| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 6294  [Dalších 5094 >>]
Toci 12735
10.11.2005 18:41:28
Lucko, koukám, že dělníci nadělali pomalu víc škody než užitku ;o) Doufám, že to s mamkou dopadne dobře, musel to být docela šok :o(

Mě dneska Viki po dlooouhý době usnula ne po obědě, ale při obědě a natáhla si to pěkně do večera, tak asi v noci vůbec spát nepůjde :o( Už ani nepamatuju, kdy takhle doma přez den usnula... Pomalu dotahujem úklid po malování, je to horší než celé malování :o/

Jo a ještě s tím ponaučením, že si Ondra už dá majzla a na sporák nikdy nesáhne... Kuba mi takhle doma spadnul z klouzačky na topení, roztřískl si kebulku a tak jsme jeli do nemocnice na zašití... jen jsme se vrátili, tak si na ní stoupnul znova a znova letěl... naštěstí jsem ho chytla. To by se na pohotovosti asi divili, kdybychom tam byli za půl hoďky zpátky ;o) Takže pokud jde o moje děti - jsou naprosto nepoučitělné... ;o)
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
10.11.2005 14:10:59
Holky, koukam, ze jste si srazik krasne uzily, zkoukla jsem fotecky, jsou nadherny!!! Viki ma tak dlouhy vlasky! MOc me mrzi, ze jsem nemohla prijit, snad se to zadari priste, vypada to, ze manzelovi smlouvu prodlouzej, takze tu budem i pristi rok! Asi taky budem obcas jezdit do CLovickova, venku uz je ted zima, dneska jsem si brala na piskoviste 2 termosky, jednu s kafem, druhou s grogem:o)))
Chudacek Ondra, foukam moc a moc na bolistku, snad se brzo zahoji! Luci, nemuzes mit oci vsude, a takovyhle nehody se obcas stavaji, proste to neuhlidas, no:o) Jsi v pohode? To je vzdycky takovej sok, kdyz se tem nasim robatkum neco stane...vsadila bych se, ze Ondra uz si na sporak nesahne....:-)
My meli ted taky veselo, krome vody a plynu nam 2 dny nesel internet ani telefon, borci prestrihli stary draty a jaksi nas nenapojili novy. At zije Cesky telecom, teda vlastne Telefonica!:o) Zednik, co prisel zahazet tu diru po instalaterech jaksi nemel tuseni o tom, ze tam maji prijit vodomery a dvirka na hlavni uzaver vody, tak mi to malem zazdil cely, jeste jsem mu stala za zadkem. Ostatni to maji zazdeny cely, takze to budou muset znovu rozkopat...A plynomery pripojili driv, nez tam zednici stihli zazdit kus obrovsky diry, tak jsem zvedava, jak to ted budou delat. Proste kocourkov:o)
DO toho moje mama aspon hlidala, vzala si Amaiu na cely den v pondeli, ale v utery vecer jak jela od nas, tak se ji nekde udelalo zle a 2 hodiny na to mi volal nevlastni tata, jestli nevim, kde je, telefon mela vypnuty tak jsme obvolali zname, zachranku, policajty, az jsme ji nakonec objevili v nemocnici na KArlaku. NO, uz je ji lip, ale musi na vysetreni, jestli nema nador na tlustem streve.

Mirko, to jsi me rozesmala, Lenicka je taky peknej koumak:o))) A na fotkach vypada uzasne! Taky bych ji rekla, ze je starsi, ma takovej "dospelackej" vyraz:o) JInak taky drzim pesti, aby se zadarilo, u nas je to stejny, taky porad nic...

Ja jsem zas urcite na neco zapomnela, ale to je tim dlouhym odloucenim:o)
Toci 12735
10.11.2005 12:36:30
Dano, jestli někdy zase půjdete, tak dej echo, docela bych tam taky občas vyrazila (ne tedy každý týden), Viki se tam zjevně moc líbilo :o)
Luci, Ondra 24.09.03 15412
9.11.2005 21:46:34
Omlouvam se za ty hrubky!!
9.11.2005 21:45:29
Dani, manzel je nastesti hodny:-)) Spise mi vynadal, ze nemam brecet, ze se takove veci stavaji a ze mam ponauceni pro priste, ze mam varit na zadnich varicich. Ja jsem z toho byla vcera docela spatna! Ale dneska jakeho hral frajera, myslim Ondru. Meli jsme tu svagrovou s Honzikem(jsou mu 3 roky), Ondra porad chodil a ukazoval mu zavazanou ruku, a ze ma "au" ze si spalil rucicku a ze jel sanitkou, jenom abyho vsichni litovali! Lumpik maly!:-)) Dneska uz zase vymyslel hlouposti.
Tak jsme se dneska domluvili se svagrici, ze si zajdem do Stavovskeho divadla, davaji tam pry "Lakomce", tak se uz tesim, i kdyz pujdeme asi az v prosinci. Ale nejak mi to nase divadlo po tech peti letech v Nemecku chybi!!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
9.11.2005 16:44:11
Toci, diky, poslala jsem to, a pockam na mail :o].
Luci, to s Ondrovou rucickou me mrzi, mne se neco takoveho stat, tak mne tata zabije!!! Ale snad to bude mit dobre a nebudou nasledky.
Toci 12735
9.11.2005 16:01:58
Dano, zažádej si dole v albu o přítele a já tě hnedka schválím :o)
Janijaja 19205
9.11.2005 15:15:41
Holky, tak jsem vam zkoukla vsechny dostupne fotky a jsem z nich naprosto unesena!!!
Odra s Lukasem jsou si tak podobny!!! Foukame bolistku - Honin si na plotnu taky tuhle sahnul - a to to nebylo poprve...
Viky jaky ma dlouhy vlasky!!!
Krystufka jsem videla poprve, je moc fesak!
Adam vyrost a Klarka je taky krasna princezna.
Ovsem Lenicka ta me vzdycky prekvapi. Vypada tak nejak starsi a vyspelejsi a vubec. (Vsak ona taky je :-)) Tak at se vam Mirko hezky zadari!!!
Mne prijede tenhle vikend tchyne, tak uz se bojim, co zase zvoru!!
9.11.2005 14:26:06
Ahoj babulky,
fotecky jsou uzasne!! Viki je takovy fajny rarasek:-))) A kluci pohodari!

My jsme dneska byli na kontrolu, puchyr mu propichli a ruku "zafacovali", tak pak jen prohlasil "mami nemam duhou uku". No bobek muj malej:-))

Mirko, moc drzim pesti at se zacne darit!!!!! Lenicka je teda sikovna a poslusna holcicka! Nechces mi ji na chvili pujcit:-))) Jinak je moc hezka, prijde mi, ze je podobna na tebe.

No nic Lukymu uz se v ohradce nelibi, tak ho jdu zabavit.
Emma78 8067
9.11.2005 13:52:33
tak se omlouvám,a to jsem si myslela,že je ta horní menší,než ta pod ní,já se v těch velikostech nikdy netrefím.
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 6294  [Dalších 5094 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.