| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 6294  [Dalších 5104 >>]
Toci 12735
15.11.2005 9:11:11
Tak to vidím trochu bledě, Kuba dostal ATB a včera odpoledne začala pokašlávat i Viki. Myslím, že máme o zábavu postaráno...
Janijaja 19205
14.11.2005 20:38:28
No, Honin jich ma zatim taky jenom 16 - chybej mu vsechny 4 posledni stolicky. Teda myslim, uz jsem se mu do pusy dlouho nekoukala.
Taky mi ted kasle. Jak byli predminuly vikend s tatou venku, tak asi nachladnul. Trochu se na manzu zlobim. Protoze jsem mu schvalne ukazovala, co vsechno ma Honin zabaleno s sebou (pro ruzne pocasi) a on se na me jeste zlobil, ze to nepotrebuje, ze co bude potrebovat najde. Byl tam jeste jeden chlapecek, asi o pul roku mladsi nez Honin. Koukala jsem na fotky, a on holinky mel, ty Honinovy dorazily domu ve stavu nepouzitem, mel velky skvrny od blata na zadecku, bunde... Jako zcela odolny skaut se tedy neprokazal...
Lucko s dvema klukama, davas Lukase do ohradky? Vydrzi tam? Kacenka ma zatim jen takovej hraci placek, ale ty nasi dva velky ji tam porad lezou... ale rikam si, ze na ohradku bychom tady asi nemeli plac.
Vcera jsem se byla nahodou podivat v nasi zahrade a v polorozborenem skleniku jsem nasla cervenou papriku. V housti plevele cervenou jahodu. Cibule uz roste podruhy (poprvy ji hooodne pridusil plevel) Dokonce i brokolice nam kvete (orezavali jsme ji postupne, takze uz ponekolikate) A ma plno semen!!!! Jen me nastvalo, ze nejaky zaskodnik mi dal velky kamen na rostlinku rybizu, co jsem si privezla koncem leta od nasich a ta uz je asi zcela KO..
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
14.11.2005 13:45:03
Bezva, uz si to pisu do denicku, pevne doufam, ze tentokrat dorazime!!!
Toci 12735
14.11.2005 9:19:56
My ještě nemáme všechny zuby - Viki chyběj dvě horní stoličky... Ráda bych se v úterý přidala, jen nevím, jestli bude manža ochotný hlídat Kubu (který bude samo chtít jet taky), nejde do školky, ale za chvíli s ním vyrážím k Dr. Ten jeho kašel se hrozně zhoršil a už má k tomu i trochu zvýšenou teplotu :o( Mám takové tušení, že zase skončí na ATB, letos už potřetí :o( Dám vědět večer, jak jsme na tom, ale přeci jen je to ještě týden, možná už pošupajdí do školky :o)
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
14.11.2005 9:02:27
Tak bych to videla na utery 22.11. zase tak kiolem 10:30.
Kdo se pridate, holky?
Luci, kluci jsou uzasni a tobe to taky moc slusi ;o].
Tak my uz spime dobre a zacali jsme uvazovat o presunuti Krystofa do velke postele, takze mozna kolem Noveho roku, my vzdycky vsechno delame kolem Noveho roku {i odstaveni mleka}.
Zuby nam rostou [asi], ale nikde nic nevidim, ovsem uz je potreba, aby mu nejake dorostly, mame moc volneho mista v puse.
Je tu jeste nekdo, kdo nema vsechny zuby?
kaculda
  • 
12.11.2005 21:32:03
Fotky ze sraziku jsou taky moooc pekny:o))). Viki vypada jako Lenicka o hodne starsi. Mozna, ze to nedokazu objektivne posoudit, protoze oproti Jozince mi prijdou vsichni tak velci:o).
Kaculda
  • 
12.11.2005 21:27:42
Mirko, ja padnu, teda Lenicka je kus zensky. Musim se smat, kdyz si predstavim Johanku vedle ni, to by Johanka koncila u Lencinyho pupiku:o)))).
Musim jeste juknout na Lucciny kluciky.

Jenom holky dal organizujte sraziky, to abych az priste prijedu se do nejakyho trefila:o), no asi to stejne bude nejdrive v pristim roce. Ale jestli Lucka s Amaiou zustanou:o), tak by nas bylo zase o jednoho vic:o)), uz se tesim.

Jdu objednat Johance povleceni s makovou panenkou a Emanuelem, dostane ho od babi a dedy. Jinak pristi tyden se vydam par darku nakoupit, jeste sice nevim presne co, ale cestou neco se hodiciho urcite potkam, prece neprijdu s prazdnou:o), ja jsem hroznej nakupujici maniak:-).
Luci, Ondra 24.09.03 15412
12.11.2005 19:22:18
Ahoj holky,
ja bych mozna taky mohla, zalezi jak na tom budou kluci. Ted berou antibiotika, meli streptokoka, jeste, ze jsme za vami nejeli, to bych ted mela docela vycitky, kdybychom nekoho nakazili.
Dneska jsem mela den bez deti, tatinek je hlidal a ja jsem vyrazila na nakupy. Koupila jsem Ondrovi zimni bundu a mikinu, tak jsem rada, jeste potrebuje zimni boty a budeto. Spousty penez nechano v knihkupectvi:-)), ale kdyz ty knihy jsou tak drahe, alespon mam ted co cist a hned mi bude veseleji:-)
No nic jdu ulozit deti, at stihnu fotbal. Ondra se chce taky koukat:-)))
Toci 12735
11.11.2005 19:34:19
Já bych mohla buď 21. nebo 22., 23. máme cvíčo a 24. jdu s Kubou do nemocnice na vyndání té bláznivé nosní mandle :o/ Tak kdybyste šli v to pondělí nebo úterý, tak se nejspíš přidáme :o)
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
11.11.2005 17:41:38
Luci, tak co nekdy od 21.11. v tom tydnu, co kdybychom se sesli v Clovickove? Jak jsi na tom s casem?A co ty Toci, taky by jsi dorazila?A co Luci s Ondraskem a Lukaskem?
Jinak Lucildo, o delnicich mohu psat knihu :o{, ted jsem vyklizela kotelnu, kde mi po kotniky staly....nevim jak to jinak napsat fekalie. Mame spatne udelanou kanalizaci a jednou za 2 roky, mame ucpavku. tak to prijeli profouknout, ale ja to musela uklidit, i kdyz tata rekl, ze to o vikendu udela, ale...zase jsem ziskala nejake bodiky navic.
Jo, Lucildo, co ovulacni dny, povedlo se?
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 6294  [Dalších 5104 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.