Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucka+Áďa 9/2003+Káťa 11/2005 | 13310 |
|
|
30.11.2005 18:47:04
Ahojky mamči! Konečně jsem našli i my trochu času a píšeme. Vzhledem k tomu, že jsme se strašně dlouho neozvali, tak nejdřív musíme pogratulovat budoucím maminkám Ivče a Mirce! Moc a moc gratulujeme a přejeme pohodové těhotenství. A mamčám budoucím čekatelkám držíme pěstičky. Dále pak musíme poděkovat za všechny gratulace k narození Katky a taky Peťulce, že všechno tak pěkně vyřídila.
U nás se celkem nic nového neděje, když tedy odmyslím narození Kačenky, protože to je změna obrovská. Všichni z ní máme hroznou radost a největší snad Adámek. Ze začátku se jí sice bál, ale během odpoledne se otrkal a od té doby jí jenom hladí a chová. Vůbec jsem nečekala, že bude tak dobře reagovat. No, ono ještě není všem dnům konec a vše se může změnit. Upřímně ale musím přiznat, že to je s nima dvěma docela zabíračka. Teprve doma na mě dolehla ta správná poporodní únava a tak jsem moc ráda za pomoc babičky a dědy, kteří si Áďu berou k sobě. Ono totiž vydržet s naším synkem celý den doma, není moc možné. Je prostě zvyklý chodit ven dopoledne i odpoledne, ale vzhledem k počasí, to ještě s Katkou nebylo možné. Ale už pomalu začínáme mít nějaký řád a najíždíme nový rytmus, tak to snad půjde. Jsem hrozně ráda, že už to máme za sebou a doma máme krásné zdravé miminko. Co se týče Adámka, tak jsme asi jediné ostudy, co pořád nechtějí mluvit. I když je pravda, že teď se začal snažit a hodně věci opakuje. Jinak je to pořád ještě takový mazlík, kuchyňka a pracant. Se všim se snaží mi pomáhat a je docela i poslušný. Teď má sice takové zdivočelé období (člověk by nevěřil, jak za pět dní, co není doma, dokáže to dítko zdivočet) a umí se i pěkně vztekat, ale u nás platí hrozba vařečky. Nemyslete si, že jsem nějaká matka-tyranka, v životě tou vařečkou nedostal, ale moc se jí bojí. Tak toliko zpráv od nás. Musím si přečíst zpětně vaší debatu a doufám, že se ted budeme častěji zapojovat. Moc zdravíme. Lucka |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
30.11.2005 17:33:52
Dandulo, nic se nedeje:o) Kdyz s tebou houpou hormony, to budes urcite tehu:o))) Snad ti to vyjde pristi tyden! My jsme se tentokrat sesly s Luckou a Toci, uplne jsem cumela, jak jsou Ondra od Lucky i Tocina Viky naprosto samostani v hrani, ja porad litala dovnitr, abych houpala a pomahala. No, az bude druhy, tak to bude jiny...jednu chvili se Amaia s Ondrou doslova poprali o auticko:o) A Luky je nadherny mimi, k sezrani a samej usmev. A krasny, obrovsky modry kukadla (po Lucce to nema, ta ma hnedy):-)
Dandulo, to s tvoji kamoskou me fakt taky dostalo, on je ten jeji manzel nejakej nasilnik??? Ja nasili nesnasim, vcera jsem musela vypnout film "Dost", protoze jsem to nevydrzela...ja mela podobnou zkusenost s byvalym pritelem, nemlatil me, utekla jsem mu driv, nez to stihnul, ale snadno vyletel a byl hysterickej, nekolikrat mi udelal modriny, jak me pevne drzel, abych neutekla. Meli jsme "spolu" pejska (nastesti ne dite!) a on ho nejdriv zboznoval, ale pak ho zacal mydlit za kdejakou ptakovinu. Pritelova maminka mi tenkrat pri vaznem rozhovoru prozradila, ze tu cholerickou povahu ma po svem pravem tatinkovi (v tu dobu uz byla davno vdana za nekoho jineho) a ze ji dotycny mlatil. Tak jsem vzala roha:o) No, nebylo to jednoduchy, trvalo to pres rok (ten rozchod), a ted se obcas vidame, neb to byl muj prvni..., clovek vzpomina vzdycky spis na to dobry... Omlouvam se za ten vylev:o))) Petulo, vzdycky zapomenu napsat, ze se mi jmeno Jindrich mooooc libi!!! Nerodis uz? Dandulo, to je ale otrava, cekat az do 12. na vysledky, co? Nebo ti bylo spatne jenom po tom kafi? Ze by od Zida?;o) |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
30.11.2005 16:49:52
Tak jak jste si to holky uzily?
Mne je porad blbe, dekuji Lucince, ze vam to dala vedet ;o] a omlouvam se. Do toho se mi nejak houpou hormony, brecela jsem u Beverly Hills a ted me dostala kamoska, volala mi ze ji manzel serezal kabelem od vanocnich svetylek ;o{{{{. To se tak nekdy stane.... |
| Toci | 12735 |
|
|
29.11.2005 23:57:53
Holky, neslibuju stopro, ale pokusím se dorazit :o)
|
|
|
29.11.2005 20:59:19
Tak Dandula psala, ze je ji zle (asi tehu:o))) a nedorazi, tak snad vas, holky, poznam. Luci, ja to vidim, ze my tam zustaneme tak do 12.30, pak pojedem domu na obed a siestu. Tak ahoj zitra!
|
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
29.11.2005 19:52:03
Tak jo zitra kolem 10:30!! No nas urcite poznate, kdyby ne tak kratky popis:-)) Mam tmave kratke vlasy s rezavym melirem:-))
Holky chtela jsem se zeptat, berete detem sebou obed? Ja nevim jak s Lukym, jestli mu vzit sebou obed a nebo radeji jen nejakou presnidavku a doma by si dal obed pozdeji?! Dneska mi taky usnul pred obedem a spal az do tri a az teprve potom jedl, tak nevim. Jak dlouho se asi zdrzite, tak do 12:00 - 13:00? |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
29.11.2005 15:05:49
Tak Lucildu s Amaiou poznam, Toci s Viki taky a Lucku s 2 klukama snad neprehlednu ;o].
Takze zitra kolem 10:30, pokud to pojede, jsme tam. |
|
|
29.11.2005 14:24:31
Luci, super! Uz se tesim, az vas s Toci poznam!
|
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
29.11.2005 12:54:29
Tak ja to clovickova jedu ve cvrtek odpoledne, tak kolem 14:30. Mam ale sraz s kamaradkou! Klidne bych mohla i zitra dopoledne!!! Tak jestli vam to vyhovuje, tak se muzeme domluvit na zitra kolem 10:00? Co vy na to?
Verus, mailik dosel. Rada se s tebou uvidim. Jen mi rekni co je to KRIZEK? Je to to hriste na Parukarce? Napisu ti jeste pozdeji mailik. Ted jdu rychle dodelat obidek a jdeme do hajan:-)) |
|
|
29.11.2005 12:53:55
Tak se sejdeme zitra? Luci, Dandulo, muzete?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.