Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
27.11.2005 21:59:47
No, já myslím, že hodně záleží na povaze dítěte - narozený prcek a nepopsaný list - HA!, to je blbost, hodně už má dítě geneticky daný. Jak tak čtu, jsou tu větší drsňačky holčičky než naši tulíci chlapečkáči. Naštěstí pro nás (teď mluvím o Honzíkovi konkrétně) se jeho vztah k cizím mění; z okamžiků, kdy se na něho nemohl nikdo neznámý podívat až do nynějška, kdy už to celkem jde a jak jsem psala níž, vystačí si sám nebo se dokonce ze známých dětí ohromně raduje.
Hofisko takový hrůzný sny naštěstí nemám :-), a to se mi zdá dačo noc co noc, někdy si ráno dokonce pamatuju útržky vícera snů najednou. Ale naše bejby - pokud tu hraje nějakou roli - tak buď neutrální nebo pozitivní. Musím se pochválit - 9 dní před termínem jsem si sbalila aspoň tak nějak nahrubo tašku do porodnice a přichystala věcičky pro prcka, až si pro nás taťulín pojede. Taky jsem dala do kupy jakž takž byt, ale na velký úklid máme domluvenou paní uklízečku, až budu v porodce. Fakt mám teď chvíle, kdy hubou máchám o zem a jsem ztahaná jak kočka, co má sedmero koťat :-( No a už dlouho tu nebyla žádná reklama... tak od nás jedna adventní :-) ![]() |
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
27.11.2005 21:58:29
No, já myslím, že hodně záleží na povaze dítěte - narozený prcek a nepopsaný list - HA!, to je blbost, hodně už má dítě geneticky daný. Jak tak čtu, jsou tu větší drsňačky holčičky než naši tulíci chlapečkáči. Naštěstí pro nás (teď mluvím o Honzíkovi konkrétně) se jeho vztah k cizím mění; z okamžiků, kdy se na něho nemohl nikdo neznámý podívat až do nynějška, kdy už to celkem jde a jak jsem psala níž, vystačí si sám nebo se dokonce ze známých dětí ohromně raduje.
Hofisko takový hrůzný sny naštěstí nemám :-), a to se mi zdá dačo noc co noc, někdy si ráno dokonce pamatuju útržky vícera snů najednou. Ale naše bejby - pokud tu hraje nějakou roli - tak buď neutrální nebo pozitivní. Musím se pochválit - 9 dní před termínem jsem si sbalila aspoň tak nějak nahrubo tašku do porodnice a přichystala věcičky pro prcka, až si pro nás taťulín pojede. Taky jsem dala do kupy jakž takž byt, ale na velký úklid máme domluvenou paní uklízečku, až budu v porodce. Fakt mám teď chvíle, kdy hubou máchám o zem a jsem ztahaná jak kočka, co má sedmero koťat :-( No a už dlouho tu nebyla žádná reklama... tak od nás jedna adventní :-) ![]() |
| kaculda |
| • |
27.11.2005 21:26:10
Toci, diky, jsem to ale spionka:-))).
Ja myslela, ze je nejaka malinka:-(. Ja mam moznost koupit od kamosky malou s dvema koleckama vzadu, mela by byt od 1,5. tak kdyz ji koupim k Vanocum, tak snad do jara do ni doroste, ten muj trpaslik:-))), helmu uz jsem koupila:-). Jinak mi nesel net, teda nesel, tri dny jsme se nemohli pripojit a cekali jsme na servis, no a chlapek zjistil, ze vsechno mame na nule a nesmele se nas zeptal, jestli ho vubec mame v zastrcce??? No a hadejte??? Kabel od netu byl vypojenej??? Jsme se nasmali?? Zasuvka je za posteli schovana, takze se muselo jedno z ditek proplizit a vyndat kabel:-))), no vesela a soucasne i trapna chvilicka:-)). Jen jsem Vas prelitla...nemuzu nic moc rici, ja jsem jedna z tech, ktera musi Johanku trosku klidnit, jelikoz jak jste zde uz psali, tak presne vyciti na koho muze vystartovat a na koho ne, a na veku vubec nezalezi:-(. Syn je presny opak. Moji kamaradce radil psycholog, za se ma agresivita vracet agresivitou, a kdyz rekla vychovatelce ve skolce, ze jeji syn prestane mlatit ostatni deti az sam dostane ( zkracene receno), tak se malem sesula v zemi, ze pry v zivote neslysela, ze by mela ponechat jedno dite mlatit druhe, i kdyz v ramci braneni... Osobne radeji s Johanou do MC nechodim, myslim tam co nikoho nezname, dvakrat v tydnu je v mini skolicce, kdyz ja jsem na cviceni, tam je pry jak ovecka, neda si nic libit, ale neublizuje. Uz vicekrat jsem si vsimla, ze ve spoolecnosti jinbych lidi, kdyz tam nejsem ja, tak neni tak prubojnsa, asi me potrebuja za zadkem a dovoli si:-((. Rodicum i Kacence prejeme jen NEJ..... |
| Toci | 12735 |
|
|
27.11.2005 21:04:41
Ha, zase double, omlouvám se...
Ještě - na tom prvním odkazu je dole diskuse, kde se dá dozvědět víc :o) |
| Toci | 12735 |
|
|
27.11.2005 21:03:00
Sehnala jsem o ní info někde na netu, bohužel už nevím přesně kde. Ale nechala jsem si uložený odkazy na stránky, kde je prodávaj, takže ti je sem zkusím hodit...
1) dětský svět 2) baby dream MMCH já jí sháněla pro Kubu, ale někde jsem o ní našla, že je pro děti 3-5 let, takže pro Viki ještě moc velká (navíc pro ní mám se čtyřma kolečkama) a pro Kubu už moc malá... Budem mu kupovat klasickou s nafukovačkama :o) |
| Toci | 12735 |
|
|
27.11.2005 21:01:53
Sehnala jsem o ní info někde na netu, bohužel už nevím přesně kde. Ale nechala jsem si uložený odkazy na stránky, kde je prodávaj, takže ti je sem zkusím hodit...
1) dětský svět 2) baby dream MMCH já jí sháněla pro Kubu, ale někde jsem o ní našla, že je pro děti 3-5 let, takže pro Viki ještě moc velká (navíc pro ní mám se čtyřma kolečkama) a pro Kubu už moc malá... Budem mu kupovat klasickou s nafukovačkama :o) |
| Janijaja | 19205 |
|
|
27.11.2005 20:26:52
Mirko, asi s Tebou souhlasim. I když teď jsme tu taky měli na návštěvě chlapečka, který Honzíkovi brutálně bral všechny hračky, vlezl do postýlky i Kačence (a na to jsem obzvlášť háklá) - taky jsem moc nevěděla jak se zachovat... Byli oba s Honzínem pěkně rozjívený - takhle jsem ho ještě nikdy řádit neviděla...
Ten příspěvek o té ostravštině jsem četla taky. Nutno ale přiznat, že jsem byla uchvácená spíš nářečím brněnským (jezdia jsem do Brna za ségrou, když tam studovala). No a když něčemu nerozumím, tak se zeptám :-) |
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
27.11.2005 13:05:27
Ahoj, hlásím se po delší době. Dočítala jsem, ale
neměla jsem čas reagovat. Nejdřív přeju Lucce vše nej, nej, k narození princezny. Hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka. Jinak Mája měl teď 2 dny teplotu, ale už je to lepší. Za to začal děsně kňourat a v noci je zase pořád vzhůru. Ohledně otázky bojovnosti mezi dětmi. Mája je dost stydlivý mezi dětmi. Chvíli mu trvá než se adaptuje, ale pokud mu někdo chce vzít jeho oblíbenou hračku, tak se o ni přetahuje. Nikdy ale nezaútočil ani nebyl v situaci, kdyby mu někdo chtěl fyzicky ublížit. Doufám, že by se nedal a bránil by se. Nechci aby si z něj silnější a povahově drzejší děti dělali cíl. To že je citlivý, bojácnější a stydlivý neznamená, že ho děti budou terorizovat. To mu pokaždý vysvětluju, že se nesmí dát. Neříkám, že má mlátit děti, to bych ho dřív seřezala já, ale nesmí si nechat líbit fyzický útok. Jinak u nás nic nového. Vedeme stereotypní život. Jediná vyjímka tohoto týdne byla návštěva zubaře:-) a má vánoční výzdoba bytu:-). Ještě teda abych se nepřechválila, tak mi chybí místnost nejhlavnější a to obývák. Musím vyprat záclony a umýt okno. Holky zdálo se vám někdy, že se něco stalo vašemu dítěti. Mě se dneska zdála opravdová noční můra, že jsem šla nakoupit, Máju hlídal manžel, byli na zahradě a když jsem přišla a ptala se kde je Mája, tak prý teď tady byl a našli jsme ho utopenýho. Fuj, ještě teď je mi z toho snu zle. Vzbudila jsem se úplně zpocená a vyšinutě jsem hledala Máju, jestli je v posteli. No děs. Stalo se vám to někomu někdy? No nic, trošku jsem se rozšoupla. Přeju hezký zbytek víkendu. |
| Emma78 | 8067 |
|
27.11.2005 12:39:10
Ivo o tomhle bysme mohly debatovat hodně dlouho a asi bysme se neshodly:o),já chci dát jen jeden argument,že se naše Lenka dokáže také lehce prosadit mezi o dva roky i více staršími dětmi,aniž bych ji kdykoliv nabádala k tomu,aby používala "ostré lokty",takže jsem přesvědčená,že to jde i bez toho. Snažím se aby byla sebevědomá,spokojená a tím,že taková je, dokáže ostatní strhnout a nemusí jim hned jednu bacit:o).
|
| Iva (Aneta03, Radovan06) | 13293 |
|
|
27.11.2005 11:36:35
Luci, já mám manžela z Těšínského slezska, kde se mluví ponašymu, tj.polsko slovensko česko německy, takže ostravština je pro mne proti tomu balada :-)))
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.