| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 6294  [Dalších 5134 >>]
kaculda
  • 
21.11.2005 21:24:52
Jani, jak pise Katka muze to byt cokoliv, ale ja tohle chovani znam od Johanky, a podle me si chce ditko vyzkouset jestli muze za dane hranice jit. V tomhle veku uz vetsinou vedi, myslim z tech zakladnich veci, co se smi a co ne. Niceni knizek je jedna zt veci, kterou tezko prekousnu, proto davam radsi ty tvrde, ale i u nich mi Johanka dokazala odtrhnout vrchni potisteny papir, nebo dokonce rozlomit jednotlive stranky i s celou vazbou. Byl cirkus, vse jsem nekolikrat durazne znovu pripomnela a uz dlooouho je klid:-)
Pamatuju si, ze kdyz byl jeste Venda mimi, tak u nas byla na navsteve svagrova s dvourocnim synovcem, a nez jsem neco prinesla z kuchyne, tak mi rozcupoval Encyklopedii rodicovstvi, to me fakt dostalo, ani jeden z dospelych mu nic nerekl:-(((.

U nas probehla v sobotu dvouhodinova horecka u obou, pak jak mavnutim kouzelneho proutku zmizela, Venda nesel radsi do skolky, oba radi jak cerna ruka, takze nevim, co to bylo:-), tak doufam, ze se nam tim nejaka virosa vyhne, ted tu vsude radi.

At Vam srazik vyjde:-)).
Katka... 7968
21.11.2005 20:54:47
Jóóó, babo raď! :))) Dílem je to asi žárlivostí, dílem možná že se nudí??? Fakt nevím - to může být u každého jinačí. My jsme moc nepozorovali vyloženou žárlivost u žádného dítěte. Adam spíše třeba ty starší teď kouše, když ho otravují nebo když mu nedají něco, co by chtěl. Ale Kláře neubližuje, i když párkrát, když je Klára na zemi, si na ni sedl - ona ležela na břichu a Adam si na sedl, Klára ani nepípla (zřejmě se jí to líbilo :) ) - ale Adama jsem hned okřikla. Mám pocit, že u Honzíka je to asi opravdu vyžadování si pozornosti - ale netroufám si Ti nějak radit, protože nevím, jak to u vás chodí. Určitě, když třeba Káťu kojíš, si Honzík sedne k Tobě, třeba mu něco čteš, apod., aby se necítil třeba odstrčený, ne?
Luci, Ondra 24.09.03 15412
21.11.2005 17:24:53
Dani, ve cvrtek nemuzu. Uz mam domluveneho kadernika a svagrova mi hlida. Mam ho na 10:30, sice na Stodulkach, ale nevim jestli bych to za vami stihla. Tak to nechame holt treba na pristi tyden. Ja si aspon zitra stihnu udelat to co potrebuji doma:-))))
Tak at se Krystufek pekne vyleci!!!!!
Jani - Verka uz ted bydli s vami na porad? Nebo k vam chodi jen obcas? Stejne je to urcite mala pomocnice, nebo?
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
21.11.2005 16:46:28
Jak jsem psala rano Krystof je nemocny, ne uz nijak dramaticky, ale kdyz mas prcky p0o nemoci, tak at hned nelehnou.
Ja bych to videla tak na ctvrtek.
Co vy na to? A co Lucilda s Amaiou? Radsi ji napisu sms.
Pridate se ve ctvrtek nekdo?
Luci s Ondou a Lukinem, vyhovuje?
Janijaja 19205
21.11.2005 14:18:46
Lucko, Ty mas doma tu ohradku, ale mne se do bytu fakt nevejde, TV nemame :-) Navic mam strach, ze by to Ti nasi dva velci zkouseli prelezat a urcite by na Kacku spadli... Ona totiz Verka ma plno napadu a Honzik se samozrejme rad nechava inspirovat..
Treba by nam mohla poradit Katka, jak to resi...
Janijaja 19205
21.11.2005 14:15:25
Ještě jsem vám chtěla napsat, že ten sníh vám tiše závidím!!!
21.11.2005 13:57:21
Jani myslela jsem tim, ze naznacim rukou, ze dostane na zadek a nebo pohlavek:-)) Vetsinou vsak dostava po zadku a nebo po ruce. Ondra si take leha na Lukase.
Janijaja 19205
21.11.2005 13:54:34
Lucko, ja nepochopila to Tvoje slovo: "zazenu" No, nas Honin si na Kacenku zasadne leha :-(
Nebudete mi verit, ale tentokrat jsem nasla super sedacku do auta Römer, ma upravitelnou sirku sedacky a vysku operaku. Presne tu, co jsme chteli kupovat na Honina. Vyprala jsem ji a bude moc fajn - dokonce mela i navod k pouziti...
21.11.2005 9:50:35
Jani, Ondra dela podbne veci, pripada mi, ze si tim vyzaduje vice pozornosti. Kdyz neco provede(vetsinou to je, kdyz prasti Lukyho)tak ho davame klecet, nekdy to pomaha a nekdy ne:-( Ale vsimla jsem si, ze uz nas pekne napodobuje. Kdyz me neposlechne, tak se treba zszenu, jenom jako, aby vedel, ze tady uz je hranice. A on to zacal delat taky, kdyz treba neco chce a ja se zrovna bavim s Ivanem a neslysim ho, tak se proste zazene:-(

Holky plati zitra ten Clovickov? My bychom asi dorazili. Tak dejte vedet!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
21.11.2005 9:48:28
Janouche, sedni si s Hon inem a rekni mu, ze kdyz tu knizku ponici, uz si z ni nikdy nebude moct tak hezky cist. Neco tomu bude chybet a jako priklad vem nejakou rozbitou nefunkcni hracku {nejlepsi je auticko bez kola}.
Curani n eresim, ted jsme dojeli nachcipani od babi a lecim, ale jak se z toho dostane, zatopim v krbu, bude litat s holym zadkema zase zacneme natvrdo.
Jin ak cesta tam i zpet byla super, nevymenila bych ho za nic na svete, zadne stresy, hodny, povidal, vse se mu libilo a zpet mi i hodinku a neco spal, neb byl nemocny a vstaval ve 4:45.
No, ale holky UZ JSME VCERA ZADELAVALI NA MIMI!!!! Hned jak sel Krystufek po obidku spat, tata byl uzasny jako nikdy, no bylo to super,hmmmmmm. Tak sand se povedlo, ale musime casteji.
Tak dam vedet ;o]. Ty odjezdy maji neco dosebe, musim odjizdet pravidelne :o].
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 6294  [Dalších 5134 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.