Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
16.11.2005 7:51:55
Luci, mama bydli v Havirove. A uz tam zitra jedu, hura!!!
Pak ji budu mit az na Vanoce a pak zase kazdy mesic prijede sem ona. Ji cesta vlakem nevadi, jezdi jen e pssem a nemusi vest Krystufka, to je vycerpavajici, trochu ;o}. Jinak vcera na krivoklatsku lilo a ted mrzne, takze fajn klouzacka, do pytle, kdyz ma byt hnusne, tak at snzi, at muzeme sankovat a je trochu vic videt. ja ted uz odpoledne ven vubec nechodim, vyjma vikendu. Je tma, pes nechce jit ven, ze je ji zima a nic neni videt a Krystufka to tam taky nebavi. Se mu nedivim, vyrazime tak v 18 hod a tam je prd ;o{. |
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
15.11.2005 15:56:05
Dano, kde mas maminku na Morave?
|
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
15.11.2005 15:46:57
Tak Toci, to me mrzi, ale zdravi je prednejsi. Sand to bude tuto zimu jedine ATB, co deti dostnou, budu drzet palecky. O trhani mandli dej zpravu, zda jdete a co a jak, at je Kubik SILNY!
Ivco, taky gratuluji a tise zavidim, uz bych chtel mit zasebou aspon tento "prvni" krucek. Ale ta tehotensko prukazka, to uz je jen jizdenka na cestu do porodnice ;o]. Tak my mame zubu necelych 12 :o{. Nahore obe 1 a obe 2, prvni stolicky taky 2 a kousek spicacku vlevo. Dole mame obe 1, obe prvni stolicky a jednu 2. To je skore,co?! Tak az pujdeu {musim se objednat} k zubarce, tak ho tam vemu, zuby ukazuje rad, i ted, kdy ho neco boli. Navic jsem si vsimla na jazyku puchyrku, vcera cerveneho dneska bily a jde od nej ryh. Tvrdi, ze si to udelal o auto {ulomil se kus}, sice brecel, ale ja myslela, ze ho to mrzi, ze si to ulomil, to bylo v nedeli.... Tak snad je to jen to a ne spala ;o{. Nic jineho me nenapada, nebo nejaka afta. Ale ji dobre, jen nechce mandarinky. Cas ukaze. Zitra mam sraz se svagrovou, jdeme po obchudcich na nejake darecky {musim ji pro tchyni ukazat, co chci pro Kacko} a ve ctvrtek zase razim k mame na Moravu az do nedele a zase vlakem. Uf, jeste ze je to naposledy do dalsiho mimina a jeho 2 let. To by me v tom vlaku ubilo, skoro 5 hodin a musim mrnouse zabavit. Minule jsme meli fajn pani v kupe a nikoho jineho, tak hlidala i veci, ale ted....Necham se prekvapit. |
| Toci | 12735 |
|
|
15.11.2005 13:56:33
Ivo, jeěště jednou veliká gratulace k těhulkování, až budeš mít fotečku "mimíse - fazolky", tak nám jí sem hoď k pokochání :o)
|
| Toci | 12735 |
|
|
15.11.2005 13:50:03
Naše dětská Dr. tvrdí, že by to nemělo vadit, naopak, že bude přeléčenej tudíž "úplně zdravej". V pátek mu udělá předoperačka a pokud v nich nebude nic, co by zákroku bránilo, tak ve čtvrtek jdem...
|
| ... |
| • |
15.11.2005 13:48:18
|
| Iva (Aneta03, Radovan06) | 13293 |
|
|
15.11.2005 13:41:53
|
| Iva (Aneta03, Radovan06) | 13293 |
|
|
15.11.2005 12:10:13
tak holky, mam to ofi potvrzeno od dr, ze jsme cca v 8 tydnu, coz je presne tak, jak to mame spocitano s muzickem, ze nam to vychazi, ale moje dr je dost takova realisticka a odmita vydavat tehotenske prukazky driv nez po prvnim ultrazvuku ve 13 tydnu, kdyz se potvrdi zivotaschopnost plodu, takze ultrazvuk si mam zaridit az v tydnu od 5.12. Tak pak snad zas budu vedet vic :-) treba termin podle dr a tak :-)
|
|
|
15.11.2005 9:14:17
Toci, tak at se deti rychle uzdravi!!! My jdeme ted taky na kontrolu! Tak to asi s Kubou na ty mandle nepujdete, ze?
|
|
|
15.11.2005 9:13:08
Ahojky,
tak Ondra jich ma taky 16 (zubu). Jestli mu rostou nevim, nenecha si kouknout do pusy. Vcera me prekvapil, chtel lepit masinku "plo babicku Evzenku" tak lepil, udelala jsem mu fotecku, tak se pak pochlubime:-)) Jinak ted zase vari, vytahal si moje hrnce a vari, porad rika ,ze to pali a ze na to nesmim sahat - tak doufam, ze se opravdu poucil!:-) Jani - Lukyho do ohradky davam. Zacina se vsude stavet, takze, kdyz potrebuji neco delat tak ho tam dam, vetsinou si tam pekne hraje - i ted!:-)) Je pravda, ze to zabira spoustu mista, tak jsme ho ted dali pred televizi, tam to nevadi a nikdo tam nepotrebuje chodit a na telku koukame stejne jenom vecer a to jeste malokdy. Ja jsem to pred tim, nez jsme ji koupili resila tim, ze jsem Ondru davala do cestovni postylky, ta nezabrala tolik mista a taky si tam mohl hrat:-)) Mas nejake fotecky Kati a Honzika? Posli neco!:-)) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.