Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janijaja | 19205 |
|
|
20.11.2005 23:09:47
Chci se vás zeptat, jestli někdo nemáte nápad. Honzík se teď vrhl na trhánín všeho, co mu příjde pod ruku. Je schopný si normálně dlouho prohlížet knížky a nic jim neudělat. A pak mu prostě jednou "rupne v kouli" a vytrhne stránku. Dělá to samozřejmě když je sám. Občas se mi podaří zaslechnout zvuk a zastavit ho, ale spíš to nezvládám. Myslíte, že to je od něj projev žárlivosti? Opravdu to nedělá systematicky- nevím tak jednou za týden až dva, někdy i dýl? Nebo je to normální? Já fakt nevim.
Mám hroznou nechuť ho trestat. Jako ho mlátit, nebo dát do studený sprchy. Jak mu naznačit, že to je fakt nepřípustný chování?? Jak vlastně korigujete chování vašich ratolestí??? Ivo, jak jsi přesvědčila Anetku že nemá lézt do akvárka? Přijde mi, že to samý je to u nás i s tim chozením na nočník. Když ho tam vysadím, zvládne to tam hezky. Ale když sem ho nechala běhat jen tak (ještě se moc neumí sám svléknout), dopadalo to tak, že schválně čural na koberec. Jednou dokonce vylezl nahoru na poschoďovku a čural dolu na Kačku. (a o tomhle jsem si fakt jistá, že to nebyla náhoda) Nechtěla jsem ho za to trestat, tak jsem prostě zase zavedla plínky. Připadá mi, že psychicky je připravenej, ale nějak dlouho už je asi v období vzdoru, možná je to způsobený i tim, že se nám narodila ta Kačka... Máte někdo nápad, jak na něj? |
| Janijaja | 19205 |
|
|
17.11.2005 10:05:12
Nevim,co na to ostatni vicecetne maminky, ale ja mam obcas opravdu pocit, ze je sidim jednoho nebo druheho, nebo sebe nebo domacnost :-) Ale ono se to skloubit da :-) Nejhezci je, kdyz si hrajou spolu a smejou se nebo primo rehtaji. Myslim, ze je to prima mit sourozence, mit s kym usinat v pokojicku, s kym se spiknout proti rodicum, s kym chodit z diskoteky...
|
| Berush | 5363 |
|
|
16.11.2005 22:08:13
Petule, ty ještě žiješ?
|
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
16.11.2005 22:03:51
Jani já vím, četla jsem o tom, co se ségře stalo a můžu říct, že mi z toho moc dobře nebylo :-(( Ach jo, je to někdy trápení...
V Moskevský to znám :-), byla jsem tam pro nějakou čajovou bronchisměs pro Honzíka od Tichanovskýho ohledně těch jeho vracejících se nachlazení. Bohužel ji tenkrát neměli a objednávali ji, leč od té doby jsem se do centra nedostala. Já tedy můžu za sebe říct, že tohle druhé těhotenství uteklo tak šíleným tempem, že nemůžu věřit tomu, že jdem do finále. Ani to tolik neprožívám a mám trochu strach, abych jedno nebo druhé pak po porodu nešidila. Pevně věřím, že moudrá příroda myslela i na vícečetné mateřství :-) Tak zatím páček shledáček! :-) |
| Janijaja | 19205 |
|
|
16.11.2005 21:49:11
Mirko, moc blahopřejeme a Ivě samozřejmě taky. Tak ať se vám miminka v bříšku krásně zahřívaji a dávejte na sebe pozor!!
Peti, je to moc tezky, kdyz nam nekdo umre. Segra ma taky za chvili schuzku s notarem, kvuli dedictvi, v pondeli jde na vyslech. Chudak se z toho docela klepe.. Preju Tobe i Lucce hodne sil do poslednich dnu tehotneni a taky k porodu!!! Znate knihu Ingeborg Stadelmann, Zdrave tehotenstvi, prirozeny porod?? Pise tam moc dobre rady pro vsechna ruzna obdobi. Na posileni kontrakci doporucuje caj z malinovych listu. V Liberci je vyborna prodejna - dole v Moskevsky. Prodavaji tam i tu Tehotenskou cajovou smes, co ona doporucuje - uz namichanou. V tom caji z malinoveho listi je taky hodne zeleza. Ja jsem se jim mozna prolivala az moc a kontrakce byly teda dost silny - snad i proto porod byl rychlovka, ale zase jsem se z neho rychle dostala. Clovek je pri druhym tehotenstvi nejak uz vic trenovanej. Navic jsem chodila dvakrat tydne plavat... Jinak ja mam ted s fotkama problemy, protote jsme si separovali pocitace, tudiz jsou na tom myho manzela, a mne se uz na jeho pocitac nechce chodit. Ale snad se k tomu nekdy donutim :-) |
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
16.11.2005 21:23:24
Miri no to je la bomba :-))), tak gratulace největší, jsi holka šikovná, nastal čas předat štafetu :-)) S Ivou ´soucítím´ též a jinak mám fresh novinku od další zářijový mamči co se tu svého času občas taky vyskytla, že na na konci června též čekají (na vránu prý :-)) Tak mám radost, jak se nám to tu rozrůstá, jen tak dál...
Jináč Lucka s Adámkem to budou mít teď nějak za pár, doufám, že se vše podstatné včas dozvíme :-) Jinak k zoubkům - nám chybějí 4 stoličky, nevím, co je to za numero, asi ty pětky?? Ale taky jsem se dlouho nekoukala do papuly, tak možná dačo přibylo? My se řadíme k přichcíplinám, prakticky už od srpna se to s náma táhne jak těsto na štrúdl. Kašel a rýma, naši věční průvodci - ovšem bez teplot. Po rentgenu plic jsme měli nějaký bronchonálezy na plicích. Chvíli pomáhala cibule s medem, dneska jsem mu koupila homeopatikum sirup Stodal na kašel a Imunal k posílení imunity, ale to do něho začnu prát až po vysazení Stodalu. Navíc totiž kapu denně Zyrtec, aby se mu nerozjela nějaká alergie... Jestli to od něj schytám i já, tak potěšpánbu, minule jsem se z toho hrabala skoro dva měsíce (a to chrmlím ještě teď :-( a nejčkon když klepe porůdek na vrátka, tak mám zrovna chuť být nakřáplá. Nuž - vybrala jsem si po nějakým skoro půl roce dárek ke 30-tinám od chotě a koupila si Wobenzym. Holt nejlepší investice je do zdraví :-) Dneska jsem byla odvést mamku k soudu, nevím, jestli jsem se někdy zmiňovala - ale naši před cca 6-ti lety koupili řádně pozemek, postavili si na něm baráček na důchod, vše proběhlo řádným zápisem do katastru a náhle vyšlo z ničeho nic najevo, že souhrou podivných čachrů na pozemkovém fondě měl být ten pozemek vrácen v rámci restituce! Je to docela prdelka, skoro bych řekla až na nějaký to občanský džudýčko do TV, prostě čumim, jakého práva se zde v republice člověk může dovolat - jedna strana žaluje ostofest druhou a táhne se to už dobrý dva - možná tři roky. Naštěstí zdá se to vzal do rukou dobrý právník za naši stranu, tak uvidíme. No jo, jenže... odskákla jsem si tam pomalu v ´teplákách´ (v 9. měsíci a tomhle počasí toho na sebe fakt nic extra nenavlíknu :-(, sešlo se tam asi 15 lidí cca z 8-mi zainteresovaných stran a ono se to muselo odročit, protože právě doběhlo dědické řízení po mém taťkovi a předseda soudu nestihl jednání odvolat. No, krásně jsem se dostala na soudní listinu, místo mamky a táty jsme tam náhle uvedení mamča, já a brácha (který nebyl přítomen) jakožto dědicové, tak z toho mám smíšenej pocit. Museli jsme se představovat, podepsat spoustu papírů... Navíc dnes má táta narozeniny, slavil by 63 let... ahjo :-| Tak jsem si ulevila, tímto všem maminkám a jejim svišťům posílám veliké pozdravení z jedné liberecké sesle a zatím se mějte bájo! A samý dobrý zprávy sem! :-)) |
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
16.11.2005 15:37:13
Mirko - teda obrovska gratulace!!!!! Vidis posledne jsis tady stezovala, a ono uz bylo zadelano:-))) Tak at ti vse dobre dopadne!! Lenicce brzke uzdraveni!
My dneska jedeme do Brna ke znamym a zitra k rodicum do Slatiny. Uz se zase tesim. Dano - mas odvahu, ja bych asi s Ondrou pet hodin vlakem nevydrzela, nebo spise on. Jsi dobra! Tak to mas babicku, taky docela z ruky, co? Stejne jako my:-( Tak se mejte hezky a uzijte si volna:-))) |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
16.11.2005 15:36:24
Mirko, vsechno nej k tehu :o].
Se nam to zase rozjizdi v pekne vlne, to tu zase bude tehulek, huraaaaaaaaaaaaaaa. |
| Emma78 | 8067 |
|
16.11.2005 15:26:26
Ahojte holky,
tak mám dvě novinky,ta první je,že má Lenka angínu:o( a ta druhá,že já mám po roce konečně // na těhu testu,takže si užíváme. Lenička naštěstí kromě teploty a toho,že se jí špatně polyká jídlo,vypadá v pohodě,akorát udržet ji v posteli je teda záběr:o). Tak se všichni mějte hezky,já se jdu věnovat marodovi. |
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
16.11.2005 11:31:38
Tak se po delší odmlce hlásíme. Máme toho moc,
tak nestíhám. U nás taky zápasíme s rýmou a kašlem, ale je to zatím v mezích normy. Jinak ohledně zubů. Mája má všechny 1,2,3 i 4. A teď nám rostou 5. Dole už je má. A nahoře jsou pěkně nalitý, tak si myslím, jestli ta rýma není taky k tomu. Jinak dodatečně přeju všechno nej Ivě k těhu. Hlavně ať je všechno v pořádku a máš krásný zdravý miminko. Dnes odjíždíme na hory, ale je to jen na 2 dny, tak že naštěstí to není tolik balení. Ohledně cestování vlakem. Já sedět s Májou 5 hodin ve vlaku, tak mě odnesou nohama na před, tímto tedy vzdávám hold všem odvážným cestovatelům:-) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.