Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Toci | 12735 |
|
|
29.11.2005 12:22:26
Tak ještě jedna změna - do práce jdu až ve čtvrtek ;o)
|
| Toci | 12735 |
|
|
29.11.2005 9:46:49
Tak změna z minuty na minutu ;o) Právě mi volali z práce, zítra tam musím. Takže zítra nemůžem a jinak je to fuk kdy :o)
|
| Toci | 12735 |
|
|
29.11.2005 9:38:14
Ahojda,
človíčkov bych viděla dost reálně, myslím, že ještě radši tenhle týden vynecháme cvičení, takže můžem dopoledne kdykoliv (tedy pokud budou sjízdné silnice :o) ). Tak napiště kdy a snad nám to vyjde :o) |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
29.11.2005 7:25:24
Tak holku, ja mam tento tyden rozlitany, ale jeste bych mohla {pokud pocasi dovoli,tady se nesype a nez dojedu na hlavni, tak klouzu} ve stredu nebo ve ctvrtek.
Tak se rychle vyjadrete. Nebo pristi tyden zase streda, ctvrtek. Vyberte si, a ja podle sjizdnosti dojedu ;o]. Snad nas nase nazory nerozdelily, jsme rozumne zenske, jen i menime reseni situaci. Nekdy to treba budu resit, jak radi Ivca, ale zatim jsem vsechny situace resila po svem. Mu syn je opravdu cely manzel a ja do nej ppotrebuji "vpravit" trochu me prubojnosti. Snad neco casem okouka. Jeeeee, Lucildo, to je super, tak az se test vyjadri, dej vedet, aspon SMS, ta je rychlejsi ;o]. Nadelime si Jeziska do briske???? :o]]] |
| Věra, Elinka a Tom | 10852 |
|
|
28.11.2005 23:58:28
Tak to jsme se dobře rozjely /a doufám, že moc nerozdělily/ ohledně ostrých loktů :-) Já si osobně myslím, že záleží na případu - a v tom popisovaném - z MC - měla sehrát větší roli maminka útočníka, která jej měla potrestat sama. Anebo, jakožto mamča napadeného, bych se do něj, slovně, pustila sama. Mimochodem, myslím si, že kdo má doma více potomků jistě už nějakou tu rvačku řešil i já, ač mám děti s obrovským věkovým rozdílem a musím poctivě přiznat, že jednou jsem seřezala Tomáše, jednou Elinku a minimálně jednou jsem každému řekla, ať si to řeší sami a v obou případech nastal klid. Myslím tedy, že neexistuje jednotné řešení :-)
Luci, poslala jsem Ti mail, doufám že to vyjde a sejdeme se. Jinak všechny zdravím Věra |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
28.11.2005 21:25:59
Ja tez (souhlasim s Ivou).
Luci, ja bych do CLovickova jela. Ktery den planujes? Co ostatni, pridate se? Dandulo, jak jsi na tom? Jo, Dandulo ja mam taky baby test a uvidim okolo 7.12.:o) |
| Emma78 | 8067 |
|
28.11.2005 19:45:29
Pe´to,tak ty už to máš devět dní do termínu,jo? To ulítlo,už Ti vymýšlím hezký datum(jsem zlomyslná:o))),co takhle 12.12.?:o)
|
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
28.11.2005 8:52:05
Ahoj holky,
nedam mi to se nevyjadrit k obrane. Plne souhlasim s Ivou a nemam k tomu co dodat ;o]. Co se tytka ostravstiny, ja nemam problem, jsem z Havirova a ponasymu mi to taky rozumi, ale nemluvi. Nejak se moc potykame s rymou a domaci leky nezabiraji :o{. Jinak mam po tele takove pocity... tak jsem radsi koupila baby test a kolem 12.12. uvidim ;o]]]. Ale muze to byt jen prepjetim a tesicim se nadsenim {ze bych mela falesnou brezost jako nase fena???} :o]. No, uz se nemuzu dockat, nebudu si tu nic nalhavat. Ted se kolem me maji narodit 2 deti, svagrova ma termin ted ve stredu, dneska za ni jedu domu na "kukacku" a 6.12. ma kamaradka ve vesnici, takze si budu deti chovata snad dostatecne pricuchnu k "plinkam" a bude to plodne i pro me. Tak hezky den, i kdyz na krivoklatsku je zatazeno a posmourno .... |
| Janijaja | 19205 |
|
|
27.11.2005 23:04:21
Náš Honzík místo "šikulka" říká "šukákaka" ach jo, ale líbá se taky rád :-)
![]() |
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
27.11.2005 22:15:21
jsem taky nechtěla, Rodina holt někdy nespolupracuje...
Jo, dneska jak jsem ho fotila, tak mu říkám: ´řekni SÝR´. Prcek se na chvíli zamyslel a pak z něj nadšeně vypadlo: ´Veselá kráva, veselá krááááva!´ :-) Nuž, ať žijou reklamy :-) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.