ublizuji:-( Takove bych bila od rana do vecera!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
1.12.2005 15:48:01
Luci, Katka je PREKRASNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kdyz clovek vidi takove mimi, hned by jich mel celou nusi \;o].
Tak tehu nejsem , krvacim, ale je to divne, nejak driv...vsechno je ted nejake divne....Ale ta noha se ortezou trochu zklidnila, tak jsem dr zatim odvolala a pockam do pondeli, treba to prejde samo, budu nosit ortezu a uvidim.
Mela jsem utrzeny meniskus {vnitrni} v 15 letech, ale primar to nepoznal a nechal me s tim 2 mesice chodit, az jsem si nejak poskodila kost v koleni. Ted se na nohy bojim, neb mi vyhrozovali operaci a vozikem :o{.
Snad se z toho nejak vyhrabu. aspon kdybych uz byla tehu, aspon na Novy rok....
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
1.12.2005 14:29:22
Ahojky!

Katka je fakt moc krasny miminko!!! Takovej bumbrlicek! Stejne jako Luci bych si dala hned rict:o)

Holky, jsem pro, ze ten srazik muzem delat pravidelne, co taky s tema raubirema porad v tomhle pocasi, ze jo? I kdyz, dneska je docela hezky, na hristi byly 4 deti!!!

Dandulo, to je ale smula s tou tvoji nohou, doufam, ze se to zlepsi! Abys taky mohla dorazit na srazik...

Petulo, to jsem zvedava, ktery to datum vam vyjde, ja tipuju asi toho 5.12., druhy mimco se vetsinou neprenasi. No, jsem zvedava!

Jeste k tomu nasili: vite, co je zvlastni? Ze Inaki je v podstate v mnoha vecech strasne podobnej tomu mymu bejvalymu partnerovi, akorat tu "choleru" a hysterii nema, je to desnej klidas, kdyz uz nekdo z nas dvou vyleti, tak jsem to ja:o) Ale to je fakt malokdy...
Janijaja 19205
1.12.2005 14:23:04
Júúúú, Lucko, Kačenka je opravdu nádherná!!! Tak ať se jí v životě opravdu daří!!! Já bych si dala říct hned :-) Teď už mi příjde, že porod je na tom všem vlastně to nejjednodušší, teprve začátek. Když jsem byla těhotná s Honzíkem - bylo to pro mě vyvrcholením všeho a teď to mám :-) Je to sice záběr, ale nádherná krása. Opravdu to strašně letí...
Dano nezoufej, co jsi měla s nohou? Už je to lepší?
Holky takovýho prvního přítele jsem měla taky :-( Děsně mě vydíral. Hrozně pil a byl cholerik. Vždycky když jsem se s nim pokoušela rozejít, přišel s prosíkem. Nakonec jsem s ním byla skoro 10 měsíců (tehdy mi bylo 18, dnes už se ten čas počítá jinak). Jednou mi dokonce dal taky "lehkou kyslíkovou dietu", až mi z toho lezly oči z důlků. Bydleli jsme tenkrát u mojí babičky. Já už jsem ho pak ani nemohla vidět a dělalo se mi z něj špatně. Prostě jsem ho ignorovala. Za pár dní jsme se zase nějak chytli a on se naštval, vzal si svojí televizi a odjel. Utíkala jsem za ním......... zamknout dveře... Vrátil se po pár hodinách úplně na sračky a přemlouval mě, ať otevřu. "Jani, Janinko... atd" Věděla jsem, že v rámci zachování vlastního zdraví (psychického i fyzického) otevřít nemůžu, ale bylo mi ho strašně líto.Tehdy zasáhla babička jediným zákazem, který jsem od ní kdy slyšela: "opovaž se otevřít" Pak přišel ještě jednou asi po dvou měsících a vydíral mě, že když s nim zase nezačnu chodit, odjede za prací do Ruska a máma ho vydědí. Dala jsem mu zbytek věcí, co tam ještě měl a od tý doby byl klid. Myslím, že v Rusku neni...
Vyčítal mi, že jsem neschopná, nic nedokážu a on mě musí živit - bylo to po gymplu, já se nikam nedostala (byla jsem asi pátá pod čarou) a kvůli němu nepsala odvolání. (mimochodem, za pět měsíců společného života jsem utratila všechno, co mi naši od mého narození naspořili na knížce) Asi týden po té, co odešel, jsem nastoupila do fajn práce.
Teď, když to takhle píšu, jakoby to snad ani nebylo o mně. Pořád si teď filozofuju nad tím, proč je vlastně na světě takovejch zlejch lidí a tolik zla, naštvanosti obecně. Třeba jako ti, co zapalují ty auta ve Francii - co někomu vadí na autě někoho jinýho...
No, to jsem zase nastolila téma.. tak teda ať těm našim dětěm se daří líp :-)
Bajka + 2 brouci 5337
1.12.2005 14:05:47
Luci vííítej mamino, Katuška je NÁÁÁDHERNÁ :-)) Já začínám depkovatět, jak to se dvěma díťatama zvládnu, když to sotva tahám teď s jedním :-/, no ale takhle jsem se vnitřně cítila i před Honzíkem, tak snad to nějak překleneme. Honzík byl přes noc nespavec jak hrom, kdyby měl být i Jindřajs podobného ražení, tak to bude rachot. Už jsem si pro sichr koupila i přírodní antidepresiva :-)) Já jsem totiž plnokrevná odrůda spavce podpeřinovatýho a už teď mi kolikrát dává zabrat vstávat s Honzíkem ráno kolem sedmý, a to mi přes den ty 2-3 hodiny chrupe. Navíc mě šííleně pálí žáha, včera jsem tak do půl jedný v noci přemýšlela, jestli zaberu, nebo půjdu odlehčit svému zažívacímu ústrojí na latrínu :-)

Lucko s Amaiou - díky za vstřícná slova ke jménu Jindřich, ne všude vzbuzuje kladné emoce, můj muž naléhá na Vojtíška. Sice hezký jméno, ale hoodně moc dávaný. Už jsem si hezky naprezentovala, že Jindřich je královský jméno, navíc mám slabost pro Jana Jindřicha, bratříčka našeho otce vlasti a romány od L. Vaňkový. Stačí hmátnout do české historie a tam se to slavnými Jindřichy jen hemží :-) Naštěstí se Honzajs těší na JINDŘÍŠKA a kdybychom mu pak dali jiný jméno, tak celou snahu o přijetí sourozence posunem někam... do jiných dimenzí :-) Apropos - Lucčina princeznička má taky ve svém smyslu netradiční jméno - je to Katka a ne Kateřina. Luci kdybych se sekla, tak mě oprav :-)

Stav u nás - nic novýho pod sluncem, termín za 5 dní, fundus mám ´jen´ 34, což mi nepřijde nic extra, na kila do plusu jsem na tom stejně jako u prvního. Miri ten termín 12.12. je jedním ze žhavých tipů, by se mi líbilo dnešní datum (ha ha), pak 5.12. a 12.12. kvůli hezkýmu rodnýmu číslu :-) no a horký tip je 13.12. (to jsme počali před 3-mi lety Honzíka :-) a je to tátovo šťastný číslo. Pořád nemám tak nějak daný všechny věci do kupy, vůbec mi nepřijde, že bych měla rodit, prostě u druhýho je to všechno tak nějak jiný - ne horší, ale člověk to tak neprožívá.

Jináč - kdysi tu Katka s Makulkou blahé paměti (kde je jim asi konec??) psala o tom, že když si mamina během mateřský nebo tý rodičovský přivydělává na běžnou smlouvu, co měla u téhož zaměstnavatele, tak se jí to započítává do peněz, ze kterých pak bude ten půlroční příspěvek na eventuálního druhýho prcka do tří let. No, to se stalo mně a asi 6x jsem si svůj přivýdělek nechala napsat na běžnou zaměstnaneckou smlouvu. Pak jsem se hned stáhla na dohodu a když byla paní účetní kvůli mě na sociálce, tak nám bylo sděleno, že oproti minulému příspěvku se mi tento bude krátit o stovku denně, teda o nějaký tři tisíce měsíčně. Naštěstí jí poradili, aby mi zaměstnavatel napsal čestné prohlášení, že tyto peníze byly jen ZVLÁŠTNÍMI ODMĚNAMI, že jsem jakoby nechodila do práce a díky tomu jsem se dostala na původní peníze!! Já prostě čučim, jakej je to kocourkov :-((
Luci, Ondra 24.09.03 15412
1.12.2005 13:40:27
Jeeee Luci, Kacenka je krasne miminko!!!!!! Tak ji jeste jednou preji vsechno dobre do zivota!!! A davejte na ni velky pozor!:-)))

Kdyz ji tak vidim, tak bych si jeste klidne dala rict na to treti!:-)) Ale kdyz pak nekam mam jet s tema mojima raubirema - tak si jeste asi chvili pockam!:-))

Skoda, ze ty deti tak rychle rostou, ze?
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 6294  [Dalších 5224 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.